Sfaturi pentru libido scazut !

Sfaturi pentru libido scazut ! | Autor: redi

Link direct la acest mesaj

Poate vi se pare nepotrivit si anormal dar eu va intreb totusi daca ati auzit sau stiti sau folositi vreun medicament pentru libido sau cum zic eu ca sa ai chef sa faci dragoste atunci cand nu ai ,din diferite motive .
Nu-mi spune-ti dute la ginecolog sau psiholog , daca stiti alte solutii as vrea sa mi le impartasiti ,va rog .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

chiar nimeni?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July25 spune:

Din pacate nu iti pot raspunde dar, sincer, mi se pare tare subiectul. Si pe mine m-ar interesa pt. ca este destul de jenant sa te duci la farmacie sau chiar la un plafar si sa ceri sa ti se recomande asa ceva. Desi nu ar trebui sa ne fie rusine, ce sa facem daca suntem mai pudice ?
Stiu ca acum cativa ani ( 3-4 ? ) am citit in Cosmopolitan despre un remediu pe baza de plante. Din pacate nu mai stiu cum se numeste. Era ceva cu Femina blue, Intima blue sau asa ceva. Am uitat.
Daca stie cineva (pt. ca mai pot sa ma fofilez inca vreo 4 luni dupa care )...

July25,cu bb Maria in burtica si Andrei (30.11.1996)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Ghimbirul are proprietati afrodisiace. Poate fi folosit in bauturi, prajituri, mincaruri. Medicamentele pe baza de plante pt stimularea libidoului contin in general ghimir si ginseng (si alte plante, dar astea in mod special)

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redi spune:

Si nimeni care a folosit deja nu ne poate spune daca au efect imediat sau dupa o anumita perioada de tratament ?
Eu am fost la farmacie si nu mi-au recomandat nimic ,pe motiv ca "sunt inca tanara" .
Daca ati folosit poate ne spuneti mai multe despre produsele astea , va rog !

Cum sa nu-ti fie rusine cand te duci la farmacie si ceri iar doamnele alea cu o pregatire in domeniu incep sa rada si nici macar nu primesti vreo explicatie.Stiam ca exista destule remedii pentru cresterea apetitului sexual dar pe cine sa intreb care si daca au intr-adevar efect ? Acuma v-am gasit pe voi ,DC si chiar daca rade-ti , nu va vad !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenaA spune:

Vezi ca s-a discutat recent:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73268" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73268

fetele recomandau Kamayani parca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Eu am facut o cura de 10 zile/luna timp de 3 luni cu vitaminele E si A. Si...mai multa odihna.Si, fara stress, daca se poate.
Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Cum am spus si pe celalalt topic, ginseng-ul si schyzandra sunt foarte bune.

Efectul e imediat daca nu esti prea obosita si demineralizata/devitaminizata. Cel mai bun remediu pentru libidou sunt odihna si lipsa stressului!
Amandoua sunt pastile anti-stress, dar au si efect afrodisiace.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

De vin rosu nu spune nimeni?
Un paharel, atat...la mine functioneaza...

Mergi la inceput