Oligospermie(4) - putini da' buni

Oligospermie(4) - putini da' buni | Autor: ingeras26a

Link direct la acest mesaj

Gata Oana, v-am deschis eu...

Sa dea Dzeu sa ne poarte noroc tuturor!

Ingeras

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

salutare tutoror!....
iata un nou capitol...
ce ziceti...punem o vorba buna la capeteniile de ?
hai ca trebuie sa-si fi terminat si ei concediul deja....si sa se puna pe treaba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Da, da...de acord! subscriu!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Salutare tuturor oligospermistilor! Reintru si eu in gasca voastra; se pare ca de vreo 2 saptamani am uitat ca sunt posesoare de sotz cu oligospermie( concediul e de vina!), dar acum am revenit la realitate!
Ingerash dragalas, trebuie sa fie cum spui tu! Pune o vorba buna la Doamne-Doamne pt. noi toti!
Va urez celor nou(noi)-veniti si celor veterani sa invingeti cat mai curand oribila de oligospermie si sa aveti parte de BEBICII mult doriti!
Oana, te salut si aici, iar apropo de situatia sotzului tau, mie mi se pare destul de buna, asa ca la voi cred ca e o chestiune de timp, mai ales ca tu nu ai probleme!

Referitor la tratamentele naturiste, noua ne-a recomandat chiar medicul ginecolog asa ceva, pe langa tratamentul medicamentos prescris!

Acum ma gandesc la ce ati scris voi despre vit E luata in cantitate mare: eu i-am dat sotzului meu timp de 2 luni fara intreruperi Bio Se Zn care are in compozitie si vit E. Mi-e teama sa nu ii fi facut rau; dupa ce ca avem doar 5 milioane, sa se imputineze si astia, ar fi prea de tot!



pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

princess...bine ai revenit...si eu am fost in concediu...a fost un vis...dar s-a terminat...
si am intrat iar in probleme...
eu am renuntat o vreme sa-i mai dau sotului mei Bu si vitamina E...cred ca de la astea starea sotului meu s-a inrautatit...are o lipsa de energie totala...dureri de cap...ma gandesc ca Bu e de vina....desi stiu ca face bine pe alta parte...iar vitamina E dupa 2 saptamani m-am gandit s-o mai intrerup putin...
ceva nu e in regula...acuma l-am lasat doar pe maca, potent power si apilarnil propolis si polen...nu vad cum i-ar putea face astea rau...
vom repeta spermograma joi....daca reusesc sa-l tin departe...
sunt asa curioasa....pentru ca el zice ca prima a fost eronata....0,1 mil/ml...dar eu nu cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Dragi moderatori,dati-mi voie sa protestez impotriva modului cum se schimba subiectul forumului fara nici un avertisment.Cum se acceseaza arhiva?Poate mai erau oarece informatii de urmarit.Poate cineva astepta un raspuns.Eu unul cu parere de rau ma retrag.S-auzim de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ingeras, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si bafta la ingerasi, ca eu in de-ale computerului ma uit ca la poarta noua.
Princess, la noi prolactina sotului si timpul ar fi cele 2 necunoscute, dar le extrag eu si p-astea din ecuatie!! Muma lor ma fac!!!
In bio seleniu+zinc e vitamina E, dar e in doze destul de mici. In doze mici vitamina E se afla si in multe fructe si legume, asa ca nu cred sa fie vreo problema. Eu i-am redus totusi sotiorului doza la primele 10 zile ale ciclului meu.
Ma Diciule, citii io bine??? Nu-i cam mult sa-i dai sotiorului si maca si potent power si apilarnil propolis+polen? Nu-s eu mare cunoascatoare in d-astea, dar eu am primit de la specialisti ba una, ba alta. Dr Soare, androlog, ne-a dat potent power. Dr tibetan ne-a dat Maca, ca e acelasi lucru, dar se cultiva numai prin padurile de prin Tibet si-ar fi mai natural, iar prietena mea ginecolog mi-a dat apilarnil ca se produce prin tarisoara noastra si merge in pauza dntre cele 2 cure. Toate 3 ajuta la cresterea mobilitatii si numarului, dar sa nu fie prea mult de odata....
Al meu sot a ajuns de la 20 mil la 50 mil cu tot felul de nebunii, dar dr Matei cand a vazut la ce tratament medicamentos l-a supus Soare a zis ca mi l-a drogat. Drogat sau nu, a avut efecte, mai ales ca Soare i-a alcatuit un super profil hormonal inainte de a-l indopa.
Tinem pumnii sa se imbunatateasca spermograma si la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Greeeeeuceanuleeee, deschisaram un nou capitol frate, ca asa se procedeaza cand trecem de pagina 10. Vezi ca capitolul 3, anteriorul, e pe pagina 2 a forumului.
Vrei sa te pup, sa te intorci la noi, ca io te pup, ca sa-ti treaca supararea!? La capitolul asta, cum a spus Ingeras, e mai mult noroc si e muuuuul mai frumos, ai sa vezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by greuceanu

