La France (59)
Continuarea de aici: La France (58)
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
Raspunsuri
lu.more spune:
Pai ce sa povestesc eu? Ca m-am invartit toata dimineta ca un leu in cusca fiindca nu puteam fi cu voi si nu stiam ce se intampla?
Ce am inteles din povestirea sotului meu este ca in comparatie cu cei care au trecut inaintea lui, cazul lui George a fost "parfum de roses". Si ca judecatoarea, dupa ce a rezolvat cazuri de betivi care provoaca accidente la volan, recidivisti i tot ce-i mai rau, parera chiar jenata de povestea lui George (ca si cum si-ar fi dat seama ca el nu avea ce cauta acolo, dar daca politia a inregistrat "infractiunea", era obligata sa dea o sanctiune).
Sanctiunea este o amenda calculata in functie de veniturile lunare ale lui George, pe care o vor plati intr-un fel sau altul.
Una peste alta , au trecut cu bine acest examen nedorit si neprovocat de ei.
George cica a fost mut dupa aceea, tot drumul in masina, pana au ajuns acasa. Cred si eu, bietul de el! Iar tu, Oana, cu cele 3 ore de somn, banuiesc cat a fost de epuizant totul.
Acum lasati asta in urma si concentrati-va pe viitor.
Noi suntem in continuare cu voi.
..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo
oana cretu spune:
Et voila...de ce te-am lasat pe tine sa povestesti, ca ai facut-o cum eu nu reuseam sa o fac. Si sa nu uit, eu m-am trezit dupa cele 3 ore de somn, apoi Séb, Geo ar mai fi dormit, saracul. Abia acum a inceput sa vorbeasca. A "vorbit" cu mama lui, de fapt zicea "da", "nu"... Ehhh...asa e cand esti o persoana pasnica si cand te regasesti intr-o sala langa recidivisti, oameni care fac numai rele...Si primul lui proces, de fapt prima oara cand vedem un tribunal in interior. Séb l-a cunoscut de mic..., sper sa nu mai aiba contact cu el. In fine...totul are un inceput in viata, bun sau rau, important e sa fie lectii de viata si sa nu mai repeti acele greseli, ca orice ar spune lumea, a facut o infractiune conducand cativa ani cu permis romanesc...Multumesc inca o data William si fetelor care au tinut pumnii stransi!
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
kiss spune:
sorry, Oana ...n-am vrut sa tin fetele in suspans, dar abia acum am gasit pm-ul tau... uite-aici, si de la mine, te citez!:
"So...am stat 4 ore, ca au mai fost si altii inainte, a fost pedepsit "doar" cu 300 euro amenda, iar daca o plateste intr-o luna, are 20% reducere. Am zis doar, pentru ca la ce pedepse au avut toti ceilalti, bani multi + inchisoare sau suspensie de permis, bine, erau cazuri grave, accidente, beti la volan, recidivisti etc. Cand a venit randul lui (printre ultimii), judecatoarea nu stia ce sa zica, ca nu facuse mare lucru.
mami de pui (23 sept 2004)
poze cu noi
oana cretu spune:
Da, magga, mai mi-a revenit la loc, a mai ramas un hop de trecut mai greu, dar momentan sunt zen.:) Merci pentru pumnisori!
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
gabgabriela spune:
Bonjour tuturor,
Fetelor va dau si voua un nr de tel tarif local ptr Romania : 0811 022 888; Iar ptr cele care au Free un nr gratuit se pare ! Oauuu! 0821 61 48 48 . Mi s-a spus (eu am "nouale", deci nu pot profita) ca, desi te anunta ca un min costa 9 ctm , daca verifici , dupa convorbire , pe factura , apare 0 euro . Si merge de vreo 2 sapt . Pe bune !Asa ca ....Spor la vorba in Romania !
Oana , grea incercare !Am fost si eu odata la o traducere la Tribunalul de politie si m-am ingrozit de amploarea pedepselor. M-am gandit imediat la al meu barbat care e mereu expus sa depaseasca viteza limita!
Un week-end placut ! Ca soare avem....
ralu spune:
OANA---FELICITARI!!!
Super! Bravo voua!!! Ma bucur tare mult pentru voi!! Acum ne indreptam gandurile pozitive spre dosarul de la prefectura!
Doamne ajuta!!!
Va pup si inca o data felicitari!
gabgabriela spune:
fetelor, revin cu o precizare: am incercat nr de tel la tarif local si dupa 3,5 min se intrerupe
Gabriela
cait spune:
Gabriela si eu am incercat si la fel s-a intrerupt asa ca am renuntat.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..