Iul-aug 2011!BV FLORINA_G! SANATATE ANTONIA!(66)
Raspunsuri - Pagina 7
Babylicious spune:
Cred ca in curand imi dau demisia din functia de mesager, ca am o veste mai putin buna
SMS de la Alina:
Sunt f trista.internata de urgenta la spitalul de copii, maine dim o opereaza pe anto. are rinichiul drept hidronefrozat. tre sa ii puna un stent, un cateter. e atat de mica si frageda ca mi se rupe sufletul. nu imi pot imagina ce se intampla parca e un cosmar. nu o pot ajuta cu nimic. ma rog sa se faca bine
Ramona in schimb e bine, se bucura si ea pentru Florina, si abia asteapta sa intre si Roxy! A iesit din butoiul cu tristete cel putin deocamdata, maine face 32 de saptamani, spera la 35. In rest...plictisita si tot spera sa plece acasa...dar nu se va intampla cu bebe in burtica!
Va pup
Oana 36+ cu Eliza Maria
Arianna_M spune:
Offf Doamne ......imi pare rau pt micuta Antonia ....ne rugam la Doamne-Doamne sa fie bine......trebuie sa fie bine.
32 + Arianna-Maria
al3xutza_81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxybarbu Mesaj de la Florina_g: " sunt drogata acum cu epidurala!Spune-le fetelor care vor fara epi, sa stea cuminti!!Am jurat ca nu tip de durere si m-a auzit toata sectia! sunt la dilatatie 4,pana la 3 am ajuns intr-o ora! pup fetele! " Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 38+ DPN 04.07.2011 |
e tragico-comic asa mesajul ei... sper sa fie ok acum cu epidurala! pe mine GATA, m-a convins! succes FLORINA!
Cu drag,
Alexandra, cea mai fericita cu Anastasia (28 iulie 2011)
pufi79 spune:
alinuff ne rugam pentru sanatatea buburuzei tale, mult curaj si multa sanatate.
mami de bebe strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Babylicious Pufi, imi pare rau de exprienta de azi noapte! Incearca sa te odihnesti azi pe zi... cat despre sfaturi eu clar nu am, doar adun Am venit si noi de la doctor. Nu a fost asha ingrozitor cum ma asteptam recoltatul de secretie ca a durat f putin. Bebelina are 2300g, cam micuta, dar nu ne facem griji, este sanatoasa in rest! Aaaa...si pentru ca nu am mancat de dimineata ca sa imi recolteze sange, era cu picioarele in gura! Copil descurcaret, nu sta sa moara de foame Pupici de la noi!! Aaaaa...si Hai Florina!! Hai Roxy!!! Si bineinteles cine mai doreste, cine mai pofteste! Oana 36+ cu Eliza Maria |
Eu cred ca seamana cu mami, la silueta.
Hai, ca m-ai facut sa rad
Felicitari ptr strumfita descurcareata
31+cu "Mugurel" si "Strugurel"
oxidoni spune:
FELICITARI FLORINA!!
Bine ai venit bb Eduard!!
Sa fiti sanatosi si fericiti!
36+ cu Miruna-Maria
morenna spune:
scot si eu motatele pt FLORINAG si pt cine mai dorestenastere usoara si un bebel sanatos
31+super fericita cu un
corry_28 spune:
Bine ai venit pe lume, strumfulet Eduard
Recuperare usoara si laptic mult, Florina
31+cu "Mugurel" si "Strugurel"
morenna spune:
dupa ce am scris mesajul de incurajare pt florinag la nastere usoara vad ca deja a nascutpai atunci felicitari draga noastra sa ti traiasca baiatul
31+super fericita cu un