Copilasi dragalasi nov-dec 04 (131)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

CORINA... am vazut si montajul tau... fff frumos... Multumim si noi de aprecieri...

PAXI... am vazut un Silviu papand... Wow... pai s-o tina tot asa...

ROSERB.. multumim, cat despre mine, sunt mult mai multe , daca ar fi numai astea, nu ar fi nimic, ar fi ok, as rezista, dar sunt si altele si simt ca nu mai rezist...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"septembrie 2006"
....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

fete scumpi si dragi va multumesc mult: felis, aime, roserb, dana, cici va pupam ...chiar m-am emotionat rau acum...

da se vede ca este o legatura intre ei tot mai puternica pe zi ce trece.

tudor e bolnavior si e trist si mai tot timpul vrea in pat si mi se rupe inima ca a trebuit sa-l las la bunici. daca ati vedea cum merge bianca la el, se catara pe pat, se aseaza langa el, il mangaie si-i zice: "titi duda(asa-i zice ea)". ma credeti ca eu ma simt in plus intre ei in momentele alea?
iar tudor daca nu o vede pe bianca langa el mai mult timp numai ce-l aud: "unde-i bibi?" iar cand apare fashneata langa el i se lumineaza toata fata

acum imi fac bagajul sa fug la ei, ca tudor e tot cu febra de miercuri si nu sunt linistita.

dana distractie placuta la "festivalul castanelor"

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Sunt tot timpul pe fuga..
Va citesc dar niciodata nu apuc sa raspun.
Acum,va rog sa primiti din partea mea o INVITATIE.
Cele care pot si vor sa vina sunt asteptate cu drag.

Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Vio, ce surpriza, ai aparut. Este intr-adevar o problema serioasa. Eu de la 20 de ani imi tratez nodulii de la san, am urmat si sfatul cu mult dar si cel cu facutul de . Acum ca nu mai alaptez incep sa se formeze din nou , trebuie sa trec repede la bb2 ca iar nu mai potdormi pe burta , de parca gravida voi putea . Tu ce mai faci, cu ce te mai lauzi?
Alexa, fa poza cu sandwichul mare si pune-o in rama, sau un colaj cu toate 3, asa eveniment merita atentia cuvenita. Cand aveti urmatoarea ecografie?
Adriana, asa de frumos povestesti ca ma faci sa-mi doresc gemeni. Si asa aveam idei sa fac stimulare si poate ies doi ca altfel mai greu sa imi conving sotul pentru al treilea. puiutilor scumpi si sa le fie cat mai usoara acomodarea la cresa.
Corina, cum mai este cu operatia lui Andrei? Am vazut montajul, bravo mami, nu-mi dau insa seama cu cine seamana baiatul.
Felis, ati strans ceva poze, ma bucur ca Mihaitza face progrese unul dupa altul si ma intristez cand citesc ce program ai si ca sunt si alte aspecte care te fac sa suferi.

O sa incerc sa deschid eu capitol nou, stiu cum se copiaza listutza dar cum se cere inchiderea unui subiect nu am incercat pana acum.
Referitor la listutza eu zic sa o lasam asa, chiar daca unele mamici nu mai au timp sa intre, ele citesc. Poate dupa doi ani cand unele mamici se vor intoarce la servici vor avea din nou acces la internet. Nu mi se pare ca ne incurcam in lista. A, si parca erau linkuri catre capitolele trecute si s-au pierdut pe parcurs.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Pe fuga si eu...ca de-acum devine un obicei
Is cheauna de somn, n-am dormit azi-noapte, ca Sabina a facut febra mare (la un moment dat avea 39,7) si nu-i scade decat putin
Si eu care asteptam weekendul ca sa ma odihnesc ...imi vine sa ma-mpusc daca ma gandesc ca maine o iau iar de coada la serviciu...da' na!!! Ce sa fac?
Va , mamici si copilasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Alexutzu a scapat de mucisori, oricum nu a fost ceva nasol, o simpla raceala.

De vieenri mi-au dat voie sa-l alaptez din nou pe Adrian de vienri, dar doar odata pe zi caci acum e la 20ml la masa. Cand o sa ajunga la 40 ml/masa (cantitatea lui) o sa ma lase sa-l alaptez continuu. Dar acum el nu stie sa se opreasca la 20ml din supt. Ieri spre ex. a spt 40ml (ceea ce odata pe zi nu-i problema, dar nu putem sa facem asta ma ides caci altfel ii dau peste cap rationamentul de crestere progresiva si lenta a nr. de ml./masa) Nu stiu daca am explicat bine.
Ieri a luat 93g ceea ce e un record pentru noi. Niciodata n-a luat mai mult de 50g/zi. Sa vedem azi daca nu cumva a scazut (ca asa se intampla mereu dupa ce lua mult). Si cu ocazia asta a sarit de 2kg. Practic el a luat 400g in 5 sapt. ceea ce e f. putin, dar ce sa facem. Luni ii repetam analizele de hemoglobina sa vedem cum sta.
Era asa multumit mititelul cand sugea ieri. Nu spun ce bucurie mi-a facut si mie.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bravo try, ma bucur ca sunteti bine,sa dea Dumnezeu sa mergeti tot ianinte sa nu mai aveti nici un regres

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

try felicitari micutuli, multa sanatate si putere in continuare

Alexa15+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Iata ca revin si eu dupa o pauza de 1 saptamana datorata statului acasa cu mariuca,unde nu am net
Mariuca e cu noua bona,azi sunt singurele si pana acum se pare ca e ok,dimineata nu a plans cand am plecat,pe la 9.30 mancase ceva..deci sper sa fie bine.
recunosc ca nu am citit ce s-a scris,e prea mult,dar daca sunt noutati,sper sa le aflu pe parcurs.
Mariuca a fost un pic bolnavioara si deja sunt ingrijorata...adica:acum 2 saptamani a vomitat intr-o seara laptele,apoi a doua zi in masina ce mancase la pranz...bun..asta e,incident trecator am zis.dar joia trecuta a vomitat toata ziua orice manca,inclusiv apa sau laptele,la fel si vineri dimineata.Am fost cu ea la urgente la Budimex,nu are nimic la plamani,nimic in gat..nu se stie de la ce.Vineri a baut doar ceai si apa cu saruri de rehidratare,in cantitati mici date la 2-3 minute si de atunci e bine.Inca ii dau sa manance cate putin,doar cat vrea ea.Ideea e ca nu stiu de la ce poate fi..azi ii iau si rez.la copro,sa vedem ce iese.
Va pupic si de acum ne auzim zilnic

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Andreap ,eu cred ca e tot virusul ala nesuferit de enterocolita care nu vrea sa mai moara ca tot s-a facut iar cald afara .Si Andrei e cu bona noua ,pina acum e bine dar nu vrea sa doarma cu ea si cind trebuie sa plec mai devreme la servici nu doarme dupa -amiaza .Il gasesc seara obosit frint si se culca de la 8:30 .
Fetelor ,sa nu ne taiati de pe lista ca plingem .

Mergi la inceput