Dragi moderatori,dati-mi voie sa protestez impotriva modului cum se schimba subiectul forumului fara nici un avertisment.Cum se acceseaza arhiva?Poate mai erau oarece informatii de urmarit.Poate cineva astepta un raspuns.Eu unul cu parere de rau ma retrag.S-auzim de bine.

petro



Draga greuceanu, nu prea inteleg care este problema ta, pe cine te-ai suparat si de ce.

-regula forumului este ca la 10 pagini se deschide capitolul urmator, oricum e mai flexibila regula ca de multe ori se trece de 10 pagini.

-la pagina principala a forumului www.desprecopii.com/forum in partea dreapta a sectiunii (ca la aproape fiecare sectiune) o sa vezi un patratel galben cu litera A in mijloc, aia e arhiva.

-acest subiect ca si multe altele pe forum nu a fost deschis de moderatori, obiceiul este ca utilizatorii sa deschida singuri capitolele urmatoare ale unui subiect, moderatorii intervin destul de rar.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Fetelor, in prezent sotzul meu ia urmatoarele: Coenzima Q10 in ulei de catina, Apilarnil+propolis+polen, Panaxginseng,Cartilaj de rechin, dar cand se implinesc 2 luni de tratament cred ca o sa-l las sa ia o pauza!Oricum mai are alte 2 luni de tratament cu Pregnyl si Proviron! Saracu' de el, l-am zapacit de tot; partea buna e ca se simte foarte bine, plin de energie si e foarte vesel!
Hai ma Greuceanu, chiar asa de usor te superi! Vezi ca ai si subiectele inchise pe pagina mai jos sau pe paginile anterioare!
Diciu, ma gandesc si eu ca Potent si Maca sunt cam mult pt. sotzul tau! Lasa-i doar una dintre ele, zic si eu!
Oana, pai important ar fi pt. noi care a fozt tratamentul sotului tau caruia i s-a datorat acea crestere de?


pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Hai ma,Oano B, ca nu stiu omu', ca nici eu nu stiui multe si stii prin ce intrai, de ma monitorizasi pana ti-am spus eu ce simt in momentul ala. Ca in loc sa stam sa ne spunem offf-ul cu copiii, ajunsaram pe la alte offff-uri, fir-ar ele de offff-uri!
Dar hai sa ne dam mana cu mana, cei cu inima romana, ca s-o dau in gluma comunista si sa ne scoatem cu brio si din necazul asta.
Prin aceasta pledoarie stangace vreau sa-mi spal propriile pacate, ca in privinta ta, recunosc, le-am comis, dar sa-l scot si pe bietul Greuceanu din necazul in care intra.
Hai, trimite-mi si tu steagu' ala romanescu' si s-o punem de-o pace vesnica!
Cu plecaciune!!!!

Mergi la inceput