Guvernul Ponta (2)

Guvernul Ponta (2) | Autor: Deceneus

Link direct la acest mesaj

<<<Topic precedent



Unde ai vazut ca as fi afirmat ca eu cred tot ce spun cei de la ULS?
Am afirmat la un moment dat ca il cred pe Ponta ca doreste votul uninominal majoritar, pentru ca sa diminueaza sansele si ponderea PP-DD, dar nu a spus ca se va diminua si sansele altor formatiuni cu cota electorala mica.

Eu nu-mi fac iluzii si nu am deceptii!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Asta iar e de tot risul : ministerul de externe german a avut o intrevere cu Marga.
Ce a zis neamtu si ce a inteles Marga.

» In timp ce MAE anunta ca s-a discutat despre teme de interes comun si proiecte vizand viitorul constructiei europene, oficialul german anunta pe sleau: s-au purtat discutii indelungate despre actuala situatie politica din Romania.
Surpriza insa. In comunicatul emis la final de Ministerul Afacerilor Externe, nici urma de principalele subiecte ale vizitei.

„Cei doi oficiali au avut un schimb de vederi pe teme de interes comun ale agendei europene. A fost relevat interesul celor doua state pentru continuarea consultarilor si sustinerea pozitiilor comune in plan european si au fost trecute in revista proiectele vizand viitorul constructiei europene. Demnitarul roman a reiterat disponibilitatea pentru extinderea cooperarii romano-germane, inclusiv prin initierea in comun de proiecte la nivel european, si au evidentiat stadiul foarte bun al dezvoltarii relatiilor bilaterale dintre Romania si R. F. Germania.”, se arata in comunicatul Ministerului roman al Afacerilor Externe din 12 iulie 2012.

Suparat, Michael Georg Link a decis sa dea propriul comunicat, in care sa prezinte adevarul. Diferentele sunt evidente.

„Ministrul de stat Link a folosit vizita la Bucuresti pentru a se informa in legatura cu actuala situatie politica din Romania, despre care a purtat discutii indelungate cu domnul Andrei Marga, ministrul Afacerilor Externe.(...) Ministrul de stat Link a explicat partenerilor sai de discutie faptul ca institutiile europene, precum si Germania, observa indeaproape situatia din Romania si ca acestea sunt ingrijorare de actualele evenimente (...). Este nevoie ca independenta organelor constitutionale si echilibrul dintre acestea sa fie respectate.”, se arata in comunicatul Ambasadei Germaniei 13 iulie 2012 «

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Azi am vazut/citit si eu declaratiile maretului politician si presedintelui interimar crinu balerinu. Oare de cata ipocrizie e capabil omul asta cand declara ca legea se face in Romania? Cine lucreaza cu legislatie ca mine stie foarte bine ca cea mai mare parye a legislatiei din Romania TRANSPUNE legislatia europeana! Asta e ori prostie crasa ori rea credinta! Cand am aderat la UE si am fosy de acord sa preluam legislatia europeana si s-o transpunem in legislatia nationala, probabil d-l presedinte interimar facea ce stia el cel mai bine: dormea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celena2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catrinik

Asta iar e de tot risul : ministerul de externe german a avut o intrevere cu Marga.
Ce a zis neamtu si ce a inteles Marga.


Surprinzatoare atitudinea d-lui Marga, mai ales ca este un om cu o inalta pregatire! Am vazut ca ieri s-a coborat pina intr-acolo incat a trecut la atacuri la persoana (ex. Elena Basescu). Urat, foarte urat! Dar nu ma mai mira nimic, dupa faza cu hartiile lu'Base..... in ce tara s-a mai vazut ca un ministru de externe sa nu-i dea hartiile sefului de stat pentru ca acesta sa poata participa la Bruxelles?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Mi s-a parut mie sau Antonescu i-a felicitat azi pe Ponta si pe Florin Georgescu cu privire la masura platii TVA la decontarea facturii? Ma mir ca i-a felicitat, pentru ca nu exista nici o astfel de masura, exista doar o intentie a guvernului, exprimata catre FMI. Daca, cand si mai ales cum se va implementa, nu se stie. Si, chiar si in intentie, masura nu este pentru toti agentii economici, doar pentru cei cu cifra de afaceri de pana in 500.000 euro, si doar pentru facturile platite prin banca.

Eu sunt curioasa sa vad normele de aplicare, o sa fie interesant cu masurile tranzitorii: ce facem cu incasarea facturilor deja in sold si pentru care s-a colectat si platit deja TVA-ul, cum se face cu TVA-ul cand emit o factura si nu stiu daca clientul va plati cash sau prin banca (pentru ca habar nu ai cum plateste, zici mersi daca plateste) si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

ok si daca tot ati vrut sa stiti si de ce inca aia de la CE nu primiseara inca raspunsurile Guvernului uite ca va lamureste Ponta in stilui caracterstic "Ponta: Am trimis azi, în jurul orei 17.00, r#259;spunsurile c#259;tre Comisia European#259;. Vineri a fost trimis doar un draft" http://www.mediafax.ro/politic/ponta-am-trimis-azi-in-jurul-orei-17-00-raspunsurile-catre-comisia-europeana-vineri-a-fost-trimis-doar-un-draft-9870356
a trimis frate ciorna prima data!

nu minte el ca la gradinita. pai nu isi bate el joc de inteligenta romanilor!

si va intreb acum, nu isi bat joc de inteligenta noastra si sustinatorii USL? aici, nu mai e vorba de un schimb de opinii, parerea mea.
eu, nu am vazut nici un comentriu de la sustinatorii infocati ai USL-ului aici, de genul: recunosc, da, au gresit, mint cu nerusinare, incalca costitutia asa e, dar ... bla bla bla
cu exceptia lui Mada




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

"Editorialul din WP d#259; România ca exemplu negativ al unei #355;#259;ri în care democra#355;ia s-a erodat urmare a "populi#351;tilor care exploateaz#259; nemul#355;umirea public#259; fa#355;#259; de criza economic#259;"
"românii vor descoperi, mai devreme sau mai târziu, c#259; nu exist#259; solu#355;ii rapide la criza economic#259; - în special dac#259; acestea implic#259; scurtcircuitarea democra#355;iei"

http://www.washingtonpost.com/opinions/romanias-repressive-moves/2012/07/13/gJQAFPmniW_story.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ka spune:

http://www.youtube.com/watch?v=hZw8DTIseSE&feature=player_embedded

Filmuletul merita vazut. Spune multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Un mic calcul: intre 28 aprilie - dupa caderea guvernului Ungureanu- si 16 iulie la o suma de 10 000 euro s-au pierdut 400 ( pe 28 aprilie cursul era 4,3747, iar acum 4,5571). La o suma de 1000 euro s-au pierdut aproape 200 lei. In conditiile salariilor joase din Ro.
Inca nu au aparut facturile care au ca mod de calcul cursul euro pentru a vedea in toata splendoarea ravagiile guvernului socialist al lui Ponta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Aoleu a comis-o Ponta!In speech-ul sau din Moldova vecina, la o interpelare a unei ziariste care facea mari eforturi sa se exprime in romana, a zis :"da, si noi romanii ca si voi" ca si cum noi suntem altii decat fratii moldoveni!
Urmariti declaratia "prim-ministrului" Romaniei in Moldova!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Pe cand o ordonanta de urgenta pentru www.hotnews.ro/stiri-esential-12817356-crin-antonescu-proiectul-raport-mcv-apar-niste-referiri-teme-care-exced-atributiile-comisiei-europene.htm" target="_blank">restrangerea atributiilor CE?

Mergi la inceput