La France (59)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Si eu cu o precizare... am sunat de pe Free la numarul gratuit spre Ro si e 9 cts/ min... Dommage... il ratai si pe asta...

Oana, ati scapat de una! Va tinem pumnii in continuare!

La noi luni e prima zi de gradi... prima zi in care va sta pana la pranz fara noi... E foarte incantat ca va merge, ca tot povesteste ce va face (papi, nani, chestii d'astea) la "popii", dar nu cred ca s-a prins prea bine de faza fara mami sau tati... mai lucram.

Sa ne tineti pumnii!

Va pupam si we placut!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabgabriela spune:

Lorena,

Nu ai ratat nr ptr Romania ! Asa zice ca e 9 ctm min dar in realitate e gratuit. Am avut confirmari de la mai multe pers ca pe factura "in line" nu apare nimic sau mai degraba scrie 0 euro.

Si puiul tau a fost prima zi la sc ? La fel ca a praslea mea , doar ca are un an mai putin ! ! Ea face 3 ani pe 13 sept. Si ea merge doar dimineata deocamdata . Inseamna ca baietelul tau nu mai are "couche". Bravo lui ! Ca Héloise abia din vara asta face la oala .

Iar nr de tel tarif local e o "promotie" care dureaza doar 3,5 minute.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Multumesc fetelor! Va raman datoare cu un pahar de sampanie daca imi dau si raspuns pozitiv. Moamaaa, ce m-as imbata cu voi atunci.:p Va pup dulce!

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Oana, sa te vad daca te tii de cuvant (cu imbatatul, desigur!)

Gabriela, fiu-meu face 2 ani acum in oct. Nu la maternelle merge ci la jardin d'enfants. O pasarela intre cresa si maternelle. Buna si varianta asta, ca era singura solutie...

Cat despre facutul la oala tin sa ma "laud" ca presteaza destul de bine. Adica doar cand face nani, cand mergem cu masina sau undeva departe ii mai pun "couche", dar si atunci spune. Se opreste, ramane teapan si zice repede "mami, caca" (indiferent ce ar face ). Atat ca in momentul ala trebuie sa-l pun sa faca, altfel... Sper ca mersul la copii sa nu-l bulverseze si sa nu reinceapa cu couchele...

Am sa incerc sa vb prin nr acela. Merci de pont!

Un we placut la toate.

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Lorena, cum s-a descurcat la halte-garderie? Luni ma duc si eu sa il reinscriu, ca data trecuta doua luni a plans si am intrerupt.
Ma imbat sigur, ar fi a treia oara in viata.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Oana, se pare ca nu m-am facut eu inteleasa... abia luni incepe fiu-meu... am inima mica-mica...

O sa va tin la curent.

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Sau eu, din cauza emotiilor nu am inteles.:D Bafta atunci, tin pumnii!

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samsara7 spune:

Bun gasit tuturor!
Astazi este zi mare! Geo are nunta, si sper sa nu se supere ca indraznesc sa va spun si voua. Stiu ca a fost foarte, foarte ocupata (nu numai cu pregatirea evenimentului dar si cu studiile)!
Eu ii trimit aici un gand frumos dorindu-i sa fie fericita.

Ma gandesc pentru perioada urmatoare, cand ma voi elibera putin (deocamdata am familia la mine in vacanta, plus munca) sa organizez o mica gustare la mine acasa. In felul acesta ne vom reapropia un pic, pentru ca lectia de capatai pe care am avut-o de curand e ca timpul face ravagii si ca prietenia se tine nu numai cu amintiri.
Nu am foarte mult loc, dar daca vremea va fi frumoasa, ne putem "intinde " in gradina. Cine e tentat?
In ce priveste data, mai mult ca sigur ca va fi prin octombrie.
Acestea fiind zise imi iau ramas bun.

Ahhhh, si inca ceva la care tin! Nici nu stiu cum sa o spun, dar revenind pe site cu povestea calatoriei mele, fraza cu care am inceput a fost legata de "exista si prieteni adevarati". Poate fi interpretata (am discutat eu cu cineva intre timp care mi-a dat de inteles ca oamenii nu cred in priteni din astia) dar vroiam sa subliniez ca nu ascundeam prezenta unui amant generos printre randuri! Nu! Vorbeam de norocul de a avea parte de prietenia unor oameni deosebiti! Nu ma refer la generozitatea materiala, de care am profitat totusi din plin, ci la esenta prieteniei.
Sper sa ma tina norocul acesta! Oricum in ultima vreme am realizat ca prieteni de demult pe care ii pastram vii in amintire, nu mai sunt ce credeam a fi! Nu ca si-au luat sentimentele si s-au dus, dar ....timpul, cum va ziceam, face ravagii.
Ar fi multe de spus, viata mea s-a schimbat radical de la o vreme incoace, dar nu, nu sunt fericita (ce vorba mare!), insa traiesc efervescent evenimente noi. Cunosc oameni care ma epateaza fara incetare . Apreciez. Ma bucur. dar viata isi urmeaza cursul ei firesc, cu probleme, cu tensiuni, cu stressul de zi cu zi, cu griji. Insa, ce bine e cand pot gusta un pic de apa vie, maturand tot ce e negativ si umplandu-ma cu frumusetea unor suflete deosebite!

De cand am pierdut in moarte o parte din cei iubiti ma simt dezradacinata! Nu stiu carui loc apartin! Ma simt oarecum orfana fiindca trecutul face parte din mine mai mult decat ar fi rezonabil. Dar pe masura ce trecutul intra un pic in ceata, revelandu-mi adevaruri pe care le-am ignorat, prezentul devine diferit .
Oi fi eu vreo ciudata care ia tot ce vine cu mult entuziasm, punand ca un alchimist in creuzet fel de fel de ingrediente sentimentalice ? Nu stiu! In fond reteta mi-e necunoscuta, si conteaza doar ceea ce culeg!

Michaela

Mergi la inceput

Geo, felicitari, sa fie intr-un ceas bun, casa de piatra si o echipa de fotbal va doresc!
Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Neata si o saptamina buna va doresc!
Loredana cum a fost "la rentrée" astazi?
Inima strinsa ,strinsa nu?
Ah ce emotii............prima mare ruptura in sufletul nostru de mamici!!

Mergi la inceput