All about Constanta(79)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Cu intarziere...
La multi ani Alexandru si Alexandra! sa cresteti mari , sanatosi si norocosi!

July, multumesc! Doamne-ajuta! Si sanatate multa lui Teo!
Lulu-concediu placut si odihna buna!
Roxa, Camelia-am luat topul de la rochita ieri. Mi l-au retusat cum trebuie, dar am avut emotii....Mai am pantofiori pentru Bibica si camasa lui Costin.

Am primit cadoul de la fini. O minunatie. Am ramas muta de admiratie si bucurie. Noi le-am spus de la inceput, sa nu ne cumpere nimic , pentru ca avem tot ce ne trebuie, iar ei sunt la inceput de drum si isi fac pana si nunta singuri-singurei. Ne-au luat o cruce cu Domnul Iisus Hristos rastignit, din lemn cu oglinda si incrustatii de argint italiana---superba. Cat de curand vrem sa o sfintim.

Zilele acestea voi lipsi de la apel...motivat. va doresc zile frumoase si un we minunat!

Poze !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Dady, sa fie intr-un ceas bun! Distractie placuta!
Julyam gasit ceva arhivat aici pe DC, intrebai tu pentru fetita unor prieteni! AM vb personal cu dr Ursuleanu si urmeaza sa o consulte pe Alexia la Cta in 9 sept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

La multi ani, Alexandrelor si Alexandrilor!

Lulu, concediu placut! Poate iti vei implini dorinta si va veti intoarce 3! La TV au zis ca, se pare, sotii se indragostesc iar, in concediu.

Tania, sa va aduca numai bucurii finii vostri! Sunt sigura ca toate 3 "nasicile" vor fi la inaltime! Bine ca petrecerea va fi "la interior", ca prea repede a venit toamna.... cu vant si ploaie....

Crixia, bona lui Sebi a trecut peste momentul de criza, dar ca stare generala, nu si-a revenit. Asa ca n-a mai venit in ultima luna.
Am considerat ca n-are rost sa angajez pe altcineva, pt ca oricum urmeaza sa incepem gradi si ar fi fost prea multe schimbari intr-un timp relativ scurt pt Sebi. Se vede ca am petrecut mai mult timp cu el, vorbeste non-stop, in fraze si ne uimeste ce "intelept" este pentru cei doi ani jumate ai lui.
Daca se intampla sa gresesc eu ceva (de obicei, il rog sa ma ierte), imi zice "mami, alta data fii atenta!!!!!!"
De ex, ieri mi-a zis ca-i "iau aerul de la nas".............

Am fost azi la gradi, lista analizelor obligatorii este urmatoarea:

Pt copii
-coproparazitologic
-coprocultura
-exudat
+fisa de vaccinari
+aviz epidemiologic de la medicul de familie

Pt parinti
-plamani
-sange (VDRL)
-aviz epidemiologic
-adeverinta ca suntem sau nu luati in evidenta cu boli cronice (de la medicul de familie)

Va pup,

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Cami, Sebi mi-a facut febra doua zile dupa vaccin si pt ca i-a fost administrat in... fundulet (cica asa e mai nou, nu se mai face vaccin in piciorus), i-am aplicat destule comprese reci, ca se umflase asa rau, ca nu putea sa stea jos....
Dar acum este ok!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Bonjour, fetelor!
Ati vazut vreuna dintre voi pe undeva vopsele pentru pictat pe fatza? E musai sa le iau azi sau maine!
Tania, petrecere minunata! Sa iasa o nunta ca-n povesti!
Ne bucuram, mamacita, pentru vestile bune. Si incearca sa fii un pic mai relaxata. O sa vezi, de-abia acum incep cazaturile - sunt inerente si se intimpla intr-o secunda, indiferent daca esti tu sau altcineva cu copilul. Nu-l poti lega, trebuie sa-l lasi sa zburde si sa exploreze. O sa se mai loveasca din cind in cind, dar astea sunt riscurile "meseriei".
Stie cineva unde anume pe bd. Mamaia e hotelul Bulevard? Trebuie sa ma duc dupa amiaza la niste cursuri si nu vreau sa bijbii pe-acolo.

Pupici si o zi usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

lizuca, Hotel Bulevard este aproape de intrarea in Mamaia .Este pe partea dreapta cum mergi spre Mamaia ,chiar la bulevard (strada) ,este mare ,albastru .Dupa Delfinariu mai mergi ,treci de Liceul Energetic ,apoi de un hotel ( nu stiu cum se numeste ) si imediat este Bulevard .
Nu ai cum sa nu il vezi ,este destul de mare .

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

sar'mina, Lulu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

dady,petrecere reusita si"Casa de piatra"finilor!Ai conceput discurs?Voi ce le luati?Cam curioasa,nu?!
lizuca,stiu ca astea sunt riscurile meseriei,dar fata de tine sunt incepatoare si nu ma pot relaxa asa,total si dintr-o data...ca iese diaree;glume medicale,nu te supara,multam de sustinere.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norris spune:

buna fetelor,
dupa cum stiti ,eu cautam o gradi mai buna pt baiatul cel mare,dar pana la urma l-am dat la aceeasi gradinita,la care merge de doi ani, pt ca m-am gandit ca o sa imi fie mai usor daca vine sa mi-l ia de acasa microbuzul,merge cu aceeasi colegi...
o sa fiu si eu atenta cu educatoarea ,ca sa il bage mai tare in seama...
deja am vorbit cu insotitoarea asa ca de luni incepem gradinita.
o sa raman acasa cu cel mic, care are 2 ani si 3 luni,si care o sa fie foarte fericit ca nu o sa se mai certe pe jucarii cu cel mare.
Mav,vad ca tu spui ca iti dai copilul la gradi, asa ca nu imi spui si mie la ce gradi il dai?
eu cred ca il mai tin acasa ,poate isi mai da drumul la vorba.
hai ca va pup fetelor!
eu sunt ocupata foarte tare, pt ca fac zarzavat, rosii in bulion....ma doare capul cand vad ca nu mai termin!
pupici
cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Salutare,
Crixia, si pe Bogdan l-a operat tot dr. Ursuleanu, la Budimex, ti-l recomand cu inima deschisa, este un profesionist. Stii ca inainte ma tot plangeam si eu pe aici cu problemele respiratorii ale lui Bodo si acum este nesperat de bine, deci poti avea toata increderea.
Tania, sa va traiasca finutii, sa va distrati bine si sa pui poze de la nunta!
Sanzi, am vazut pozele voastre si chiar m-am delectat cu ele.

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput