Copilasi dragalasi nov-dec 04 (131)
Cap 130
Gala puradeilor nostri
Gala Sarbatoritilor 
P.S. Poze ptr Gala puradeilor nostri se trimit lui fulguletz (aici) iar cele ptr Gala sarbatoritilor lui try (aici sau aici).
de 46
si 45 
Octombrie: 9
, adica 7
si 2
1. IrinaA ______________ 20 oct_____ www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">
Ioana Maria
2. Camys2000 ________ 21 oct_____
Catalina Nicole
3. Ela2001 ____________ 22 oct_____
Diana Andreea
4. Jasmine ____________ 26 oct_____
Radu
5. Ele _________________ 26 oct_____
Ana Denisa
6. Roserb _____________ 29 oct_____
Mihnea Andrei si
Bianca, 4 ani
7. Ncristina ____________ 29 oct_____
Teodora Andreea +
Alexia Maria
8. Moss _______________ 31 oct_____
Alexia Stefania
Noiembrie: 51
, adica 33
si 18
9. Siminna _____________ 1 nov_____
Maria
10.Bits
_________________ 1 nov_____
Kenzo
11.elilenus _____________ 2 nov_____
Ana
12.Ad_rianna ___________ 3 nov_____
Bianca-Cristina &
Tudor-Andrei
13.Diana 2004 _________ 4 nov_____
Andrei
14.Try _________________ 5 nov_____
Alex &
Adrian 
15.Miria Cristina ________ 5 nov_____
Maria Damiana
16.Loreena ____________ 5 nov_____
Carla Maria
17.for2nity _____________ 6 nov_____
Alexia Cristina
18.Andreap ____________ 7 nov_____
Maria Alexandra
19.Hannen
_____________ 8 nov_____
Isra si
Amira, 5 ani
20.Laura Miu ___________ 8 nov_____
Ioana Bianca
21.Hena _______________ 8 nov_____
Mihnea Ioan
22.Daniela_Sb __________ 8 nov_____ www.onednd.go.ro/_/Danut/main.html" target="_blank">
Mihai Daniel
23.buterfly _____________ 9 nov_____
Robert-Lucian
24.Simonacip _________ 10 nov_____
David
25.oana69us __________ 11 nov_____
Ilinca
26.Vivian ______________12 nov_____
Victor
27.Didutza ____________ 12 nov_____
Daria +
Dennis
28.Auras80 ___________ 14 nov_____
Medeea Teodora
29.Cassandra _________ 14 nov_____
Dragos Andrei
30.Eliza5 ______________ 15 nov_____
Alexandru
31.Aime _______________ 15 nov_____
Vladimir Andrei
32.Lumi81 _____________ 15 nov_____
Andrei Cosmin
33.Dama ______________ 18 nov_____
David Andrei
34.Dena _______________ 17 nov_____
Katrhryn Rhianna
35.Miha _______________ 18 nov_____
Robert
36.Daniella4____________18 nov_____
Alexis
37.miag _______________ 18 nov_____
Roland Vladimir
38.Trinity ______________ 19 nov_____
Selina Alexandra
39.Danamunti _________ 19 nov_____
Eric Gabriel
40.Miraklucker _________ 20 nov_____
Daria si
David, 4 ani si
Selin
41.Mihaela Ema_________20 nov_______
Darius
42.Danette ____________ 23 nov_____
Iris Miriam
43.Daniela_Gina _________ 23 nov_____
Matei
44.Corina75 ____________ 24 nov_____
Andrei
45.Gandacelu
_______ 25 nov_____
Ioachim si
Ileana, 4 ani
46.Misticgirl ____________ 25 nov_____
Nicholas Alexandru
47.Dutzi _______________ 25 nov_____
Iustin
48.impreuna ___________ 25 nov_____
Sara
49.Miche ______________ 26 nov_____
Darius
50.Descultza ___________ 26 nov_____
Andrei
51.Ionela Roxana ______ 27 nov_____
Emily si
Arisa
52.Paxela
_________ 27 nov_____
Silviu Ionut
53.Florypop ____________ 27 nov_____
Andrei si
Rares
54.mate _______________ 27 nov_____
Christian Gabriel
55.Onitza ______________ 28 nov_____
Paul Constantin
56.Madachan ___________ 29 nov_____
Edward Florin
57.klumea_blondy ______ 29 nov_____
Rares
Decembrie: 31
, adica 20
si 11 
58.Fulguletz ____________ 1 dec_____
David Andreas
59.MadalinaP ___________ 1 dec_____
Edis
60.Luminita B ___________ 2 dec_____
Tudor Andrei si
Cristian
61.Karmen24 ___________ 3 dec_____
Maria Bianca
62.Mona B ______________ 5 dec_____
Vlad Andrei
63.Eveline ______________ 5 dec_____
Andreea Bianca
64.Felis ________________ 6 dec_____
Mihai Cristian
65.F.anomis ____________ 6 dec_____
Olivia Maria
66.Raluca.gabriela ______ 7 dec_____
Maria Alexandra
67.Olga_Stan
________ 7 dec_____
Iosefina Maria
68.Onut ________________ 8 dec_____
Rares Mihai
69.Adka _______________ 8 dec_____
Rares Cristian
70.bumbacel ___________ 9 dec_____
Tudor Mihai
71.Anne-Mary __________ 9 dec_____
Teodor Alexandru
72.Alinatent ___________ 10 dec_____
Horia
73.Mikimi _____________ 12 dec_____
Alexander
74.Monica-Elizabet _____ 16 dec_____
Ruxandra Maria si
Alex
75.Elean75 ____________ 17 dec_____ www.mariuta.as.ro/" target="_blank">
Maria
76.OtiliaV _____________ 18 dec_____
Ana-Maria
77.anacezara _________ 20 dec ____
Paula Cezara si
Ana-Andreea, 6 ani
78.Oany ______________ 21 dec_____
Riana-Ioana
79.Mieke ______________ 21 dec_____
Anna
80.Cecilia C ___________ 22 dec_____
Alexia si
Ada
81.Carmen ____________ 22 dec_____
Daria Nicole si
Ana Carina, 4 ani
82.Ioana du ___________ 22 dec_____
Bianca Alexandra
83.Viovio ______________ 22 dec_____
Cristiana Bianca
84.Greieras ___________ 22 dec_____
Eva
85.Mamaluidavid ______ 24 dec_____ www.babiesonline.com/babies/d/davidel/" target="_blank">
David si
Naomi Patricia
86.Cookie _____________ 24 dec_____
Sabina Ioana
87.dana_danen ________ 26 dec_____
Jaqueline Stephanie si
, 6 ani
88.Bobita _______________ 1 ian_____
Amina Ioana si
Maria

Raspunsuri
FELIS spune:
Mai mamici ocupate... am trecut la pag 21 in capitolul trecut... Nu mai deschidea nimeni subiect nou
E al trei-lea capitol consecutiv pe care il deschid
... si il si votez imediat dupa deschidere, ca doar e subiectul nostru, nu????![]()

Multumesc mult de aprecieri... TRY, MIRIA, BITS, DANETTE, AIME, CICI
TRY... pantalonii si camasa de blugi sunt primite de la o mamica de-a noastra de la acest subiect adica.
Alexutul cum se mai simte, i-a trecut raceala?... Bafta in continuare cu Adrian si multa sanatate... sa il vezi cat mai repede acasa- bine-sanatos si voios
BITS... faze cu enervatul si rastitul mi se mai intampla si mie dar noaptea. AM avut o luna in care nu a dormit nici macar o noapte fara sa se trezeasca de nu stiu cate ori si sa trebuiasca sa il iau in brate. Noaptea cu el in brate si ziua la servici cu cifre (acum e invers-ziua cu el si noaptea la servici
) si ma ajunsese oboseala rau de tot si nu mai aveam rabdare, si cand mai vedeam ca fac tot posibilul in toate modurile sa il linistesc si el to urla si se zvarcolea... ma mai rasteam si eu la el si la fel, imi parea rau, ca stiam ca ii ies dintisorii si il dor si pe el...![]()
AIME, ONITZA... sanate multa la puiuti, sa le treaca repede sa nu se instaleze raceala, ca e tare nasoala vremea de acum si tare greu trece daca apuca sa raceasca serios...
