Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Ano, 230 de ml? Cred ca a mea o sa mance ata cand o s-o dau in clasa I. Vezi Cata ca si eu am tot o fata care nu mananca mult. Macar a ta are de unde da jos, da a mea are doar 6 kg. Las, ca o sa fie siluete ca mamicile lor.

poze Clara
Clara si Baselu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Anoo noi cand ducem bre puradeii la inot? Da' nu la ala in Buc Noi..Si ia zi matale cat de manierat e fiu-tau si ce feeling avusei io cand ti-am zis cu ce delicatese sa incepi "marea diversificare". Hai bre da si pt mine o statuie mica acolo in parc ... sa se pipi cainii pe ea!

SIMO am zis... salata la City Grill ... ca ma fac de cacao cu burta asta la turci. Mai merg si cu prietena Giova sa ma vada cum fac valuri in piscina pe-acolo

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Simo A fost o premiera, dar a repetat figura si cand a ajuns acasa.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreaM spune:

Anasebe promit ca nu fug
Diana si bebe Andrea

Mergi la inceput

ANOOOO.
Io zic ca ar fi interesant!

Mergi la inceput

As dori sa subliniez faptul ca, in complicatul si dificilul proces al diversificarii, suntem coordonati, indrumati si sprijiniti de Liliana, cunoscuta si sub numele de Teolinda. Sub atenta ei grija, Tiberiu a facut primii pasi in lumea piureurilor de legume. Multumesc pe aceasta cale Lilianei, care se dovedeste a fi o mare inspiratie pentru mine.

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Diana pai hai zi cand te asteptam sa ne notam in agenda ... vezi bine ce program incarcat avem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Ana, te astept in Herastrau si mergem la City Grill, ne duce Liliana ca ea stie unde e.
Io mai stau putin si ma duc sa ma uit al Psycho III pe Pro Cinema. Nush de ce, da ma identific cu personaju...

poze Clara
Clara si Baselu

Mergi la inceput

Anooo daca ma kk si io pe mine de ras o sa fuga barbata-miu de-acasa

Mergi la inceput

Liliana Pai poate mergem totsui saptamana viitoare. vorbim si cu Nico si stabilim noi ceva.

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput