Sa invatam Adobe Premier Pro
Daca tot sunt in zona lectii de adobe photoshop, ce-ati zice daca am invata si Premier Pro?
Iar eu vin in calitate de invatacel
.
Fac editare video de ceva vreme, dar folosesc Pinnacle Studio 9. Am fost autodidact; mi s-a parut interesant; dar acum mi se pare limitat. Imi doresc sa fac mai mult dar nu ma lasa softul. Asa ca mi-am propus sa trec la Premier.
Mi-e groaza sa ma apuc de una singura sa-l studiez; asa ca imi caut profesori
.
Cine ma ajuta?
De ex, am o captura facuta cu pinnacle dar vreau s-o editez in adobe. De unde incep? Oare: file-import? iar apoi cum duc captura in time line?
si va astept! (invatacei si profesori)
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Raspunsuri
dianette spune:
si eu, si eu . Ca invatacel
. Intr-un timp imi strangeam si tutoriale de Premiere pt. ... vremuri mai bune
. Stiu ca pt. Photoshop sunt bune tutorialele de la Total Training (si nu numai). Oare nu exista si pt. Premiere? Oricum, eu astept cu interes lectiile dvs. ![]()
DIANE 
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
mariana tache spune:
O, Diane, ma bucur ca mi te-ai alaturat; poate asa, fiind doua, se indura cineva de noi ca sa ne scoleasca. ![]()
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
dianette spune:
Sa speram, sa speram ... speranta moare ultima
. Astept pe cineva care sa ne spuna cu ce trebuie sa incepem... pe urma poate incepem si noi sa ne descurcam ....
quote:
Originally posted by mariana tache
O, Diane, ma bucur ca mi te-ai alaturat; poate asa, fiind doua, se indura cineva de noi ca sa ne scoleasca.
Mariana,Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
Sanatate Maxima!!!
DIANE

cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
mariana tache spune:
.... se pare ca raman cu speranta....![]()
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
Sanatate Maxima!!!
dianette spune:
Mda, asta e... am folosit in weekendul asta Ulead MediaStudio Pro ... E drept ca am facut doar un filmuletz din poze, deci nu e editare video in adevaratul sens al cuvantului ... dar e un inceput [:))]... Dar poate mai tarziu, ca acum am alte "prelucrari" de facut ![]()
DIANE 
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop