Rautatea umana

Rautatea umana | Autor: steluta25

Link direct la acest mesaj

Am cumparat o conserva de hrana pentru pisici si am mers cu juniorul in spatele blocului sa hranim multimea. La nici 5 minute a iesit pe geam o distinsa doamna sa ne spuna sa plecam de acolo CA NU E TEREN DE JOACA. Am plecat intr-un final, nu pentru a-i face pe plac, ci pentru ca pur si simplu am simtit rautatea adresata copilului meu.
Asa am ajuns, sa nu ne mai suportam unii pe altii nici macar la 5 metri de geamul casei...si toate astea in Saptamana Luminata. Trist.
Nu cer sfaturi, nu cer replici, ci pur si simplu v-am impartasit ceea ce mi-a stricat ziua.
Sa aveti o zi buna si un Paste Fericit!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Adica, impreuna cu copilul, ati incercat sa hraniti pisicile vagabonde ?
Cred ca de fapt asta a deranjat-o pe vecina; faptul ca ai strans pisicile sub fereastra ei.


allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Poate ii era ei foame si de ciuda v-a spus ceea ce v-a spus. Eu o intrebam daca-i las, nu-i las, din conserva?! Cine stie...

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Sustzin cele spuse de allinta!

N-are nimic de-a face cu copilul si cu hranirea pisicilor maidaneze sub geamul ei!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mda... dreptatea e undeva la mijloc.
eu, iubitoare de pisici, inteleg ca voi ati dorit sa faceti o fapta buna, ceea ce e laudabil, indiferent ca e Saptamana Mare sau nu, insa pe de alta parte o inteleg si pe femeie, pentru ca probabil o deranjeaza pisicile adunate in fata geamurilor ei. daca sunt prea multe pot deranja, mai ales in perioada de imperechere, fac foarte urat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steluta25 spune:

Eram le o distanta apreciabila de geamul ei, intre 2 randuri de masini parcate. Eram cumva in mijlocul spatiului dintre blocuri...iar faptul ca mi-a spus ca nu e teren de joaca face aluzie directa la copil. Cel putin asa am inteles eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Nu stiu despre ce este vorba,insa eu stau la curte si urasc faptul ca in fiecare noapte vin foarte multe pisici in curte,rastoarna cosul de gunoi,fac zgomot si mizerie,lasa urme pe gard...etc..de asta mi-am luat caine de saptamana trecuta..Eu cred ca din motive asemanatoare nu i-a placut doamnei ca hraneati pisicile sub geamul ei,iar replica a spus-o neavand alta la "indemana"
Nu pune la sufletCris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

daca tu crezi ca copilul a deranjat-o (desi eu cred ca pisicile), trebuia sa ripostezi. aleile dintre blocuri (chiar si gradinile imprejmuite cu garduri) sunt spatii publice, deci pot fi circulate de oricine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

la noi se da amenda daca hranesti animalele intalnite pe strada. stapanul lor te poate da in judecata daca te vede ca le hranesti. si porumbeii care zboara e interzis sa-i hranesti.

mi se pare o mare exagerare sa te superi pana acolo incat sa afirmi ca e rautate umana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steluta25 spune:

Nu stiu, poate aveti dreptate cu pisicile hranite in spatele blocului. Dar acea replica la adresa lui bebe m-a pus pe ganduri si...am plecat de acolo. Cred ca ne-ar fi atras atentia si daca ne jucam cu mingea, ca doar eram la o distanta prea mica de geam. Asta e. De acum inainte nu mai facem fapte de caritate de genul, pentru a evita conflictele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Steluta, io-s mai nesimtita de felul meu
Da, hranesc si ciinii fara stapin...nu am "abonati" constanti, dar o data la 2-3 saptamini cind elibereaza hingherii niste cotarle necajite care abia se tin pe picioare, ma duc si cumpar ceva de mincare si le dau. Ca nu am atita spirit civic sa ma uit la ei cum mor de foame...

Eu i-am explicat copilului meu - 3 ani - in gura mare, sa ma auda toata lumea, ca pe lumea asta exista si oameni rai si oameni nesuferiti si atita timp cit nu ii deranjez direct, nu au dreptul sa comenteze. In cazul de fata, de exemplu, nu avea de ce sa comenteze si tu nu aveai nici un motiv sa pleci.
Si ii mai explic in gura mare, la fel, sa fiu auzita, si cind se arunca mizerii pe jos, si cind se injura in parc...http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput