ZALAU - fetele poftiti la apel ( p.15 )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Adriana, bine zis: salajence!Poze flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Buna dimineata,intru si eu sa va salut.
Paula am vazut pozele,ati fost niste miri superbi.
Ioana la cumintelul tau.
Eu am azi de la 10 examen la "scarbici" pentru a inainta in grad.Sper sa fie ok.Dupa-masa merg la d-na doctor Manaila sa o consulte pe Rebeca inainte de plecare.
la toate si o zi buna.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Paula imi plac tare mult pozicile de la nunta vostra . Imi place , de asemenea , tenta culorii portocalii pe care ai abordat-o . Te-ai asortat pana si cu pantofiorii de schimb !!! Sunt foarte shic !!!

Casa de piatra !!!

Daca tot ziceati ca va mutati singuri-singurei ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Sunt o mamica fericita!Azi am primit vestea ca Andrei a luat locul I la concursul national "Pitic destept". Aprimit o diploma si o masinuta cu baterii, drept cadou.O sa fac poze si o sa va arat.Pupici!Poze flori

Mergi la inceput

Am scanat diploma!Diploma si poze

Mergi la inceput

Otilia felicitari pentru Andrei !!!

La noi la gradi nu se organizeaza astfel de concursuri , dar cu ocazia zilei mondiale a mediului si Andreea a obtinut locul I la desene pe asfalt !!! Deci , am si eu cu cine ma lauda !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Felicitari pentru Andrei si Andreea.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eu sunt acasa cu Silvi, e bolnavioara si cum nu am cine sa stea cu ea, mi-am luat medical. Sotul meu a plecat la Poiana Brasov la un simpozion si sta pana duminica. Ma mai invidiati?

Paula, superbi ati fost! Casa de piatra!
Am recunoscut pe cineva de la nunta voastra, o pereche de nasi, am fost si noi(cu fostul meu sot) nasi impreuna cu ei. Si am petrecut cateva chefuri/revelioane impreuna. diana mea era indragostita de baiatul lor. L-am vazut si pe el in poze, a ramaas la fel de frumusel.
Vad ca nu v-a "oficiat" sandana!

adriana, nu se reface nimic la moneasa, totul e cam in paragina. Sunt catva hoteluri renovate, la unul dntre ele am stat si noi, arata fain, mancare buna...Strandul e paraginit, erau cativa copii car faceau baie, desi era rece...

felicitari copilasilor talentati si isteti!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Mihaela imi pare rau sa citesc ca Silvia este bolnavioara . Tot cum a fost la Moneasa sau e altceva ???
In schimb , ma bucur ca ai rezolvat problema legata de Diana !!!
Acum ca esti singurica cu fetele chiar ca eu nu te invidiez deloc .
Poate ai timp de stat mai mult la taclale , daca tot esti pe acasa . Cand doarme Silvia , poate ????

Sanatate la maxim ii doresc puiutzei mici ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Uauuuu , mama , mama ... da ce departe erammm .... tocmai pe pagina 4 , niciodata nu am fost asa deoarte ....

Ioana imi cer scuze ca am plecat fara sa ne luam ramas bun , dar Paula se criza prea tare si nu am mai avut cu cine discuta ...

Va doresc noapte buna , merg sa-i fac baitza paulei si apoi nani-nani , ca-mi pica ochii-n gura de somn ...

albumele noastre

Mergi la inceput