Imprimanta help!

Imprimanta help! | Autor: ancamironiuc

Link direct la acest mesaj

Am o imprimanta multifunctionala de la Lexmark, P4350... Problema este urmatoarea are doua spatii de cartuse unul pentru cartus negru sau de poze si altul pentru cartus color. La cumparare mi-au dat carus de poze si color, negru nu am gasit. Am printat o gramada de documente si a- terminat cartusul de poze iar ea cu cel color nu intelege sa printeze. Am citit instructiunile, pe net, pe hartie ... am vorbit cu ea trei ore si tot nu vrea!!!
Stie cineva daca este posibil sa nu stie sa printeze cu cartusul color documente... printeaza doar cu cel foto care este duuuussss si am nevoie disperata sa printez..... Sper ca m-am facut inteleasa insa m-a disperat!!!!

ANCA

ANCA si EMA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Da, nu printeaza fara ambele cartuse. Sunt imprimante care fac asa, stiu din experientza. Cartusul pt. imprimanta ta, costa 75 RON si se gaseste pe piata, din ce am vazut eu.
Nu ai alta solutie decat sa cumperi altul.. sau sa cauti pt. Lexmark "Kit de refill"

Cu respect,
G.

Suntem urate... si ne tarim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Ancamirioniuc si eu ma confrunt cu aceeasi problema ca si tine numai ca inprimanta mea este P 6250 .La un moment da a ramas fara cartus si sotul meu i-a cumparat cartuse noi si degeaba ca tot nu citeste ca ar avea cartuse . Dar noi chiar avem o solutie sa gasim sa o vindem asa la un mag second hand de copiatoare si cu banii luati pe ea ,sa mai punem noi si sa luam alta noua .El vrea tot Lexmark dar nu stiu de ce pt ca sunt chiar proaste aceste inprimante .Credeam ca numai noua n-i s-a intamplat dar vad ca mai sunt pers cu aceeasi problema la aceeasi firma .

Claudiasi puiul ei Tomita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

traiasca hp o am de trei ani si nu am nici o problema cu ea nu este foarte performanta dar este buna si merge si daca nu are unul din cartuse

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

MII DE MULTUMIRI... se pare ca nu sunt eu catastrofa ci imprimanata... O arunc pe geam cat mia curand!!! SA NU MAI AUD DE LEXMARK...sunt si scumpe cartusele si dureaza foarte putin. Din pacate am aflat dupa ce am cumparat ca este mai buna cea de la HP.

ANCA SI EMA

ANCA si EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Si eu am auzit ca cele de loa HP sunt bune .Cu inprimanta asta a fost tare cand a adus-o barbate-miu de la Touluise [nu stiu daca se scrie asa ,dar stiu se citeste Tuluz ] mama ce mandru mai era in fata prietenilor ca are ecran ca sa vada pozele ,ca are nu stiu cate facilitati pe care alte inprimante nu le au parca la noi nu se mai gaseau inprimante . Deabia s-a carat de acolo cu ea ,iar dupa cateva luni nu mai vroia sa functioneze . A zis ca poate nu sunt cartusele de pe piata noastra bune ,iar cand a mai avut iarasi drum catre Touluise a cumparat cartuse din magazinul de unde cumparase inprimanta ,iar cand a venit acasa mama mama ce mandru era ca a cumparat cartuse si o sa-i mearga inprimanta .Ciuciu ,nici in prezent nu merge .Dar ti-am zis ce vrea sa faca acum cu inprimanta lui cea noua .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Ce imprimanta mi-ati putea recomanda pt uz casnic?
As prefera une la care consumabilele (cartusele) sa fie cat mai ieftine.

Mergi la inceput

Daniela, dupa experienta de mai sus am mai studiat problema. Am inteles ca sunt bune imprimantele de birou, laser. Are o prietena si un cartus o tine pret de cateva mii de pagini. La mine daca tine 200 e bine! Din ceea ce stiu insa, aceste imprimante "profesionale" nu au fitze gen poze. Sincer nici nu mai consider utila imprimanta pentru poze. Costa mult cartusul si nu ies bine bine.

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

si eu am lexmark multifunctionala, uite ca nu stiu modelul, printeaza doar cu un singur cartus, ca cel color s-a uscat, va vine sa credeti ca n-am printat timp de 2 ani cu cel color?
cel negru ma tine undeva la 500 de pagini

ati setat optiunea de cartuse noi atunci cand le-ati montat?

Mergi la inceput

Nicoleta, ai alt model, mai inteligent. A mea cu un cartus plin si unul gol face greva. Scrisese cineva ca cei de la Lexmark au un proces pe rol din cauza imprimantelor. Problema ar fi ca de la momentul la care iti arata ca nu mai ai cartus pana se termina efectiv...mai printezi 100 de pagini. Este adevarat. Eu am ambele cartuse terminate de 1 luna si am mai printat 100 de pagini!

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

am mai avut un model de lexmark de prin 99 cand mi-am luat si calculatorul, nu era multifunctionala, pe atunci o raritate (f. performanta la vremea aceea), 5pn/minut, 3pc/min si acum functioneaza si i se potrivesc cartusele cu asta multifunctionala luata in 2004, dar n-am tabdare fiind prea inceata

Mergi la inceput