Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdalogos spune:

Mina,
Sa stai calma cu antibioticul, caci eu am bagat la prima sarcina la greu. Si nu as putea spune ca am copil defect, ba dimpotriva. Macar la tine e motivat, la mine a fost o combinatie intre prostia doctorului si panica mea...dar in fine, cred ca nu mai conteaza caci acum am baiat mare si sanatos.
Voi vad ca deja ati anuntat lumea de venirea lui bebe..e adevarat ca unele dintre voi au deja 12 saptamani! Eu ma gandesc sa stau mai low-profile pana la 12 saptamani, ca oricum o sa imi iau rosii cand s-o afla.
Sunt la un job la care am promis si vroiam sa stau inca 3 ani minim. Evident ca acum...macar jumatate de an o sa lipsesc. Eu nu vreau sa stau acasa mai mult de 6 luni, desi sunt prima socata ca pot gandi asa...probabil fiindca am vazut mamici la al 2 lea sau al 3 lea copil pentru care bebelusul mic era un refugiu, ceilalti copii plus treburile casnice trebuiau musai preluate de altcineva...poate ca mi-e teama sa nu ajung asa, inca nu stiu de ce nu ma bucur ca am voie sa stau 2 ani sa fiu doar mamica...

Maria Magda, mama de 2 pitici voinici + Praslea on bord

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ella2003 spune:

Joy-joy tin pumnii, Doamne ajuta sa fie bine!
nu uit data, ca va fi ziua mea

Doamne ce pret are testul asta, aprox 1000 euro!!!!!! la banii astia sunt obligata sa fac amniocenteza :(http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SeptOct2013 spune:

Dragi mamici cu samburei si dovlecei, avem Cap 8, poftiti de chat uiti aici si sa avem doar vesti bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

@magdalogos

Da, testul de poate face la Genetic Lab, se recolteaza sange matern si saliva de la tata. Probele se recolteaza dimineata, numai luni, marti si miercuri intre 8.30 si maxim 9.30 cu programare in prealabil. Imediat dupa recoltare toate probele pleaca la un laborator din California, iar rezultatul se primeste in 15-20 de zile. Pretul care mi s-a comunicat este de 4500lei.

Fiind vorba de o procedura foarte complicata de 'extragere' a ADN-ului fetal prin separare de ADN-ul mamei, in cazul gemenilor e vorba de 3 ADN-uri si procedura nu se poate realiza (cel putin in momentul de fata).

Doamna care a raspuns la numarul de fix afisat pe site-ul lor a fost foarte amabila, daca sunati va furniza toate informatiile pe care le solicitati.

Amniocenteza o fac la Medlife. Pe 1 ma duc optimista si totul va fi perfect :).


Va multumesc pentru gandurile bune.

Jo 13+

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput