Sa invatam Adobe Premier Pro

Sa invatam Adobe Premier Pro | Autor: mariana tache

Link direct la acest mesaj

Daca tot sunt in zona lectii de adobe photoshop, ce-ati zice daca am invata si Premier Pro?
Iar eu vin in calitate de invatacel .
Fac editare video de ceva vreme, dar folosesc Pinnacle Studio 9. Am fost autodidact; mi s-a parut interesant; dar acum mi se pare limitat. Imi doresc sa fac mai mult dar nu ma lasa softul. Asa ca mi-am propus sa trec la Premier.
Mi-e groaza sa ma apuc de una singura sa-l studiez; asa ca imi caut profesori .
Cine ma ajuta?
De ex, am o captura facuta cu pinnacle dar vreau s-o editez in adobe. De unde incep? Oare: file-import? iar apoi cum duc captura in time line?

si va astept! (invatacei si profesori)

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

si eu, si eu . Ca invatacel . Intr-un timp imi strangeam si tutoriale de Premiere pt. ... vremuri mai bune . Stiu ca pt. Photoshop sunt bune tutorialele de la Total Training (si nu numai). Oare nu exista si pt. Premiere? Oricum, eu astept cu interes lectiile dvs.

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

O, Diane, ma bucur ca mi te-ai alaturat; poate asa, fiind doua, se indura cineva de noi ca sa ne scoleasca.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Sa speram, sa speram ... speranta moare ultima . Astept pe cineva care sa ne spuna cu ce trebuie sa incepem... pe urma poate incepem si noi sa ne descurcam ....

quote:
Originally posted by mariana tache

O, Diane, ma bucur ca mi te-ai alaturat; poate asa, fiind doua, se indura cineva de noi ca sa ne scoleasca.

Sanatate Maxima!!!

DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

.... se pare ca raman cu speranta....

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mda, asta e... am folosit in weekendul asta Ulead MediaStudio Pro ... E drept ca am facut doar un filmuletz din poze, deci nu e editare video in adevaratul sens al cuvantului ... dar e un inceput [:))]... Dar poate mai tarziu, ca acum am alte "prelucrari" de facut

DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput