M-am hotarat....adoptie (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Fetelor ce sa va spun.Am avut intalnirea ieri dar abia azi dimineata m-a sunat pers.Peste o sapt pitica face 60 zile si se incep procedurile si cam intr-o luna o iau in incredintare.Mai mult inca nu stiu ce sa spun.Nici macar nu pot sa o vad.Dar nu mai este mult.O sa-mi sun si asistentul sa vad el ce mai stie despre caz.Ma bucur ca mai este cineva din Craiova aici pe forum.Micha ,tinem legatura.


pupici

corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

cred ca este bun si plasamentul. Si de ce spun asta: in general cred ca dau in plasament familial copii care vor fi adoptati. Si la care problemele de dosar sunt f mici, iar mama nu se mai razgandeste.
Chiar ieri a fost o emisiune la tvr1 in reluare si spuneau ca anul trecut (2004) au fost abandonati peste 5000 copii in spitale pe tara. Si dadea cazul Spitalului Caritas si arata niste copii frumosi, care efectiv stateau acolo din cauza procedurii anevoioase. Poate si plasamentul este o solutie daca vrei sa ajuti si sa fii ajuta de acel bebe pe care il cresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Am venit de la tribunal .Procurorul a recomandat aprobarea adoptiei ,sentinta a ramas in pronuntare si o vom sti maine seara .

Multumesc tuturor pentru sustinere !
Multumesc mult Florry (stii tu pentru ce).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Sunt convinsa ca sentinta va fi favorabila! Astept sa imi spui cand ne imbatam!
Felicitari!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

FFFEEEELLLIIICCCIIITTAAARRIII!!!
Trimite-mi si mie pe PM nr.tau de tel sa te sun ca nu il am la serviciu.

Te pup si pupa-l si pe Andrei.Flory si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Felicitari tizei mele Corina Briantis.

corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Micha, sa-ti spun cum stiu eu.
Daca gasesti un bb mic te duci la DPC de care apartine spitalul, spui ca ai vazut un bb (dai semnalmentele) si intrebi ce se stie despre el. DPC-ul tb sa aiba toate datele bb-ului abandonat. Daca se stie mama, prima faza este sa dea mama declaratie de mina cum ca da bb spre adoptie (daca il da). Daca este nevoie, pana da declaratie mama poti sa faci cerere de viztare a copilului.
in pacate , pe legea noua tb sa dea declaratie de renuntare rudele pana la gradul 4 asa ca singura varianta este plasamentul (poate chiar plasament de urgenta)
Depinde f mult de DPC , de spital, de parintii naturali. Cel mai bine ar fi ca in dreptul bb sa fie liniuta la ambii parinti insa in acest caz nu stiu cum este cu declaratiile de renuntare.
Poate stiu alte fete.
Eu m-am lovit de un caz in care se stie mama si de aceea stiu mai bine. Iar ce mi s-a spus mie de la DPC este ca se numara 60+30 zile de cind da mama declaratie notariala.
Pentru a-l primi in plasament se poate si declaratie scrisa de mina (pt DPC) insa cele 60+30 se socotesc de cind mama a dat declaratie notariala.
Oricum tb sa te inhami cu multa, multa rabdare
Succes in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha spune:

ultumesc mult pentru raspunsuri,ideea este ca se poate ,dar este de luptat.Tinem legatura.Saptamina viitoare merg la DPC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

FELICITARI ma bucur mult ca acest cosmar al vostru a luat sfarsit. stati linistiti ca daca mai aveau ceva nelamuriri le spuneau azi, odata ce procurorul a recomandat aprobarea adoptiei este OK.
MA BUCUR MULT pentru voi. pupaceste pe Andreiu din partea noastra.

Lorelei si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Briantis poti sa te bucuri ca e totul ok.Exact acestea au fost cuvintele cu care s-a terminat infatisarea noastra la tribunal si bineinteles ca au incuviintat adoptia.

Felicitari

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput