Copilasi dragalasi nov-dec 04 (131)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Tuturor, o saptamana cat mai buna!!!!!

Try, ne bucura vestile bune.....cand vine Adi acasa, sa ne spui sa facem party!!!

Ne bucuram ca v-a placut montajul.....Otilico, lumea zice ca mie imi seamana copilu' Andrei....dar la chip, ca in rest e tac'su gol.....cu operatia, nimic nou, nu stiu nici eu ce astept, vreun semn divin, nu stiu....dar n-am curaj sa ma duc, cel putin acum....ar fi mult de povestit....ma macina foarte tare chestia asta, doar voi, care sunteti mamici, ma puteti crede....

Andreeap, Cookie, Ad_rianna, pupam bb-ii bolnaviori, ooof, dragii de ei....pupici pe obrajori si insanatosire grabnica!

Eveline, ce mai face Iubita mea noruta??? A inceput sa zica cate ceva?

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
andreapsanatate multa mariucaisi ma bucur ca se intelege bine cu noua bona

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Try....multa bafta si sanatate si crestere usoara in continuare!

Corina....mandruta ta de nora inca nu vrea sa zica nika in afara de mama....insa macar pe limba ei mai bodogane ceva: mei, moa, ba etc....asa ca cei mici mici....pentru noi e un pas inainte, pana acum nu zicea chiar nika nika. Si sa stii ca mi-a placut nespus montajul cu micutul Andrei caruia ii trimitem un dulce pupic.
Biancai mele i-a iesit pe fesa stanga o pata rozalie cam de dimensiunea palmutei ei, abia se observa, insa cand ii fac baita se face rosie rosie. Initial am crezut ca a iritat-o scutecul dar iata ce a trecut aproape o luna si nu-i dispare. Am avut in casa o crema pe baza de propolis pentru exeme, cicatrici si alte alea dar nu s-a vazut nicio imbunatatire....maine am de gand s-o duc s-o vada dr ei dar mi-e ca parca vad ca ma trimite la dermato...asta e....btw, a mai intalnit cineva asa ceva, eu habar n-am ce iritatie poate sa fie.

In rest nika nou sub soare, noi suntem bine, mai mult singurele caci al meu sot e intr-o perioada de delegatii ceva de groaza....abia s-a intors de prin zona si e la Cluj acum....m-am saturat nu alta, a stat toata luna doar vreo 6 zile pe acasa...

Va pupam pe toti si pe toate!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Ieri a luat in greutate alte 85 g. Sa dea Domnul s-o tina tot asa si sa luam cat ma irepede i ngreutate. Azi ii facem iar analizele de sange pt. hemoglobina is absolute reticul (nr. de celule noi produse de el) speram sa fie ok mai ales i nce priveste a doua valaore caci hemoglobina sigur a scazut, n-are cu msa ramana la fel atat timp cat el nu produce la nivelul dorit celule rosii noi.
Plec sa ma mulg si apoi plecam la spital.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Diana, aici in Norvegia dupa doi ani asa le fac copiilor program sa nu doarma dupa-amiaza ci seara mai devreme la 7-8. Este bine ca dupa-amiaza ies la plimbare sau diverse activitatzi afara dar si pentru parintzi ca adorm mai repede seara si fac treburile prin casa sau isi fac de cap .
Try, te asteptam cu vesti bune. Bine ca ati trecut de 2 kg.
Corina, te cred ca vrei sa rezolvati dar pe de alta parte vad ca speri sa nu ajungeti la cutit. Multa sanatate.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Buna dimineata!!!
Va invit la o cafeluta neagra!!!

Try multa sanatate lui Adrian!!!

ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Buna dimineata Ionela!!!!

Hai ca vin eu la o cafeluta desi la noi e seara, daca ai fara cofeina ca eu asa beau acuma cat alaptez, ha ha.
Ce fac cucuietele???? sper sa sunt bine si ca le-a mai trecut racelile.
Sa stii ca sunt tare dragute si dupa mine seama fff bine intre ele. Cand erau mici parca nu semanau asa de bine.

Otilia si mie mi-r place asa cum fac norvegienii, sa nu doarma copii de-amiaz si sa-i culci seara mai devreme...ar fi super, asa am mai avea si noi timp pentru noi.
Pupici la frumoasa Ana, fotomodelul

Try ne bucuram tare mult de vestile bune, super ca ia bine in greutate si asa puteti merge acasa cat mai curand. Bravo tie Adrian si bea mult laptic sa mergi repede acasa. Iti tinem pumnii si abia asteptam sa auzim si in continuare numai de bine.
Si tie Try sper ca iti salta inima de bucurie si ai alt tonus cand il vezi pe Adrian cum merge bine. Ne bucuram mult de tot pentru voi.
Va pupam dulce si aveti mare grija de voi

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ionelaam poate de-aia nu pot eu sa dorm, de la cate cafele ne-ai servit
ce-ti mai fac cucuietele?
tryDoamne ajuta sa iasa bine analizele

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

mai mai dar ce liniste s-a lasat pe aici, pe unde umblati?

Alexa15+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Ieri am luat si rez.la copro......i-au iesit la proba 2 si 3 "rare chisturi de giardia intestinalis"..sper ca nu am pocit numele.era inevitabil la stilul fetei mele,adica bagat tot ce prinde in gura,inclusiv alte biberoane daca le gaseste..asta e.acum sa vad ce tratament ne da,nu as vrea clasicul Zentel,am auzit ca-i destul de nociv ptr.ficat.
Try,ma bucur ptr.BBlusul Adrian,sa o tineti tot asa
Eu sunt trista acum...sper sa-mi revin si sa mai scriu.

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput