Despre integrarea in scoli si societate

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Armina, cea mai mare vizibilitate e aici. Imi dau seama ce incercare a fost acest subiect pentru mamele de copii speciali. Eu a trebuit sa trag de cateva ori aer in piept ca sa trec peste muuulte measaje urate, incorecte sau evazive ale unor persoane pe care le credeam mai informate si bineintentionate.
Apoi ca m-am gandit mai mult si am inteles ca anii in care normalul a fost incadrat in alb si negru au lasat sechele. Multora li s-a activat o teama atavica, frica aia de necunoscut, de pericole nedefinite si au zis mai bine aici intre normalii mei si ceilalti dincolo, ca sa nu fie surprize. Si surprizele apar chiar langa tine cand trimiti ratiunea la culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AgnesLuca spune:

Germania este undeva in plutonul de mijloc in ceea ce priveste integrarea si incluziunea. Mi-ar place si mie sa aflu mai multe detalii din alte tari, dar cred ca locul subiectului asta este la discutii generale, ar fi pacat sa fie mutat la Copii speciali, Diaspora, sau doamne fereste, la ZZ cum am fost amenintati ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

[quote]Mi-ar place si mie sa aflu mai multe detalii din alte tari, dar cred ca locul subiectului asta este la discutii generale, ar fi pacat sa fie mutat la Copii speciali, Diaspora, sau doamne fereste, la ZZ cum am fost amenintati ieri.[/quote

Intentia mea a fost sa il salvez inainte de a-mi inchide contul.
Eu cred ca ar fii util si interesant pentru fetele din afara sa schimbe impresii si pareri despre sistemele din diverse tari. Discutiile ar fii sunt convinsa civilizate si necenzurate de nimeni deoarece nu afecteaza capacitatea copiilor 'normali" din Ro de a-si atinge potentialul...

Ar fii pacat sa se piarda. Mie mi-ar place sa mai citesc macar despre copiii lui Ana,Chuny,bird..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Mianna, schema aia sigur nu-i valabila daca ceea ce expui il afecteaza direct pe interlocutor.

>>>Continuare

Mergi la inceput