care e idolul tau?
De cand ma stiu imi place QUEEN, adica Freddie Mercury.
Muzica lui, vocea lui, miscarea scenica, totul. Nu m-a interesat niciodata cum a fost in viata privata.
E idolul meu. Si acum, la aproape 14 ani de cand ne-a parasit eu il simt tot viu. Prin muzica lui. Prin vocea lui.
Si acum ascult piesele cu aceeasi placere ca prima data. Nu s-a demodat, nu a palit cu trecerea anilor, dimpotriva , parca e mai frumoasa aceasta muzica cu trecerea anilor.
Ma gandesc ce ar mai fi realizat Mercury daca traia. Pacat ca s-a dus dintre noi. Pentru mine e NEMURITOR. Muzica lui e NEMURITOARE. Ceea ce nu se poate spune despre muzica de azi. Exista si exceptii, desigur.
Care e idolul tau?
Raspunsuri
narancea spune:
I want to break free
I want to break free
I want to break free from your lies
You’re so self satisfied I don’t need you
I’ve got to break free
God knows God knows I want to break free
adrienne12 spune:
April nu stiu ce virsta ai tu, insa eu (care am 40) si fiu-meu (care are 18) avem in comun pasiunea pt. Queen. Am toate Cd-urile lor care au fost scoase vreodata. Alti idoli? Santana, Celia Cruz, Ibrahim Ferrer & Buena Visto Social Club, Tito Puenete, Semisonic, Pink Martini.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos
narancea spune:
De cand ma stiu imi place Carmen Serban, adica Doamna Carmen Serban.
Muzica ei, vocea ei, miscarea scenica, totul. Nu m-a interesat niciodata cum este in viata privata.
E idola mea. Si acum, chiar daca nu ne-a parasit eu o simt tot vie. Prin muzica ei. Prin vocea ei.
Si acum ascult piesele cu aceeasi placere ca prima data. Nu s-a demodat, nu a palit cu trecerea anilor, dimpotriva , parca e mai frumoasa aceasta muzica cu trecerea anilor.
Vin cu apa minerala
Si-o femeie pasionala
Sau mai multe la un loc
Si sa zica : hai non stop !
Asta n-are moarte………………
Cand am cunoscut-o pe sotziamea, in urma cu ha-hat ani, era mirata cum de inteleg muzica lui Carmen. Ea nu o intelegea. In timp, ascultand vrand, nevrand, a inceput sa-i placa tot mai mult si sa o inteleaga. Acum e si idola ei.
Ma gandesc ce ar mai fi realizat Carmen daca traia, daca traia in America. Pentru mine e NEMURITORE. Muzica ei e NEMURITOARE. Ceea ce nu se poate spune despre muzica de azi. Exista si exceptii, desigur. ( Adrian & Costi )
Da-mi Doamne o fortza mare ……
xenocid spune:
Bai ce chestie si pe voi cu idolii!
Mie de mic copil mi'au placut savarinele
*segmentation fault*
narancea spune:
in fapt si la obiect, ca bine zici : o savarina din aia mai maricica asa, cu sirop mult si frisca batuta bine hmmmmmmmmmmmm auzi da si un profiterol mergea
Jocelyn spune:
narancea, esti criminal
eu una nu am idoli, asa scrie in biblie
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
tata lu Toma spune:
I'm going slightly mad ...
Bai perversilor, terminati cu ditirambele la adresa savarinelor ca asta e un "oracol" decent.
_
Sunt moderator dar ma tratez
DARAEL spune:
Mie mi-au placut intotdeauna femeile – si de aici si merea problema a vietii mele : sunt 3 miliarde pe planeta asta si, ca si cand nu ar fi deja o problema, numarul lor este in continua crestere !
Cu gandul la savarine ,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
narancea spune:
ai grija Doamne de mine
da-mi si mie savarine
si zemoase, si baloase
dar mai slabe, nu prea grase....
mate spune:
Ati transformat subiektu' fetei intr-o mare...savarina...
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand