Imprimanta help!
Raspunsuri - Pagina 2
anca tanasica spune:
si eu acum m.am reprofilat tot pe Lexmark...asta dupe ani de HP...
...cartusele la Lexmark sunt mult mai fiabile...se reincarca mult mai usor si tin mult mai mult...am ajuns sa incarc un cartus de 25 de ori si inca sa mai mearga...
...multifunctionala de acasa merge lejereanu cu ala color uscat si ala negru reincarcat de n.spe ori...
...lexmarca de la servici e deja trecuta in galeria de hero...
...lexmarca pe care o avea sotul la facultate mergea cu tus simplu...nu d.ala special de imprimante...si a scos asa proiecte la toata facultatea...
...inainte aveam hp.uri...si eram fan hp...dar m.am prins io ca nu.s deloc fiabile in comparatie cu lexmark...
...si se gasesc cartusele negru la max.70 ron...si se incarca muuuult si bine...sa cumperi cerneala inktec...e super buna pentru reincarcari...si ieftinuta (cu 10 ron incarci de 4 ori)
...dar intradevar nu vei putea printa niciodata cu cartusul color documente cu negru...in cartusul color ea are 3 locasuri de galben, rosu si albastru...si nu va produce niciodata negru din ele...so vei avea nevoie sa.ti cumperi un cartus negru pentru a putea lista documente pe negru...
...cartusul de poze are 4 locasuri de cerneala, negru, rosu, galben si albastru...de aceea puteai printa pe negru cu el...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
crini spune:
Si eu am o Lexmark multifunctionala, care dupa mai putin de un an de cand o cumparasem a refuzat sa mai printeze. Se blocheaza foaia in ea.
Din pacate n-am sunat imediat la asistenta lor, ci dupa ce trecuse anul, bazandu-ma pe garantia legala de 2 ani.
Surpriza insa, ei dadeau doar 1 an si daca se bloca foaia nu mai era nimic de facut, ca se stricase motorasul.
Asa ca zace acolo intr-un colt, o mai folosim din cand in cand pe post de scanner.
Deci chiar sunt proaste. Si eu le-as face proces.
anca tanasica spune:
si inca ceva...din motive care inca mintea mea nu le pricepe...si cei de la lexmark si cei de la HP baga 1/4 din capacitatea cartusului cand is noi...adica cu unul nou scoti 100 pagini...cand il reincarci scoti 4-500...
...si de fapt asa se intampla si la xeroxuri si imprim.laser...noi cartusele duc de 4 ori mai putin decat reincarcate...
...cand l.am intrebat pe tipul care se ocupa de xeroxuri la mine la servici de chestia asta mi.a zis ca.i pentru fraieri care.si cumpara mereu cartuse noi...ca de fapt firma traieste din vanzarea de cartuse...
...asa ca io una va sfatuiesc sa le reincarcati (pana acum kiturile de reincarcare de la inktec mie mi s.au parut cele mai bune si pentru lexmark si pentru HP...la hp de ex.nu te mai obliga sa.i dai gaurica...incarca prin duza de jos...asa ca nu veti mai avea pb.cu umflat plamanii cu aer din interiorul cartusului)...asta pentru jet de cerneala...ca la laser va sfatuiesc sa le incarcati la un service specializat...
...pe mine una personal m.au deziluzionat hp.urile pe jet pentru ca li se defecta ceva...mereu...era vorba de senzorul de home page (asa se cheama)...care se defecta automat dupe 5000 de pagini (asta era statistica aprox.facuta de un tip de la un service de imprimante)...pe care ca sa.l schimbi te costa cam cat o imprim.noua...
...HP laser multifunctional a fost si mai mare deziluzie pentru mine...lucrez de 5 ani cu una...timp in care i.a fost schimbata ciuperca de sus de 4 ori...pur si simplu se ard circuitele din blocul de comanda...se blocheaza scanerul si te uiti la ea...ca nu vrea nici sa mai imprime...
poze:
daniella4 spune:
Am luat ieri un HP3920, f ieftin, cca 160 RON. N-am listat nici 100 pagini si cartusul e aproape gata.
Anca, prin Ploiesti pe unde se incarca aceste minunate cartusuri? Se pot incarca si cele color?
anca tanasica spune:
quote:
Originally posted by daniella4
Am luat ieri un HP3920, f ieftin, cca 160 RON. N-am listat nici 100 pagini si cartusul e aproape gata.
Anca, prin Ploiesti pe unde se incarca aceste minunate cartusuri? Se pot incarca si cele color?
Daniella si Alexis 18 nov 2004
"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"
se pot incarca toate...dar e mult mai ieftin sa.ti iei cerneala tu (la quick exista kituri inktec si ai si instructiunile...prima data iti iei kitul cu totul si dupa aceea iei doar cerneala, chitul e cam 50 ron...cerneala e 10 ron)
...de incarcat...la mival era cel mai ieftin...vezi prin raid de tel.lor...
poze:
anca tanasica spune:
quote:
Originally posted by daniella4
Multumesc, Anca.
Pe unde e Mival ?
Daniella si Alexis 18 nov 2004
"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"
pe la catedrala...e mival...
...mai e o firma buna...dar nu.i stiu numele...are sediul in centru, langa posta, unde a fost bancpostul inainte...parca la ultimul etaj...am pe undeva pe la servici tel.lor si.ti trimit pm dc il gasesc...
poze:
iulio spune:
salutare-pentru toti cei care vor o imprimanta buna recomand o imprimanta pe toner samsung.pe langa ca sunt foarte bune sunt si foarte ieftine. dezavantajul vine din faptul ca la fel ca si celellate firme producatoare de imprimante, vin echipate cu cartuse de start-cartusele de start sunt incarcate la jumatate din capacite si in general nu mai pot fi reumplute dupa ce se termina si nu printeaza color. alta problema -nu este indicat sa va reumpleti cartusele singuri!!-sunt echipamente fine si ar trebui sa aveti ceva cunostinte despre cartuse ca sa le puteti reumple singuri.sunt firme specializate in bucuresti care fac reumpleri prfesionale. Feriti-va de firmele de cartier!
iulio
anca_emanuel spune:
Iulio ne spui si noua unde sunt aceste locuri in bucuresti? Imprimanta mea bea cartusele numai decat si tare m-a bucura sa le umplu insa, am o prietena care a umpkut cartusul cu megru si i-a printat numai rosu
erin20 spune:
Ma gandesc sa imi cumpar si eu o imprimanta din aia multifunctionala Aveti ceva recomandari? Caut ceva mai ieftin dar, sa fie si cat de cat bun (daca este posibil)
Am ochit una de la Canon, modelul www.ultrapro.ro/shop/AfiseazaProdus.jsp?cat_id=2268&pr_id=37129" target="_blank">MP160. Dar, e foarte ieftina si ma intreb daca e buna de ceva?
Va multumesc