metode distractive pentru renuntzarea la scutece

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Felicia, mai lasa-l. Nu stiu cum e Gabriel, dar fii-mea, cu cat insist, cu atat se incapataneaza si ea mai tare.
Poate nu a venit inca timpul de olita, mai incearca peste vreo 2 luni. Iar imbracatul/dezbracatul, nici a mea nu vroia si uite ca de doua luni se dezbraca singura, cum intra pe usa, se descalta, isi da jos hainuta (daca are). Cu imbracatul e mai greu, nu prea-i reuseste, dar incearcablog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world


E exact asha. Dcaca insist se incapataneaza si mai mult... Eu cand vad ca deja bate in genul asta de comportament il las. Si insist din nou cand e cooperant.

Cred ca pur si simplu NU VREA. il baga pe nu pot ca e mai usorFelicia,de (Gabriel) si 35+ cu bulina Anamaria AMR 5 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Daca e si la gradi, cred ca inca nu l-a invatat pe nu vreau si de asta zice nu pot. Asta cu nu vreau pe mine ma termina, el in general fiind destul de cooperant. Sau cand isi doreste ceva repeta la nesfarsit: vrei, mami, vrei? vrei?.. parca e sarpele din cartea junglei.

Eu zic sa il lasi cu olita pentru ca daca nu vrea, nu poti sa il convingi (cred ca ar merge lasat fara chilotei sa vada procesul) si se va incrancena mai tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna fetelor,

Ma gandeam sa deschid un subiect pe aceasta tema, dar uitandu-ma am vazut ca deja exista.

Mi-ar placea sa intre mamici care au trecut de aceasta faza, si sa ne spuna cum au reusit.

Eu stiu ca mai am timp, dar pediatra mi-a spus ca daca am vointa, intr-o spatamana copilul la aceasta varsta, poate renunta la scutec (bineinteles ca nu mi-a zis cum). Eu ii pun pampersul cu mare scandal si alergatura, si de aceea mi-ar placea sa renuntam.

In aceasta saptamana l-am tinut cateva zile fara pampers prin casa, si in general vine si imi spune "pipi" dupa ce a facut. El sta si pe olita, si face sau nu. Acum stam mai mult pe afara si nu pot sa-l scot fara pampers.

Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

cristina_boc, eu am povestit mai la inceput cum am procedat

renuntatul la scutec nu tine de vointa parintelui ci de gradul de pregatire si interes al copilului; parintele are datoria sa verifice daca copilul e interesat/pregatit de actiune si sa ii creeze mediul necesar pentru asta

mai multe detalii poti gasi in aceste subiecte mai vechi:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=137033&whichpage=1

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=66110


la alergatul cu pampers-ul mai exista varianta papers-chilotel pe care eu o foloseam cand nu mai aveam nervii necesari pt a pune un pampers clasic:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maeanu_alina spune:

buna...bun topic..
noi avem 14 spre 15 luni(baiat)...pe net scrie asa...ca un copil este pregatit din punct de vedere fiziologic abia dupa 2 ani..zic ei..hmmm...asa o fi,dar stiu destuuule cazuri in care copii pana in 18 luni deja stau fara pampersi si altii care abia la 36 luni au zis gata.. noi am incercat amandoi in baie,eu pe wc,el pe olita...nu! el pe olita si un lighean cu apa in fata,se joaca 5-10 min max..dar nimic in oala(macar asa sta pe olita cat de cat mai mult,ca altfel,nu sta decat maxim un min,pot sa ma maimutaresc eu mult si bine...cu tot cu jucarii langa noi)...am incercat si sa il las fara pampers in pantaloni lungi..sa simta umezeala bine,ca la scurti fiind baiat cade mai mult pe picior..nicio treaba..nu il dereanjeaza deloc...deci...probabil ca suntem inca mic,asteptam sa vb(nu zice pipi sau caca)..si peste o luna-doua mai incercam...'om scapa noi si de asta..

Mergi la inceput