Mamici din Japonia (6)

Mamici din Japonia (6) | Autor: yashy

Link direct la acest mesaj

...Un nou capitol. Yoroshiku!!

Mamici din Japonia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45850&whichpage=1" target="_blank">(1) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47573&whichpage=1" target="_blank">(2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49923&whichpage=1" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66501&whichpage=1" target="_blank">(4)
(5)

Copilasi din Japonia

1 ianuarie 2007....Leon....dolphin9913

6 ianuarie 2005....Emily(Ionela)....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=12218" target="_blank">hanako2004

10 ianuarie 2007....Amon Mateus....bits

11 ianuarie 2002....Edward-Yoshikazu....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=8548" target="_blank">Lovely

26 ianuarie 2001....Hirokuni....pantera28jp

7 februarie 2005....Rion....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=10908" target="_blank">RIARA

22 februarie 2007....Arisa....pantera28jp

3 martie 2006....Maria....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=12279" target="_blank">nshiro

4 martie 2004....Amon....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=11550" target="_blank">knicoleta

20 martie 2007....Kento....dana_shinji

25 martie 2007....Maria....hiroral

30 martie 2005.....Karen....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=12332" target="_blank">hiroral....www.wainet.ne.jp/~h-fuji/index.html" target="_blank">web

16 aprilie 2003.....Akemi.....akemi

18 aprilie 2000....Kein....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=26835" target="_blank">Dandush

29 aprilie 2004.....Lidia Nicol....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=16135" target="_blank">hosen

4 mai 1996....Stefania....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=10908" target="_blank">RIARA

15 mai 2002.....Luka ....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=7844" target="_blank">yashy....web

21 mai 2004.....Shion....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=16458" target="_blank">shian.... web

22 mai 2004.....George ....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=10389" target="_blank">sandra20....web

23 mai 1998....Erika....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=26835" target="_blank">Dandush

25 mai 2004.....Riyo.....ocris

03 iunie 2004.....Ayumi .....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=4675" target="_blank">Eryka

11 iunie 2002....Mayo....ocris

16 iunie 2005....Ben Stefan....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=5744" target="_blank">pengunica

25 iunie 2005....Naomi.... www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=23918" target="_blank">ella@

5 iulie 2006....Aina....pika-pika

12 iulie 2006....Naomi Patricia....mamaluidavid

22 iulie 2004....Naomi Ioana.....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=11394" target="_blank">naomi_ioana.....web

24 iulie 2006....David Kaname.....elyia

26 iulie 2002....Yulia....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=8062" target="_blank">dolphin9913

16 august 2004.....Stefan Takeshi.....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=2236" target="_blank">eli

16 august 2006....Anika.....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=16458" target="_blank">shian

18 august 2005....Reina....ninaM

02 septembrie2001.....Melany Aiko.....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=2393" target="_blank">bubu......web

11 septembrie 2001....Hiro...nanami

03 octombrie 2003.....Alin Cristian.....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=12461" target="_blank">lory_k

03 octombrie 2004......Kaori Ilinca......www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=7631" target="_blank">saory.....web

03 octombrie 2005....Roberto-Akira....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=26937" target="_blank">zina23

31 octombrie 2003.....Brian Akio.....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=2393" target="_blank">bubu

01 noiembrie 2004.....Kenzo Andreas.....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=8154" target="_blank">bits.....web

22 decembrie 2002....Alex....ninaM

23 decembrie2002.....Kenta.....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=40" target="_blank">samurai_lady.....web

24 decembrie 2000......Larisa.....matusica www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=16568" target="_blank">devylla....web

24 decembrie 2004.....Leon......matusica www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=16568" target="_blank">devylla....web

24 decembrie 2004......David.....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=14900" target="_blank">mamaluidavid

Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

Un fulg pentru seara de Craciun

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Anca, nu cred ca imi fac prezenta la bonenkai-ul asta... Scuze...
Ma gandeam ca... daca nu se strang fete pt 30 dec., poate schimbam placa si facem `shinenkai` ca si asta se poarta!!

Barbat-miu nici n-a intrat in painea bonenkai-elor, si imi zice ca are shinenkai prin ianuarie... Ce bine de el... Dar nici eu nu stau degeaba!

Va pup lipicios si zgomotos!!

Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Fetelor, sunteti de aur!
Am inteles...nu am nevie neaparat de nici un ajutor financiar din partea statului, m-ar fi interesat mai mult sa nu imi pierd locul de munca.
In orice caz, probabil de luna viitoare merg iar la munca, dar mai mult de doua luni nu voi putea munci.
Este politica firmei, daca esti insarcinata( sarcina este avansata si se cunoaste) , nu poti lucra!!!
Asta e, in seara asta il voi suna si voi discuta despre toate nelamuririle mele.
Vroiam doar sa stiu ce spune legea.Multumesc ca m-atiluminat.
va pup pe toate, numai bine

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole8+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ken spune:

sa aveti un weeked placut si lipsit de probleme alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Gata,ne-am botezat!
Anca cum ramane cu bonenkai-ul? Il facem shinenkai cum a spus Adina?
Am fost ieri la restaurantul Romania,e foarte frumos,mancarea incredibil de gustoasa,staff-ul foarte serviabil,numai cuvinte de lauda am.
Eu am rezervat masa inainte asa ca ne-a pregatit in VIP room o masa mare,am fost numai noi,copiii 4 la numar au iesit pe terasa si s-au jucat,a fost foarte frumos.
Si slujba la biserica a fost frumoasa,desi a fost in rusa si japoneza si nu am inteles nimic.
Daca vreti sa vedeti poze de ieri uite aici http://new.photos.yahoo.com/stefaniabalan/album/576460762376361229

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Stefania,in legatura cu bonenkaiul...Daca nici Adina nu poate veni,ramanem doar patru fete...Eli,AnaK,eu si tu daca vei veni.Si ideea de sinenkai ramane in discutie,oricum doar odata pe an mi se parea prea putin.
La restaurant am sa sun astazi sau maine pentru rezervare...De la ce ora sa fie intalneala?
Vazut poze botez...si noi am avut acelasi preot(tot in rusa a fost slujba).

Sambata si duminica am fost la onsen.Am ajuns aseara acasa franta de oboseala si cu dureri pe care nu le-aveam inainte.Mi-am promis mie insami ca atunci cand voi mai merge la onsen,sa evit salile de masaj...Soacra si cumnata au fost la "esute",mie mi-a trebuit masaj...Acum ma dor toate...Asa-mi trebuie!
Shion a fost in culmea fericirii...am fost la zoo(Izu BioParc) si le-am dat papa la animale(girafele au fost in centrul atentiei),apoi am mers la Atagawa tropical& aligator garden,unde am vazut cum papa crocodilii.Mie mi-au placut florile,am vazut cateva specii de orhidee superbe...
Astazi, luni,am reintrat in treburile casnice,asa ca fug la intins rufe pana nu se trezeste Anika...Pupici si ne reauzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_mea spune:

Buna mamici,am si eu o problema(nelamurire),fetita mea are 6 ani si de vreo 3 saptamani i cade parul rau de tot,in fiecare dimineata perna ei este"neagra" plina de par,oare este normal sa-i cada atata par???joi vreau sa o duc la doctor,dar inainte de a merge la doctor m-am gandit sa va intreb pe voi,poate stiti ceva voi mamicile care aveti fetite vi sa intamplat asa ceva? poate situatia nu este atat de grava pe cat o consider eu,off...
"SARBATORI FERICITE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocris spune:

Fetita mea cea mare a avut o perioada in care ii cadea parul mai mult (nu era chiar plina perna) dar a trecut, fara sa apuc sa o aduc la doctor. Nu stiu ce sa iti spun. Spune-ne si noua ce ti-a spus doctorul, pentru ca nu stim cand ni se intampla la fel si cu copiii nostri.
Pana atunci, incearca,daca poti, sa nu te ingrijorezi prea tare.

Cristina, mamica lui Mayo (11.06.2002) si Riyo (27.05.2004)

Mergi la inceput

Am facut rezervarea la restaurantul "Romania",pentru data de 30 decembrie, ora 17:00.
Stefania,te rog spune-mi daca poti veni sau nu pe data de 30,ca sa le pot comunica si numarul de persoane celor de la restaurant.

Paula_mea,ce ti-au zis de la doctor?Sper sa fie totul bine.Sanatate multa fetitei.

Craciun Fericit tuturor,sa va aduca Mosul tot ce va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Anca ridic 2 degete si spun PREZENT!
Dar please,cum ajung cu trenul din Shinjuku? Duminica am intrebat la restaurant cum ajung mai usor dar mi-au spus de metrou ,imi prind urechile!
Aaaaa si restaurantul e aproape de gara? Cum ajung de acolo?

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Stefania,ti-am trimis si eu un PM.
Nu stiu daca mai am timp sa intru,asa ca in contul zilei de 24,LA MULTI ANI pentru David!

Mergi la inceput