Iul-aug 2011!BV FLORINA_G! SANATATE ANTONIA!(66)
Raspunsuri - Pagina 6
roxybarbu spune:
Fecian, am calcat pana pe la 3:30 dupa care am stat cu Florina pe mess sa-i cronometram contractiile 

Nu stiu de ce dar pur si simplu nu mai pot dormii noaptea, eu sunt o persoana foarte activa si cred ca asta este principalul motiv, acum ma misc greu, nu fac mai nimic toata ziua, nu are ce sa ma oboseasca ![]()
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 38+
DPN 04.07.2011
v_florina spune:
Hai bebe Eduard! Hai Florina!
Na, ca acum nu mai este alarma falsa.
Nu stiu ce-o fi vrut sa zica cu epidurala
Eu sunt determinata sa incerc fara; nici macar nu mi-o voi cumpara inainte. De chiar va fi nevoie, poate sa dea fuguta Razvan la farmacie sa ia una.
Felicia, zau, ce-i cu tine? De unde atata tristete?
31+
dya27 spune:
ziua buna, burtici!!
Nici eu nu prea mai pot dormi noaptea, abia ma intorc de pe o parte pe alta, ma dor toate cele! Iar in unele pozitii il simt pe bebe sus chiar in coaste si e asa aiurea
Eu azi-noapte imi faceam liste cu alimentele de evitat si cu cele de preferat pe timpul alaptarii si v-am vazut cum palavrageati de zor (florina si roxy
)
Veronica, da, am fost la expozitia de flori de la GrandBigard, nu imi vine sa cred ce mica e lumea 

M-au luat niste emotii, ma gandesc la Florina-- HAI MAMI, FII TARE!! IN CURAND O SA ITI TII MINUNEA IN BRATE!!! 

37+
Ianis-Stefan
pufi79 spune:
Acum am realizat ca fix acum 3 saptamani la ora asta eram la spital, mai exact la 14.30 eram deja in sala de pretravaliu si sotul ma suna si-mi zicea: "purci sunt aici in fata sigur nu-ti da drumul acasa??? 

si eu ii zic: iubire nu intelegi ca nasc, am dilatatie 2 .....
mami de bebe strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi 
Arianna_M spune:
Pufi....ce repede a trecut timpul.....zicea bine una dintre fete...pana nastem noi ,voi scapati si de colici ![]()
f bine.....sa creasca mare si frumos bebe strumf
Anaemi.....si eu as lasa copii la bunici, cred ca o sa iti fie ffff greu fara ei , dar gandeste-te ca le place acolo , mai rau era daca nu le placea si erai nevoita sa ii duci acolo.
32 +
Arianna-Maria
pufi79 spune:
am asa emotii ca mi-au revenit toate senzatiile-n minte, am zis sa profit si sa incep sa scriu povestea nasterii
.
mami de bebe strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi 
anaemi spune:

Multumesc mult fetele!
Lor le place acolo, dar nu stiu cat o sa le mai placa fara noi !
Oricum , sotul a hotarat ca o sa-i ducem...eu am inca inima stransa
.
Mama, ce emotii m-au luat !
Hai bebe Eduard!
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
38+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
Pufi, eu nu prea stiu ce sa-ti zic despre mancare. Cred ca depinde f mult si de copil, ce tolereaza si ce nu tolereaza fiecare.
Filip al meu, nu prea a fost plangacios, indiferent de ce mancam. In schimb Anastasia plangea fff mult indiferent de ce mancam. Puteam sa mananc numai fierturi, ca degeaba.

38+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
anaemi spune:
Felicia
ca sa nu mai fi trista ! 
Eu ma duc sa ma intind putin si poate si atipesc cat naste Florina ![]()
38+