Oligospermie(4) - putini da' buni

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Hai s'traim!! alta poza mana cu mana comunista nu gasii in lista:)))...ce rime fac
Io nu m-am suparat da' m-am mirat si io ca tot omu' c-a sarit asa greuceanu pe moderatori fara nici o avertizare inainte ca n-a zis ni'ca pana acu'...pacatele mele cu ce-oi fi gresit:)) normal ca m-am simtit cu musca ca-s si io moderator:))

stai ca uitai de steag


Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Oano B,cat traieste omu' si nu-i de-ajuns sa le auda si sa le vada pe toate! Iar din varful calitatii tale, sunt convinsa ca ai parte de atatea..., incat noroc ca s-a inventat simtul umorului pe lumea asta! Hai, pupici si tot binele din lume!
Princess, stai asa ca mai am nitica treaba, de vreo 2 ore si chiar daca nu mai ramai prin partile astea, pana maine gasesti toata istoria medicamentoasa a familiei mele. Sper sa fie de folos si altora, umblatul nostru pe la doftori!!!
Greuceanule, mai scoate si tu capu', ca nu vrem sa ne plece barbatii de pe meleagurile aistea! Iti spune asta, una care in domeniul computaresc e vai steaua ei.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Oana, sar'na anticipat si lasa ca te faci tu mare in ale computerelor! Asta sa fie baiu'!


pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

M-Oana, Princess..mercicel de sfaturi...da si eu ma gandisem ca poate sunt prea multe....nu stiu ce sa fac...unii zic ca nu e prea mult...alti ca ii dau cu sacul...m-am gandit ca-s naturiste...si am citit si prospectele...maca merge pe hormonal...si potent power pe calitatea spermei....oricum i-am scos deocamdata BU...sa vedem daca de la ea s-a simtit slabit...
pupici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Princess, prima noastra cautare a fost spermograma sotului, ca asa au spus specialistii. Si a fost cu stangul- 20 mil. A doua cautare au fost analizele sotului: prolactina, LH, FSH, estradiol, progesteron, testosteron, insulina + alte 18 analize (fier, calciu, trigliceride, colesterol....).
In urma acestor 25 parametrii, Soare a cugetat cateva zile, cam ce valori trebuie sa creasca si care trebuie sa scada si s-a apucat sa alcatuiasca lista cu medicamente. Homeopatele le lua 7 zile pe saptamana, in fiecare zi altceva (sa ti le scriu?).
Pt ca prolactina era marita, i-a prescris Dostinex. Pt testosteronul extrem de mic i-a prescris potent power 3/zi. Pt trigliceridele extrem de mari si pt colesterol (pe atunci avea 20 kg in plus), i-a dat epa marin 3/zi, care este cartilagiu de peste artic. Initial a vrut sa-i dea pregnyl, apoi a taiat si a scris Ego de la Vita Care, spunand ca n-are sens sa forteze nota.
Deci totul a fost super gandit si se pare ca a reusit sa stabileasca un echilibru hormonal, care a dus la imbunatatirea spermogramei. Dupa 4 luni, la Victor Babes au iesit 70 mil, iar dupa alte 6 luni la dr. Matei au iesit 50 mil, iar in aceasta valoare chiar cred.
Dupa valoarea de 50 mil am inceput sa descoperim adevaratele cauze ale astenoteratospermiei: adenom hipofizar + stafilococ alb in spermocultura.
Moisa l-a trecut pe zanocin pt stafilococ, lyvercin (pt cele 50 mil), bio seleniu +zinc, bromcriptina/Dostinex.
Cum testosteronul este acum peste limita (a slabit 20 kg, s-a apucat de inot, de sala), am scos stimulentele gen potent power, ca mi l-a apucat o autoenergie....
Cam asta ar fi in linii generale.... Poate gasesti ceva util....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Neata, dragii mei oligospermisti!
Oana, multumesc inca o data! Sunt interesante informatiile pe care ni le-ai dat, dar ma gandesc ca fiecare organism este in felul lui si i se potriveste o anumita schema de tratament! Mai pui la socoteala si medicul peste care dai! Util ar fi pt. noi toti un medic ca dr. Soare, dar .... Asa ca incercam fiecare sa ne descurcam cum vrea Domnu'! Poate 'om fi noi mai tari ca dr. , cine stie?

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna dimineata si de la mine!

Ce fac fetele astazi? eu debordez de optimism si de o stare interioara de ... bine ... nu stiu de ce. Am incercat ieri sa va scriu, dar nu am reusit, ca am avut pb cu netul acasa...
M-am gandit eu, ce naiba stau tot timpul si ma gandesc numai la asta, nu ma mai pot concentra pe nimic altceva, nu mai gust nimic din ce este frumos pe lume si in jurul meu... plus ca ajunsesem atat de isterica (la figurat) incat riscam sa stric tot ce am reusit sa "cladesc" pana acum... in ult 26 de ani...
Asa ca gata! cand vrea D-zeu, atunci sa fie bb!

Va pupacesc mult de tot si va urez o viata minunata! nu o pierdeti, pt ca nici nu va dati seama cum trece pe langa voi tot asteptamd luna viitoare...sau perioada fertila urmatoare...

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Mea culpa.Gresii din nestiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Petro, pai asa mai merge! De ca sa ne mai suparam noi si aici cand avem atatea pe cap?.... Tu ce tratament urmezi?

Apropo de partea masculina a subiectului, Titelule, mai traiesti?

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Bine ai venit inapoi, binedispus speram ..., Greuceanule!

Mergi la inceput