Doctori de care sa te feresti (2)

Doctori de care sa te feresti (2) | Autor: Maria_C

Link direct la acest mesaj

volumul1


Buna
Am si eu intrebare... sunt insarcinata in luna a VII-a si o colega mi-a recomandat-o pe Dr. Melihan Bechir, de la Giulesti... Imi poate spune cineva ceva despre ea...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

buna maria.
eu sunt o graviduta din cta, pe ultima suta de metri. pe dna melihan o stiu pt ca am fost la dansa de 2 ori, la inceput, la recomandarea unei prietene. e o tipa f f serioasa, poate prea serioasa, insa eu am mare incredere in ea. eu am fost la ea la centrul medical unirea. eram la inceput si eram mai stresata. prietena mea a nascut cu ea si a fost super super incantata. ideea e ca e o tipa pe care poti sa te bazezi, si daca iti spune ceva sau iti da vreo analiza de facut, stie ea de ce. eu zic sa mergi pe mana ei. cum vrei sa nasti? vezi ca in privinta nasterii, ii place sa decida ea cum.
bafta
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Initial creeata de Maria_C

volumul1


Buna
Am si eu intrebare... sunt insarcinata in luna a VII-a si o colega mi-a recomandat-o pe Dr. Melihan Bechir, de la Giulesti... Imi poate spune cineva ceva despre ea...



Am si eu un raspuns pentru tine. O prietena care este medic mi-aspus, referitor la investigatiile despre doctorul cu care vreau sa nasc, ca cel mai bine este sa intreb un alt doctor din acelasi spital, de alta specialitate,si strict confidential. O alta metoda este aceea de a aborda asistentele: ele nu te cunosc, dar daca un doctor nu e prea grozav, se vor grabi sa comenteze.
M-am plimbat si eu pe la doctori recomandati de prietene, dar cel mai bie te convingi, se pare, pe propria piele cat sunt de buni.
La Giulesti cel mai bun doctor este nICOLESCU, SI d-na Laura Dracea este f. buna, pe mine m-a operat de fibrom, dar eu nu ma mai duc la Giulesti pentru ca nu-mi place sa stau cu orele acolo la ecograf.
In plus, doctorii f. buni sunt si f. ocupati,si s-ar putea sa devina un stres sa-i contactezi daca ai vreo problema.
Eu am ales ca doctorul meu sa fie o amica, care este rezident, dar nu conteaza, pentru ca am referinte f. bune despre ea. De la un alt medic, de alta specialitate, din incinta aceluiasi spital. Recunosc ca nu m-am putut abtine sa nu ma interesez, si este normal, fiind vorba de viata mea si a copilului meu.

Lyly 11+

<a href="http://www.idieta.ro/">
<img border="0" src="http://www.idieta.ro/show_ticker_image.php?scope=sarcina&rigla=17&slider=10&data=2005-08-30&data_nas=2006-06-11&name=&gender=&stiunume=0&name="></a>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_C spune:

Buna

Am fost si eu deja de 2 ori in vizita la Dr.Melihan Bechir, si intradevar este destul de serioasa, m-a luat tare la inceput, are o obsesie cu greutatea...sa nu te ingrasi prea tare... in rest e super ok... inainte am fost la o alta d-na Dr., super ok, dar care nu te lasa sa faci nimic, daca ar fi dupa ea ar trebui sa stam acasa pe toate perioada sarcinii, incepusem sa cred am am tot felul de probleme, colul meu are o lungime de 3.22cm, mi-a zis ca e foarte scur si sa incerc sa stau cat mai mult la pat... in schim Dr. Melihan, mi-a zis sa nu-mi fac griji degeaba, ca e ok... sa nu fac efort prea mare dar nu trebuie sa stau la pat, ca am o sarcina fara probleme, si sa nu-mi mai fac griji aiurea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Fetelor,pentru lista doctorilor de care sa te feresti..dr.Sosievici Iulia de la maternitatea Bucur si Marie Stopes!
Tocmai m-a uimit azi cu un comportament deplorabil la o ecografie obisnuita de sarcina!
Dupa ea colul nu se masoara ecografic ci la control vaginal..cum reuseste ea sa masoare la milimetru un col cu mana nu stiu..Si la ea sexul nu se poate spune de la 18saptamani pentru ca este la fel si la fata si la baiat desi pe mai toate site-urile scrie ca organele sexuala se diferentiaza de la 16 sapt,iar un ecografist bun cum este Iosup iti poate spune si de la 12sapt.
Iar ca sa fie meniul complet,dupa ce ca ecografia a durat 5min ca dansa nu avea destul timp si era sictirita ca nu pleca mai repede acasa,imi spune ca am iminenta de avort pentru ca am uterul contractat pe o anumita portiune si la intrebarea mea ce ar trebui sa fac,imi zice sa ASTEPT..ce inseamna la ea sa astept nu stiu..ce sa astept, sa pierd copilul Doamne fereste si sa nu fac nimic??Plus ca ceea ce a zis ea nu are nici o relevanta si nu se poate pune diagnosticul uter contractat-iminenta de avort dupa o ecografie..
Asa ca fetelor,FERITI-VA DE EA!!! dupa ce ca habar n-are ce si cum,se mai poarta si infect cu pacientele..sunt total scarbita de dr aceasta!io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Aaa..si tot aceasta dr cand am intrebat-o ce e bebe, mi-a raspuns sec "nu"..eu am continuat spunandu-i ca are 18saptamani,cand se vede,pentru ca ea sa se rasteasca si sa spuna:"pai doamna la 18sapt are 200si ceva de grame,dvs vi se pare mare??Mie nu,asa ca nu stiu ce e!" indignata profund ca am indraznit sa continui aceeasi intrebare..alti dr vad de la 12sapt si nu mai urla ca e prea mic bebele sa-i intrebi de sex!
Deci,multe bile negre din partea mea acestei doctorite!io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Bravo Ama, ma bucur ca ti-a trecut prin cap sa o treci pe tanti aia si aici la lista neagra.
Ma intreb daca dr. stiu ca exista astfel de siteuri unde se discuta totul despre ei si mai ales daca le pasa?
Cat priveste elogierea altor medici nu stiu ce sa spun. O fi in stare dr. Iosup sa spuna varsta de la 12 saptamani dar ce folos daca nu este in stare sa vada ca bebeul tau are 3, TREI, rinichi.
O sa caut linkul si o sa te trimit sa citesti desi cred ca stii deja despre ce e vorba.

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Uite Ama citeste si te minuneaza: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62254

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

carmina merci!dar nu l-am elogiat pe Iosup,a f0st doar un exemplu aleator ca sa se inteleaga ca sexul se poate vedea chiar si mai devreme de 18sapt,ca dupa ea cred ca de abia cand se naste se cunoaste ce e!
Scopul mesajului a fost pur si simplu sa povestesc prin ce am trecut eu ieri cu imbecila aia si sa o trec pe lista neagra de aici ca MERITA!!
Asa ca repet..FERITI-VA DE DR. Sosievici Iulia!!!
io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Dr. Margan (el, ca sunt sot si sotie)de la spitalul Bega pt. ca o colega de salon n-a avut sa-i dea 6 milioane pt. o nastere naturala cu un bebe foarte mare (avea femeia doar 4 milioane) a lasat-o sa nasca cu rezidentul cu toate ca era de garda. A stat la el in birou si a urmarit un film erotic pe Prima Tv (era noaptea) iar femeia era sa moara si s-a rupt toata saraca, bebele a avut 4,5 kg. Si a fost in evidenta la el, a urmarit-o toata sarcina pe bani grei...

Mire-mama de fetita frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

La indicatie clara de cezariana (se descoperise la ecografie ca bb are probleme la inimioara) un medic despre care am mai povestit aici a preferat sa isi lase pacienta sa nasca natural si cu medicul de garda. Nu s-a deranjat sa plece de-acasa in toiul noptii - desi fusese sunat si implorat sa vina. Totusi, a venit la cusut, ca sa-si incaseze banutii.

Numai bine,

Mergi la inceput