AD_RIANNA...
ti-am vazut mandretele... sunt tare scumpi, dar m-au dat gata cand i-am vazut la masa amandoi cum papa singurei..
GATA... pauza s-a terminat, sa trec la treaba (ieri si alaltaieri noapte nici macar pauze nu am facut, am rezistat si am avut satisfactia macar ca in 8 ore noaptea lucrez cat in 5 zile ziua
Acum am o chestie de facut care nu imi place deloc... si nu am chef, de asta am si facut pauza asta... da trebuie sa o fac si pe asta... Va pup.
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"septembrie 2006"
....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Cecilia C spune:
Felis spor la treaba si termina-ti repede si du-te acasa la culcare

Adriana ti-am vazut puisorii, sunt niste draguti si-mi place si mie cum mananca ei singurei, sunt super

Ma gandesc ce mult o sa le lipseasca la bunici daca ii duci la Cluj la gradi
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
FELIS spune:
Cici...
multumesc, dar asta e problema in contabilitate: treaba nu se termina niciodata
.
Nu mi-am mai laudat de mult puiutul meu care ma uimeste pe zi ce trece: si kinetoterapeuta a zis ca a avut progresele in ultimul timp uimitoare... A progresat mult in scurt timp, fatza de ritmul de pana acum 3 luni... Daca saptamana trecuta reusea pt prima data sa se ridice in picioare fara ajutor si in canapea intr-un loc f dificil (nu are de ce sa se "agate" ca sa se traga in sus), miercuri seara (alaltaieri) a fost pt prima data cand a reusit sa se urce singur in canapea
Miercuri dimineatza cd am ajuns acasa am reusit sa dorm o ora (m-a lasat el) si m-a trezit ca probabil ii era prea foame: ma tot striga MA-MA, MA-MA...
Bineinteles ca m-am trezit si mi-am luat baiatul la pupat..., iar ieri dimineatza cd am ajuns, era treaz si il striga pe taica-su sa se trezeasca "TA-TA, TA-TA"
Nu mai pot de dragul lui... Am sa incerc sa il duc de luni sau marti la cresa, dar adevarul e ca mi-e groaza, de cat caz poat sa faca daca ii curge nasul cat de putin... (fac sedinte de cate 4 ore si ma suna ... vezi doamne daca are cine stie ce si i se desface operatia..., si uite asa alerg de beleuza pe la cresa, doctori si nu mai stiu ce sa fac cu timpul si in ce directie sa o iau). Nu ca as fi eu ingrijorata- nu, eu nu imi fac probleme, alerg sa ii duc hartzoage de la doctori doctoritei de la cresa ca sa o calmez, offf...![]()
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"septembrie 2006"
....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
danette spune:
Adriana, ...
ici Biancai si lui Tudor... sunt niste scumpi!
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris
Corina75 spune:
Buna tututor,
Iaca mai apar si eu, chiar daca nu va era dor de noi....
![]()
Am recuperat majoritatea postarilor de la subiectul 130, ca de la pag 5 n-am mai tinut pasul cu voi....
Try, in primul rand tie...multa putere, draga mea, si lui Adi mic pupici multi si sa vina odata acasa.... Am facut si eu ceva pentru el, de aici de departe, sper sa nu te superi: am trimis niste banuti pentru slujba de maslu ptr 40 zile la Manastirea Dervent, o manastirea foarte draga mie, ctitorita de Sf Andrei....
Am vazut si pozici frumoase si noi cu pitici draguti foc, ii 
pe toti....special guest Mihaita viteazul....si pe mami a lui....
Aime, m-ai dat gata cu montajul tau, si nu m-am putut abtine sa nu fac si eu unul....www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=13e84eaee55f0cac5b22d0&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> aici
Corina si
Andrei (24.11.2004)
roserb spune:
Adriana, ma bucur mult ca ai mai pus poze, nu-mi vine sa cred ce mari s-au facut gemenii, sunt frumosi foc amandoi, cu o mentiune speciala pentru Biencuta, care e absolut superba, sunt topita dupa ea. Sanatate lui Tudor, sa se faca bine repede, si succese depline la cresa.
