All about Constanta(79)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

adinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Cristina (norris), noi avem doar doua gradinite in cartier, una cu program scurt si una cu program prelungit, unde va merge Sebi (Gradinita Nr.53).
Nu-mi permit o gradinita particulara si pe de alta parte, am vazut cum se desfasoara activitatile la gradinita -de stat- pe care am ales-o si sper ca va fi ok.
Ce sa-ti zic? Le cunosc pe educatoare (am pile), mi-l primesc pe Sebi la grupa nepotelei mele, care este cu doi ani mai mare decat el. Avand in vedere ce ne povestea Sinzi, eu cred ca va fi bine pt el, mai ales ca va avea colegi mai mari si nici nu va fi "singur", ci cu vara-sa. Sebi deja vorbeste, mananca si face singur pisu si kk (bine-nteles ca mai avem accidente in timpul somnului, dar vom vedea cum ne vom descurca).
Probabil ca as fi ales aceeasi varianta si daca exista o cresa in apropiere sau as fi asteptat sa implineasca Sebi 3 ani si l-as fi dat direct la gradi, din primavara.
Am maaari emotii, dar sunt foarte optimista!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna dimineatza!

HAi, sa fie scurta ziua de munca, urmeaza we!
Tatiana, super vesti despre Bia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

tatiana, si noi suntem tot cu baia la lighean.uite asa sper sa il vad si eu pe razvan facand progrese cu cresa.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Crixia la mine chiar a fost o zi scurta de munca din fericire.Ce bine ca vine weekendul!!
Tatiana noi tot am iesit dar nu m-am intalnit cu nici una dintre voi.In parc ma tot uit poate poate recunosc si eu pe cineva
Noi nu prea suntem greu de recunoscut ca Mariuca mai nou vrea sa-si puna in valoare personalitatea in public si chiar ne gandeam ca usor usor o sa ajungem "vedete".
pupici si weekend placut!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
Ce mai faceti? Ce bine ca a venit we-ul. Eu am oarece emotii ca mi-am propus sa incep sc de soferi si nu stiu cum vor decurge orele de conducere . Sper sa fie doar emotiile de la orice inceput.
Tania bine ca ai rezolvat cu rochita. Casa de piatra finilor tai si sa-si asculte nasii.
Crixia despre Ursuleanu am auzit ca este profesionist. Multa sanatate!

Si noi tot la lighean ne toaletam . Stiti cumva cat mai dureaza revizia?

We placut si mai calduros, ca prea ne-a luat repede toamna asta.

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

La mine a venit apa calda!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Oana, in ce zona locuiesti?
L-ati recuperat pe Paul?

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eu stiu ca la noi vine marti pe 05.09.stau la casa de cultura.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Tomis IV Brotacei, 2 saptamani a fost luata in afara de sambata trecuta cand i-au dat drumul o zi.
Vic, nu l-am recuperat, urmeaza sa plecam si noi in concediu saptamana viitoare sau cealalta si o sa il luam. Cand toata lumea se intoarce din concedii noi plecam cam aiurea dar asa s-a potrivit in ultimii anii ca numai in septembrie am putut sa plecam.

Mergi la inceput