Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Eu nu ma pot lauda cu silueta lui Cata...cantaresc momentan 66 de kile, de la 71 kg acu o luna si ceva. Apropo de anorexie, sa stii ca de vreo cateva zile nu mai pot sa mananc...mi-e cam scarba de mancare si asta pt m-am chinuit cateva zile sa stau mai cu stomacu lipit de spinare...din motive de cura evident...

Acu vedeti si voi care ma primeste in gashca...m-as incadra in amandoua

poze Clara
Clara si Baselu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bey Am venit si eu. taare buna fu berea aia azi!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Diana... Ana nu a vrut sa spuna... dar ea a venit cu Tibi de mana la intalnire astazi. Copilul a inceput sa mearga numai ce i-a spus mama-sa ca se va intalni cu o fetita care a venit special in Bucuresti, in parc, in IOR... sa se cunoasca cu secta de bebei.

Zi tu Ano acum... hai ca nu ne-am suparat pe tine ca a luat-o Tibi inaintea tuturor

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Sa traiti, am inteles, "sefa" Gio!!! Las ca raportez eu la organele in drept ca dati bauturi alcoolice la minori.
Mai dau eu cateva mesaje din astea si s-a ispravit capitolu...o sa cerem sa-l faca de 50.
Liliana, te astept in Herastrau...Si mergem la o cofe aici la mine, unde mancai eu diplomatu.

poze Clara
Clara si Baselu

Mergi la inceput

Cata Inclin sa-i dau dreptate Simonei. Lasa fata sa tipe un pic de foame si atunci servestei-i masa. Lasa pliurile ca nu alea conteaza. Si fii-miu a servit azi masa in oras, a papat destul de repejor 50 gr zic eu de morcovi cu mere si apoi 230 ml lapte.
Anda Zi tu a mancat fii-miu repede? Io zic ca e fost ok. Si a papat frumos.

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

De unde venishi bre Ano? ai culcat copilu? Ca al meu nu s-a trezit nici acum. Sper ca pana la miezul noptii sa o faca... nu de alta dar maine dim o sa aibe roshu' ca de mancat a bagat suficient pe ziua de azi( branzica cu 40gr fructe; 200gr orez cu banana si piersica, 200gr pui cu morcov, 170gr iaurt cu 4 biscuiti, 100ml suc si 150ml ceai).

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Pai bine mai Simo dar pe mine de ce nu ma astepti in Herastrau? Matiz am, grasa sunt, puradel mancacios am, pap si eu ceva bun, beau si o bere.

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreaM spune:

Ce mult as vrea si eu sa vin la intalnirile voastre. Cateodata mi se face asa un dor de tara si de rudele si prietenii de acasa.
Offf devin melancolica iar...
Apropo' Giovana si noi mergem la piscina saptamana viitoare, abia astept. I-am cumparat gazutei pampers special pentru baie, costum de baie aveam deja.

Diana si bebe Andrea

Mergi la inceput

Fii-miu, care e la fel de nespalat ca si fii-tu, a picat lat la 8 juma, ca si-a facut genoflexiunile... si a picat lat.

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Bai Diana depinde cu ce deprinderi vii tu din Canada. Ca o expreienta ne-a ajuns.

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput