Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(23)

Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(23) | Autor: DARAEL

Link direct la acest mesaj

Bine ati venit la un nou capitol !

Vechiul capitol, poate fi gasit aici:

Ortodoxie 22

Fie ca Lumina Tatalui, Iubirea Fiului, Harul Duhului Sfant si Binecuvantarea Preacuratei Fecioare sa fie cu Noi toti intru Amin. Amin.

Pace tuturor !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

gandacelu – am citit ce ne-ai recomandat din Savatie, dar e greu sa accepti asa ceva:

„Cred ca toti oamenii sunt potentiali homosexuali, zoofili sau pedofili, dar nu bolnavi in sensul pe care il invoci. Si cred ca aceste inclinatii nefiresti pot fi cel mult inabusite prin asceza, dar niciodata dezradacinate total, pentru ca ele caracterizeaza firea noastra.”

Simpatic Savatie – are o experienta bogata de viata, dar........ de la a cunoaste multe in viata pana la a generaliza..... he he he .....

Apropo, niciodata nu m-am gandit sa ma culc cu un barbat si nici cu un caine sau un copil....... asa ca teoria lui este inaplicabila cel putin unui om de pe pamantul acesta. Punct.

Apropo, daca Ierodiaconul Savatie Bastovoima citeste, am pentru el un sfat, sau mai degraba o cugetare veche:

„Cine stie nu spune, cine spune nu stie !”

Pace tuturor !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:

cata, ma tem ca n-ai inteles - eu nu ma supar de ce scrii tu, incercam sa-ti rezolv tie problema cu enoriasii, atata tot

Ok, stai linistita ca mi-ai rezolvat-o.
E perfect asa cum e. Am inteles ca nu trebuie sa ma mai plang, ca plictisesc oamenii aicea, mai ales ca io nici nu fac nici o revista.

Nu l-am cetit pe berestovoi ca n-am avut timp, da' o sa-l citesc ca vaz ca-i interesant

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Exist, observ, un val de toleranta si intelegere in ambele biserici crestine fata de homosexualitate.

Mi-a placut ideea cu explicare homosexualismului ca o incercare de transcedere, de depasire a propriilor limite, cred ca din punctul asta de vedere, voia el sa spuna, ca toti oamenii au "potentialul".

Darael vezi ca-ti cam dai peste degete cu cugetarea ta.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andrada
Darael vezi ca-ti cam dai peste degete cu cugetarea ta.

Stiu, dar imi permit : voi sunteti mai intelegatoare decat mine !

Adrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by DARAEL

Stiu, dar imi permit : voi sunteti mai intelegatoare decat mine !

Poate fetele, eu nu. Stii eu nu cred in tamaduirea care vine din zimbirea la endocrine

Ca sa nu cumva sa uit, Savatie taia natura genetica a homosexualitatii pe explicatia ca doi gemeni monozigoti pot avea inclinari deosebite sexuale in timp ce bolile genetice ii predispun pe amindoi gemenii la aceleasi boli.
Exista destule boli genetice care apar numai la unul din gemenii monozigotici. Explicatia poate consta fie in activarea genelor "junk" numai intr-unul din gemeni sau aparitia unui factor de mediu.

Oricum ma tot intreb de unde "toleranta" asta, ma refer in mod public. In trecut exista o discrepanta intre modul in care biserica condamna homosexualismul (extrem de virulent) si actiona impotriva lui (aproape de neinregistrat istoric).
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

----------
cataghe:
E perfect asa cum e. Am inteles ca nu trebuie sa ma mai plang, ca plictisesc oamenii aicea, mai ales ca io nici nu fac nici o revista.
-----------
Catalina, m-ai inteles gresit. Iarta-ma daca te-am suparat.
Eu vroiam doar sa spun ca lucrurile nu sunt totdeauna asa cum par a fi, ca cel care pare indiferent, nu e intotdeauna asa, ci incearca, in masura posibilitatilor, sa indrepte lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

andrada,eu nu asxa am inteles limitele alea.......

Eu, care am trait printre artisti, pot spune cu certitudine ca exista in aceasta categorie de oameni o chemare irezistibila spre tot ce este necunoscut, neexplorat, spre tot ce poate "largi" limitele vietii acesteia, limitele firii. Si cred ca nu intamplator acesti oameni au practicat intotdeauna o sexualitate deformata. Mai toate numele mari ale artei si literaturii moderne au fost fie homosexuali, fie pedofili, zoofili, fie toate acestea la un loc. Acesti oameni nici cu femeile nu pot avea relatii normale, ci practica cele mai ciudate perversiuni. Oamenii perversi, chiar daca nu sunt niste artisti in sensul tehnic al cuvantului, au aceasta sensibilitate "artistica" care, mi se pare mie, nu difera prea mult de fondul psihic al marilor genii.

io ma intrebdaca savatie o fi auzit de bach

uiote cum isi face pacate:D, ca pe mine una m-a smintit

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Carcotasul din mine spune:
“Acum inteleg de ce nu sunt mare artist, mare intelept sau mare sensibil la frumusete pentru ca nu sunt homosexual....

Ciudat in aceasta logica este nu numai faptul ca se face o legatura intre sexualitatea devianta (ma rog, e parerea mea) si realizarea artistica a unora, ci si faptul ca se uita miile de mari artisti care nu au folosit homosexualitatea, zoofilia sau papusile gonflabile pentru a se elibera de hormoni ......

Gata, ca e trist. De ce ? Pentru ca se confunda iubirea aproapelui - barbat, femeie, copil, negru, indian sau chinez - cu iubirea sexuala...... Na, ca mai supara un drac ca i-am dat in vileag lucratura !

Pentru ca subiectul acesta de ortodoxie nu merita sa fie stricat...... eu nu voi mai posta pe aceasta tema a homosexualitatii – mai bine spun un Tatal Nostru .

Pace tuturor !

Adrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by cataghe

quote:

cata, ma tem ca n-ai inteles - eu nu ma supar de ce scrii tu, incercam sa-ti rezolv tie problema cu enoriasii, atata tot

Ok, stai linistita ca mi-ai rezolvat-o.
E perfect asa cum e. Am inteles ca nu trebuie sa ma mai plang, ca plictisesc oamenii aicea, mai ales ca io nici nu fac nici o revista.Nu l-am cetit pe berestovoi ca n-am avut timp, da' o sa-l citesc ca vaz ca-i interesant
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Cata,sa-l citesti,sigur o sa-ti placa!Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Andrada
Oricum ma tot intreb de unde "toleranta" asta, ma refer in mod public. In trecut exista o discrepanta intre modul in care biserica condamna homosexualismul (extrem de virulent) si actiona impotriva lui (aproape de neinregistrat istoric).
AL’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Biserica primeste orice pacatos care se pocaieste,indiferent de patima(homosexual,betiv,zgarcit,etc.)Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput