Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flavia

Ce am gasit pe FACEBOOK la GENETiC LAB

Genetic Lab Bucuresti
February 19
Inceputul ….. Sfarsitului Amniocentezei…..

Incepand cu anul acesta se poate solicita la Genetic Lab cel mai nou test de diagnostic prenatal existent in lume si care are la baza analiza ADN-ului fetal. Testul se poate face incepand cu saptamana 9 de sarcina. Din sangele matern se extrage ADN-ul fetal si sunt analizati cromozomii 21, 18, 13 , X si Y.
Se secventieaza peste 20.000 de SNP-uri iar prin folosirea unui algoritm bioinformatic se determina numarul cromozomilor de la fat. Metoda are o precizie de aproape 100%. Se evita in felul acesta procedurile invazive de tipul amniocentezei sau biopsiei de vilozitati coriale la gravidele cu risc crescut."

Flavia




Sa stii ca am mai auzit de asta dar ma intreb si cat costa. Cu siguranta o avere. Preturi nu dau ?

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Sa fie doar 450 RON ce-am vazut in PDF-ul de pe site ? Mira-m-as.

Ahhh, n-am timp sa sun la ei sa vedem chiar cat costa. Pe asta vreau si eu sa-l fac.

Danyce, nu stiu ce sa spun despre concediul de 6 luni pe care cu greu l-ai adunat ... eu la prima sarcina am stat acasa cu cel mic pana la 9 luni si mi s-a parut putin. L-am dus la cresa si chiar daca s-a adaptat destul de bine mi-a parut rau ca l-am dat asa devreme. Acum chiar ar fi culmea, avand in vedere ca am cotizat gros si ma incadrez chiar la limita superioara cu indemnizatia, sa nu profit si sa nu stau cu gogolica. O sa am timp berechet sa ma duc la munca pana la pensie.

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

Doamna care mi-a spus de test a spus ca a platit 4200 cu nu stiu ce reduere dela dr care a trimis-o a ajuns la 3800.Ea a spus ca merita ca nu a mai stat inca 2 luni sa astepte dar oricum e un pret mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flavia

Doamna care mi-a spus de test a spus ca a platit 4200 cu nu stiu ce reduere dela dr care a trimis-o a ajuns la 3800.Ea a spus ca merita ca nu a mai stat inca 2 luni sa astepte dar oricum e un pret mare


Aoleu ! Enorm.

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Valeu, e tare scump!

Multa sanatate la bolnavioare, sa treaca repede problemele



Dark Bendis 14+
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florycyk25 spune:

3800 ron,in conditiile in care sal.minim e 7 mil si ceva....e bine ce sa zic...romanica noastra....eeee yupyyy am trecut si noi in sapt 11 de sarcina,respectiv 12 dl UM numai ca am si eu o intrebare...astazi am fst la toaleta si am observat o schimbare a culorii acelei scurgeri alb-galbuie...este spre verde...stiti ceva? ati patit vreuna asha ceva? mentionez ca nu am dureri,usturimi sau alte grozavii....am citit cate ceva repede pe net,si ar fii vorba de o infectie ...help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalogos spune:

Citat:
citat din mesajul lui dunemaire

Magda, eu eram cealalta capiata cu ceaiurile Decaf iti faci aruncand apa in care au stat frunzele 45 de secunde si turnand tura a doua de apa pe ele pentru ceaiul propriu-zis.

Ada, mama de Timea Christiane, 16.09.2003 si Teodora, 20.05.2010


Iti multumesc din strafundul sufletului meu de gravida capiata.
Inteleg ca tu tot la bebe 3 esti?

Maria Magda, mama de 2 pitici voinici + Praslea on bord

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Virgo, nu stiu cum ai reusit tu sa stai cu piticul tau acasa 9 luni de zile..Mai mult de 6 luni chiar nu reusesc sa-mi iau, asta e maximum. Si mie mi-ar face placere sa stau mai mult, dar mai mult nu pot decat daca imi iau cateva luni de zile de concediu neplatit si imi pierd si postul cu ocazia asta.Exista destul de multe riscuri. Eu si 6 luni le consider o victorie in cazul meu, in conditiile in care 16 saptamani reprezinta concediul maternal legal.
Cu Alma am stat 1 an si 9 luni pentru ca pe vremea aia eram liber profesionista ca si DarkBendis si aveam birou de traduceri acasa, mi-a fost mai usor din punctul asta de vedere. Totul depinde de cum ne vom descurca cu mama alaturi. Daca nu va fi buna ecuatia asta (mama 3 zile pe saptamana alaturi de copii si noi 2 zile pe saptamana, cu exceptia weekendului), sigur va fi nevoie sa-mi ajustez orarul si mai mult.
Eu sunt acum si singura din familie cu contract permanent , in perioada asta de criza...asa ca imi doresc sa-mi pastrez jobul din foarte multe puncte de vedere (nu doar pt ca-mi place ce fac). Daca primeste sotul contract permanent in septembrie, e posibil sa iau in calcul si alt job, mai aproape de casa si cu un program de lucru mai scurt. Asta e insa tot ce am reusit pana acum sa aranjez.

Florycik, eu iti recomand sa iti faci o programare la medic sau sa-ti suni medicul pentru a te lamuri despre ce problema e vorba!

Criss, mie ginecologul meu mi-a spus ca exista si antibiotice permise in sarcina si ca in caz de vreo infectie, trebuie specificat ca esti insarcinata si ti se va prescrie ceva ce ti se potriveste (de catre medicul de familie sau alt specialist).

Daniela Veuger 11+ si Alma Bianca 21 octombrie 2004



www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Saluti,

Flavia, multam frumos pentru info suplimentare. Am cautat si eu pe net fiindca eram contrariata de ce nu se face valva, atata timp cat e un test neinvaziv... si am si sunat la Genetic Lab. I-am cam bagat in ceatza cu gemenii mei monocoriali.

Din pacate testul nu se poate face in cazul sarcinilor multiple.

Asa ca am revenit la ideea amniocentezei, biopsia de vilozitati coriale fiind exclusa in cazul meu fiindca acum sunt in perioada optima pentru aceasta procedura, insa am problemutze si mai am sangerari razlete. "Zgandarirea" placentei in momentul de fata ar fi o idee foarte proasta...

Am sunat si mi-am facut programare la amniocenteza, tineti-mi pumnii luni, pe 1 aprilie.

Va pup, o seara excelenta!

Jo 13+

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalogos spune:

joyjoy,
inteleg ca cei de la Genetic Lab pot face testul, dar nu in cazul tau fiindca ai doi pitici in burtica?
Faci amniocenteza chiar la ei la Genetic Lab sau in alta parte? Eu iti tin pumnii de pe acum. La noi in familie e o mare discutie cu amniocenteza - pro si contra. Problema e ca si eu sunt cand pro cand contra . Recunosc ca si factorul financiar ma cam omoara...plus ca nu stiu daca as putea intrerupe o sarcina daca as afla ca bebe e bolnav. Sper sa nu ajung niciodata in situatia asta.

Maria Magda, mama de 2 pitici voinici + Praslea on bord

Mergi la inceput