FIV 43

FIV 43 | Autor: Monica-Elena

Link direct la acest mesaj

Salutam fetele de la acest subiect si le uram toate cele bune!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

In legatura cu medicamentele compensate, eu am fost la dr. de familie care mi-a spus ca poate sa imi dea cam 2 fiole de Gonal F pe luna. Nu inteleg o chestie, daca in farmacii Gonalul este 940.000 de ce in lista medicamentelor compensate ele sunt la 1.300.000?
La noi se pot compensa medicamente in limita a 3.000.000 pe luna.
Dr de familie imi propusese sa iau cate 2 fiole pe luna si sa le strand ...... asta ar insemna ca in 20 de luni strang toate fiolele. ABERANT.
Pe de alta parte tot ea spunea ca Gonal F este medicament cu * (steluta) ceea ce inseamna ca daca faci FIV intr-un spital de stat doctorul iti poate da toate fiolele compensate. Si daca faci la clinica particulare.... nu se mai compenseaza. Dar noi platim luna de luna CAS, sanatate si toate cele, numai ca in Romania asta nu conteaza. Te fura pe toate partile. Si dragii nostrii conducatori spun ca vor sa creasca natalitatea. Cum sa creasca? Sunt o gramada de femei care nu isi permit sa faca analizele infectioase chiar daca au ramas insarcinate si se mai mir ca se nasc copii bolnavi.
In fine. Astia sunt cu astia defilam.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Ura!!!L-am vazut in sfarsit, pe Bocanila care acum se cheama Mihnea Gabriel!Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii ca tare scump si dulce este.
Zusi, FELICITARI! Fi optimista ca totul v-a fi bine.
Lucia1,da Cristian e Fivulet,la a 4 incercare cu embrioni congelati(3FIVuri si un ET cu embrioni congelati).O sa te sun mai tarziu.
Lachione esti tare,bravo tie pana la urma vei avea bble tau, ai sa vezi.
Cristian - 31 mai 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut denisa

poti sa ne dai mai multe amanunte legate de fivuletele tale ? eu am asa o teama .... de tot ce ma poate astepta ... absolut tot !


quote:
Originally posted by denisa73

Ura!!!L-am vazut in sfarsit, pe Bocanila care acum se cheama Mihnea Gabriel!Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii ca tare scump si dulce este.
Zusi, FELICITARI! Fi optimista ca totul v-a fi bine.
Lucia1,da Cristian e Fivulet,la a 4 incercare su embrioni congelati(3FIVuri si un ET cu embrioni congelati).O sa te sun mai tarziu.

Cristian - 31 mai 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Danita,e foarte greu de povestit chiar tot,toate se afla in arhivele dc, pe care nu stiu sa ti le dau.
Cristian a venit dupa 10 ani de asteptari,cate tratamente, instilatii si perfuzii,5 operatii la laparascopie-2 sarcini extrauterine,una chist si 2 pt dasfundarea trompelor, care pana la urma au dus tot la FIV.Am facut 3 fivuri unul dupa altul fara rezultat.Dupa fiecare esec eram daramata, dar fetele de aici de pe site m-au ajutat foarte mult sa trec si am luat-o de la capat.Dupa ultimul esec chiar vroiam sa infiiez un micut.Am facut stimulrile cu Gonal si Menogon.La primul am facut 16ovule-dintre care 11 embrioni.Am pus 2 si am pastrat 9 la congelator.Apoi au urmat al 2 fiv cu 7 ovule si 2 embrioni pe care m-i apus,iar la al treilea au fost 6 ovule cu 3 embrioni a doua zi,iar cand m-am dus eu sa m-i puna murise unul si mi-a pus tot doi.Au urmat 9 luni de pauza si inainte cu o luna de ET am avut o sarcina extrauterina.Toti medicii imi spuneau sa aspet 3 luni cel putin pana la refacerea uterului,dar eu nu am avut rabdare si am facut transfer la primul ciclu dupa operatie.Nu imi venea sa cred ca rezultatul a irsit pozitiv.Bucuria nu a durat decat 3 zile,ca s-a pornit o hemoragie si am zis ca l-am pierdut.Am sunat la doctor si mi-a zis sa continui cu tratamentul hormonal.Eu am zis ca este nebun si totusi a avut dreptate.Mi-a dat tratament de sustinere hormonal injectii si afara de pastile.l-am tinut cu greu si la 4 luni cand credeam ca am terminat cu frica a a pierde sarcina si sangerarea se oprise,a venit chiar in noaptea de revelion,cand toata lumea se distra eu eram la spital si plangeam.Am stat apoi tot timpul in stres caci in spital nu imi facea nimic si asteptau sa se produca avortul iar eu luasem o fiola de vit.K ca sa se opreasca hemoragia.S-a oprit si nu a mai venit pana la nastere.Prin sapt.36 am facut preclamsie si m-a internat in spital,iar la fix 38 sapt mi-a facut cezariana.Pana la urma s-a meritat tot chinul.Cand il tin in brate nu imi vine sa cred ca este al meu.Nu va mai pot scrie ca vrea papa

Cristian - 31 mai 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

fetelor am si o intrebare la voi cele care ati mai facut FIv:dupa ET va da sa bagati vaginalgel CRINONE 8%?mie asa mi-a dat anul trecut la fivul pe care nu a reusit.mai mi-a dat sa-mi fac si injectii in burta pe tromboza,aste dupa ET.eu incep de luna viitoare alt FIV.pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Multumesc frumos Denisa. sa iti traiasca si Cristian care este un luptator la fel ca si mamica lui. Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de minunea voastra.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut fetitele!
Azi Cecilia face dipherelinul...sa-i tinem pumnii sa fie intr-un ceas bun si sa mearga totul struna! Crinuta cum e? Te-ai obisnuit cu acul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Lucia aici se da dupa ET utrogestan la greu 9/zi si aspirina de 100 ptr implantarea oului si nidarea embrionuli
Crinuta multa bafta!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Cecilia iti tin pumnii sa fie bine. Bafta si succes in continuare! Incearca sa nu te stresezi. Sper ca o sa mai intri pe aici sa ne mai dai vesti despre tine.
Dodo23 si eu am sperat pana in ultuma clipa sa nu mai fie nevoie de FIV, te inteleg. Iti tin pumnii sa mearga bine tratamentul acum si sa ai in final rezultatul asteptat. Si tu faci injectii zilnice? Succes!
Zuzi felicitari! Chiar ma gandeam zilele acestea daca ai primit rezultatul testului.
Lachi m-am obisnuit cu injectiile. Doar ca putin ma dor cand injectez substanta si asta nu-mi place. Azi nici nu am mai avut efecte adverse. Ma intreb daca si greata si cefaleea pe care le-am avut zilele trecute nu au fost cumva coincidente. Daca te intalnesti cu Cecilia spune-i sa nu uite de din partea mea pentru tine si sa nu se streseze.
Monica-Elena multumesc de incurajari. Ma bucur ca te-ai intors.
Mura eu la stat fac FIV (daca se poate numi "stat" ca de fapt platesc totul) si nu mi s-a spus ca se poate compensa Gonalul F. Asa e cum zici si tu, nu inteleg la ce mai platim asigurari, daca singura data cand am nevoie de ele de cand lucrez si mi se retin din salar, nu mi se deconteaza nimic. In rest (cand am avut vreo problema medicala) totdeauna eu am fost la privat, inclusiv la laparoscopie, deci nu am folosit din asigurari. Dar asta e, nu are rost sa ne mai gandim sa ne enervam din cauza aceasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetelor, am vorbit cu Cecilia la telefon; a facut dipherelinul, a durut-o foarte putin si acum spune ca o cam doare locul...nu stiu pe mine nu m-a durut deloc; cred ca azi sau maine ma vad cu ea. Cum sa uit Crinuta? Primul lucru cand o s-o vad, am sa-i spun: " no acum presteaza pupicul ala maaaaare de la Crinuta, ca sa nu uiti, si-apoi mai vedem noi..."

Mergi la inceput