Iul-aug 2011!BV FLORINA_G! SANATATE ANTONIA!(66)
Raspunsuri - Pagina 6
roxybarbu spune:
Fecian, am calcat pana pe la 3:30 dupa care am stat cu Florina pe mess sa-i cronometram contractiile
Nu stiu de ce dar pur si simplu nu mai pot dormii noaptea, eu sunt o persoana foarte activa si cred ca asta este principalul motiv, acum ma misc greu, nu fac mai nimic toata ziua, nu are ce sa ma oboseasca
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 38+
DPN 04.07.2011
v_florina spune:
Hai bebe Eduard! Hai Florina!
Na, ca acum nu mai este alarma falsa.
Nu stiu ce-o fi vrut sa zica cu epidurala Eu sunt determinata sa incerc fara; nici macar nu mi-o voi cumpara inainte. De chiar va fi nevoie, poate sa dea fuguta Razvan la farmacie sa ia una.
Felicia, zau, ce-i cu tine? De unde atata tristete?
31+
dya27 spune:
ziua buna, burtici!!
Nici eu nu prea mai pot dormi noaptea, abia ma intorc de pe o parte pe alta, ma dor toate cele! Iar in unele pozitii il simt pe bebe sus chiar in coaste si e asa aiurea
Eu azi-noapte imi faceam liste cu alimentele de evitat si cu cele de preferat pe timpul alaptarii si v-am vazut cum palavrageati de zor (florina si roxy )
Veronica, da, am fost la expozitia de flori de la GrandBigard, nu imi vine sa cred ce mica e lumea
M-au luat niste emotii, ma gandesc la Florina-- HAI MAMI, FII TARE!! IN CURAND O SA ITI TII MINUNEA IN BRATE!!!
37+ Ianis-Stefan
pufi79 spune:
Acum am realizat ca fix acum 3 saptamani la ora asta eram la spital, mai exact la 14.30 eram deja in sala de pretravaliu si sotul ma suna si-mi zicea: "purci sunt aici in fata sigur nu-ti da drumul acasa??? si eu ii zic: iubire nu intelegi ca nasc, am dilatatie 2 .....
mami de bebe strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi
Arianna_M spune:
Pufi....ce repede a trecut timpul.....zicea bine una dintre fete...pana nastem noi ,voi scapati si de colici
f bine.....sa creasca mare si frumos bebe strumf
Anaemi.....si eu as lasa copii la bunici, cred ca o sa iti fie ffff greu fara ei , dar gandeste-te ca le place acolo , mai rau era daca nu le placea si erai nevoita sa ii duci acolo.
32 + Arianna-Maria
pufi79 spune:
am asa emotii ca mi-au revenit toate senzatiile-n minte, am zis sa profit si sa incep sa scriu povestea nasterii .
mami de bebe strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi
anaemi spune:
Multumesc mult fetele! Lor le place acolo, dar nu stiu cat o sa le mai placa fara noi ! Oricum , sotul a hotarat ca o sa-i ducem...eu am inca inima stransa .
Mama, ce emotii m-au luat !
Hai bebe Eduard!
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 38+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
Pufi, eu nu prea stiu ce sa-ti zic despre mancare. Cred ca depinde f mult si de copil, ce tolereaza si ce nu tolereaza fiecare.
Filip al meu, nu prea a fost plangacios, indiferent de ce mancam. In schimb Anastasia plangea fff mult indiferent de ce mancam. Puteam sa mananc numai fierturi, ca degeaba.
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
anaemi spune:
Felicia ca sa nu mai fi trista !
Eu ma duc sa ma intind putin si poate si atipesc cat naste Florina