Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012
Ma tot uit de mai bine de o ora si vad ca nu s-a deschis inca topic pt mamici de dec 2011 - ian 2012...
Daca am dublat topicul... mea culpa!
Daca nu l-am dublat... sa-ncep eu prima... DPN - 7 ian 2011
sarcina usoara! subiectul trebuie sa se numeasca ianuarie-februarie 2012 pentru ca luna decembrie este inclusa in odiseea de noiembrie-decembrie.
daca nu stii sa il modifici, o fac eu.
Roxana
abramburika spune:
Odiseea ian-febr 2012 nu s-a deschis, deci esti prima.
Bafta si sarcina usoara in continuare.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
ram0nica spune:
Multumesc!!! Sa dea DD sa fie bine!
roxanaz te-as ruga sa ma ajuti cu editarea subiectului topicului... merci anticipat!!
racheel spune:
Eu sunt la odiseea strugurasi de sept-oct2011.Chiar ma intrebam cand se deschide odiseea de ian-feb 2012.Odisee frumoasa sa aveti.
Sarcina usoara 

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
22+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
bellasamoyed spune:
bravo pentru odisee....noi incheiem anul 2011 voi luati taurul de coarne in 2012. felicitari pt sarcini si sa fiti cat mai multe la odisee
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+11
samburelul meu
ram0nica spune:
Va multumesc pt urari! Si voua va urez sa aveti sarcici usoare si nasteri la fel de usoare, ca acusica-acusica vine sept-oct... si imediat vine si dec...
Si sa va bucurati de fiecare clipa pana-n momentul nasterii pt ca sunt momente unice. Eu, cu primul baietel, eram mai putin inteleapta fiind atat de nerabdatoare sa numar saptamanile pana la marea intalnire
, incat in febra... nerabdarii mi se-ntampla sa uit sa mai pretuiesc si clipa prezenta
.
Pai chiar ca luam taurul de coarne in forta inceputului de an!!
Si eu de abia astept sa-mi apara colegele de odisee 
Mami de "Vadut-Gabiel --cel mai mare iepuras" (13.12.2007)
aly_k spune:
buna,dpn meu ii in 3 ianuarie 2012,eu am mai fost si la odiseea de nov-dec,dar am venit aici,deci ai o noua colega 
ai fost la echo?
Irinukaaa spune:
Ce ma bucur sa vad ca s-a deschis oficial Odiseea ian-feb 2012.
Acum un anisor eram si noi la fel, pline de nerabdare si de bucurie ca de-abia ce zarisem cele 2 liniute rosii.
Privind inapoi imi dau seama ca a trecut atat de repede.... acum suntem cu minunile noaste in brate, le iubim si le alintam, umplandu-ne sufletul de atata iubire!
Va doresc sa aveti sarcini usoare, cu bb sanatosi si cuminti!!!
Irina ~ mamica norocoasa de
Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
missmj spune:
Vaaaaaaaai ce repede a trecut timpul ! deja a aparut noua odisee de ian-feb ! Si eu am facut parte din ultima odisee, dar noi am fost buburuze.
Nu pot decat sa va urez la cat mai multi bulgarasi ! Urmeaza cateva luni pline de emotii si de sentimente de neimaginat . Sa va strangeti cat mai multe burtici si sa aveti parte de o odisee la fel de frumoasa ca a noastra !
Multa sanatate si sarcini usoare !!!

Carmen , mamica fericita de
bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)