saltele
a cumparat cineva asa ceva in ultima vreme? ce recomandare imi puteti face? am gasit o gramada de site-uri cu o multitudine de variante, insa nu stiu dupa ce criteriu sa aleg, in afara de pret
ce ma sfatuiti?
Raspunsuri
danavasile spune:
eu va trebui sa cumpar in acest weekend pt ca tocmai am schimbat mobila de dormitor
din ce am intrebat si eu, pt ca personal caut pt pat mijloc cele mai bune sunt dintr-o bucata si cele relaxa
ramane de vazut ce spune al meu barbat pentru ca ne trebuie urgent
Mironna spune:
Eu am cumparat acum 3 saptamani o saltea de o persoana Relaxa. Mi se pare buna, a costat 220 lei. Are si certificat de garantie.
Mirona si Andrada (20.03.2003)
POZE PROASPETE
Pegasis spune:
Tia . Noi ne-am luat de www.massimo.ro/" target="_blank">aici acum 5 ani si n-am regretat nici o clipa. Nu s-au lasat deloc.
nemary spune:
noi ne-am cumparat o saltea (SALTEX se numeste)tip relaxa cu 2 fete, de vara si de iarna. dormim pe ea de aprox.3 saptamani si e ok.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
poze apartament
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by nemary
noi ne-am cumparat o saltea (SALTEX se numeste)tip relaxa cu 2 fete, de vara si de iarna. dormim pe ea de aprox.3 saptamani si e ok.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
poze apartament
Si noi tot Saltex si se tin bine (au deja 3 ani).
Ptr patutzul Ilincai am luat de la Prestige (tot tip Relaxa) insa nu prea pot sa-mi fac o parere deoarece o va folosi putin timp.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
Tia spune:
Multumesc, unde ii gasesc pe cei de la Saltex? Au un magazin unde sa ma trantesc pe saltelele lor?
nemary spune:
sa nu razi, dar eu chiar m-am intins pe salteaua din magazin ianinte de a o cumpara
o zi minunata,
Mari
poze
poze apartament
felicia74 spune:
Eu i-am gasit intr-un depozit de pe Dudesti.
Mai degraba poti comanda firmelor producatoare de mobila (din orice depozit) iar acestia iau legatura cu cei care fac salteaua. Vezi unde e saltea Saltex pe vreun pat si vorbeste cu reprezentanta firmei de mobila. Eu asa am facut cand am comandat salteaua Ilincai.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
dana p. spune:
Tia, o saltea buna ( din ce am auzit eu) se incearca cu un pahar de apa, adica se pune un pahar de apa intr-o parte a saltelei , mai precis pe un colt al ei( dar nu foarte aproape de margine) si daca te asezi in partea cealalta a ei trebuie sa nu se miste paharul, sa se verse.
Dana
Poze