Felis, cand citesc in ce ritm traiesti , ma minunez mereu cum de rezisti.Felicitari pentru progresele lui Mihaita, i-am vazut ultimele poze, e asa vesel si dragut!
Corina, v-am admirat montajul, deocamdata sunt numai cu admiratul, nu am rabdare sa pun si eu osul la treaba!
Chiar, Aime, daca facem montajul cu toti copilasii cam cate poze ar trebui de caciula?
Si eu ridic de multe ori vocea si la Mihnea si la Bianca, dar asta sunt, mai colerica de fel, degeaba imi pare rau pentru ca am observat ca inevitabil, se intampla din nou, nu ma pot stapani. Acum se coalizeaza amandoi si fac tot felul de nebunii, asa ca imi ies din fire of course. Mihnea in general e cumintel, daca nu s-ar sui peste tot ar fi chiar OK. A inceput sa fie si cam obraznicutz, daca il enervez cu ceva imediat imi da replica "du-te", " lasa-ma" si altele de gen
.Ma distreaza ca are o slabiciune pentru reclama aia cretina la puii Transavia(fetele din tara stiu despre ce vorbesc
), inceteaza orice activitate cand o dau astia la TV, si urmareste fascinat cum cade puiul ala tembel, apoi exclama: "pooooc" si rade de nu mai poate. Deh, gusturile nu se discuta...
Try, ce mai face Adrienutzu? Alex a scapat de mucisori?
Paxela,Jasmine, Fulguletzule, si multe alte domnisoare disparute, pe unde ati fugit? Sper ca sunteti bine.
Apropo, nu credeti ca ar trebui sa mai triem un pic listuta. Sunt o gramada de mamici care nu au mai dat un semn de viata de 2 ani.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
paxela spune:
noi am fugit de imbulzeala din bucuresti , 4 zile, am trecut pe la tara( pitesti) apoi bran, brasov, busteni si acum acsaaaaaaaa, foarte obositor dar si placut , extrem de placut cel putin din punctul de vedere al lui Silviu, care a fost extrem de cuminte si de mancacios
eeeee am ajuns sa pot spune asta , dar daaaa a mancat si el 3 zile ca un copil normal
, speram sa o tina asa
cand ma adun un pic promit si pozici
Alexa
14+ si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
aime spune:

Am reaparut si eu plina de virusei
, vb ca din butoi si ma tin departe de Vladut...el inca n-a capatat decat cativa mucisori, speram sa fie doar atat.
Roxana, ai dreptate cu listuta, da, na...cum ziceti si voi...despre poze...pai eu zic sa punem cateva reprezentative, nu stiu 3-4, chiar nu stiu, n-am avut timp sa ma gandesc...da ziceti si voi, Bits, Miha...
Paxi, felicitari mancaciosului
, se pare ca-i prieste in deplasari.
Hai mey, ca toate mai tipam la ei, asta e...nu tre sa ne simtim vinovate, pai cum sa nu tipi, cand tu ii spui una si el cu nonsalanta si o privire angelica face exact pe dos, ba mai da si din deget f hotarat "nuuuuu" sau tu ii pregatesti cu drag ceva de papa si el refuza cu eleganta
sau....muuuuulte alte exemple. Cate or mai fi de acum...da normal ca-i iubim mai mult decat pe noi insine, asa ca, asta-i cel mai important.
Adriana acum tu mi-ai rapit o lacrima in coltul okilor...ffff tare m-a impresionat pozica in care puii tai dragi papa singurei, sunt asa scumpi si par asa maturi, desi mici...si independenti, ce frumosi sunt, si ce uniune intre ei...dragii de ei.Ii pupam si sa stii ca tare ni-s dragi
.
Cred ca mai aveam ceva de zis, dar...am uitat 
noapte buna!
aime si
Vladimir
paxela spune:
asa cum am promis avem pozite noi http://family.webshots.com/photo/2635065460081869328IgjKOD incepand de aici
Alexa
15+ si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
mariussimiuc spune:
Aime,zilele astea am sa fac un tur prin poze sa vad cam cate ar fi reprezentative pentru noi! ![]()
Corina,super montajul,dar asa cum zicea si Roxana mi-e lene sa ma mobilizez sa fac si eu unul! ![]()
Miha