Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(26)
Raspunsuri - Pagina 17
Brocolina spune:
Despre calciu: aici nu am auzit pe nimeni sa dea calciu, se da doar vitamina D si K, iar la cei alaptati artificial nici macar aia, ca cica sunt deja in lapte. La cei nascuti vara, nu se da nici macar vitamina D, ca se ia de la soare! Eu nu stiu ce sa mai zic, fiecare medic e de alta parere, nu stii pe cine sa crezi....
ral_eli spune:
brocolina trimite-mi mie datele pe pm sau scrie un mesaj ca le salvez eu si le trec in listuta
mami de Robert Petru
poze
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 Fetili,mai aruncati cate un ochi si la Odiseea de 2001. Mia au nevoie fetele de acolo de cate un sfat si io nu le stiu pe toate Gabriela mami de Tudor Andrei (29.11.2010) "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Postarea asta mi-a confirmat tonul arogant cu care te-ai prezentat la odiseea noastra.
Asa, pt. linistea ta, iti spun ca sunt multe mamici la al doilea sau chiar al treilea bb, deci, sfaturi o sa avem de unde primi, slava Domnului! Dar chiar si daca nu era asa, cred ca fiecare gravida, fiecare odisee s-a descurcat din experienta practica pt. ca, nu-i asa, nici o sarcina nu se compara cu alta, nici un bb nu e la fel ca altul. SI nu vad cum de esti tu adepta sfaturilor si ai avea pretentia sa le si urmam, cand tu singura spuneai ca nu ai ascultat sfatul medicilor, ai facut de capul tau si ti-a fost bine. Ceea ce iti doresc in continuare. SI inca ceva ... nu mi-ai dat impresia ca ai fi ff informata, atata vreme cat nu stii ca riscul de avort in urma amniocentezei e de 1% si nu 50%. Asta asa, un exemplu de care m-am lovit in postarile tale pt. ca nu te urmaresc. Intamplator ne-am intersectat la un anumit sb.
Cum curiozitatea e femeie, am continuat sa citesc "polemica" ta cu pogonici si iti spun, ff urat din partea ta. Chiar si de la persoana aia inculta care face greseli gramaticale ai de invatat, iti spun din experienta. Dar probabil ca o sa dai ignor la acest sfat al meu, pt. ca nu esti adepta sfaturilor primite.
Mi-am permis sa iti scriu acest mesaj pt. ca eu insami am avut de invatat de curand de la viata ca altele sunt problemele in cresterea si educarea unui copil decat "sami", "zimi" sau mai stiu ce alte greseli gramaticale.
Eram si eu la fel de "acida" (si unele fete de aici o pot confirma, vasari, de ex) in trecut, insa, chiar si asa, nu am jignit pe nimeni ce nivel de cultura are, cat de buna sau rea e ca mama etc.
Imi cer scuze la fetele de la odiseea asta ca am dat buzna peste voi, nu vreau sa va stric linistea. Atat am avut de spus, ma retrag si va doresc numai bine voua si la puiutii vostri!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
Elfica spune:
Buna! Bine ai revenit SimonaMaris. Chiar ma gandeam ca Simonele s-au cam retras si vroiam sa le intreb de sanatate. Asa ca am fost gand la gand. Felicitari pentru dintisor! E cel de jos, unul dintre incisivi? A spart gingia sau doar se vede alb sub gingie? A suferit micutul?
Dar Simonique din Constanta ce o mai face? Oare ne mai citesti? Bebe e bine sau tot racit? MSymo ne-a obisnuit cu mesaje mai rare, dar am vazut ca ne citeste si cand simte nevoia, intervine.
Pogonici, te asteptam sa ne mai povestesti si nu te stresa. Scopul forumului prezent nu il constituie gramatica, ci discutiile despre copii. Si, sincera sa fiu, nu cred ca nu cunosti formele corecte, ci mai degraba cred ca te-ai obisnuit sa scrii fara cratima. Asa am vazut ca scriu multi (nu pe forum, ci in general): nu tu litera mare, nu tu cratima, prescurtari noi, inventate pe baza fonetica (gen kk). Fiecare scrie cum vrea! Gabriella, nu te da la o parte, ci doar invata sa respecti pe toata lumea, ca nu te obliga nimeni sa citesti tot. Cand vezi Pogonici, treci mai departe. Eviti discutiile penibile si e mai bine! Noi nu te inlaturam, ci tu singura te indepartezi de noi prin comportament. Oare tu spuneai "doctora" in loc de "doctorita" sau "doamna doctor"? "Doctora" este un cuvant foarte folosit in prezent, dar care nu exista in limba romana. Si totusi apare frecvent. In fine, nu facem lectii despre cum se spune corect pe acest forum, ok? Te asteptam oricand cu ganduri despre Tudor sau cu opinii despre copii, ingrijirea lor etc. Dar fii mai toleranta, ca sigur e mai bine!
Va pup, ca plange scumpa mea!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
heidy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Siuta Va invit la o si la o felie de tort pentru ca azi Toma implineste 4 luni . Ramo, Loredana multumim frumos de urari. La multi ani Rala ! Legat de discutia despre vigantol: este doar vitamina d3 , nu contine si calciu. Eu i-am dat Anastasiei vigantol pana la 2 ani iar Calciu i-am dat pe la 8 luni pentru ca dintisorii ei nu aveau nici o intentie sa se arate iar fontanela era ceva mai mare decat ar fi trebuit(adica nu i-am facut analize de sange si astea au fost argumentele medicilor cand mi-au prescris Ca).La Toma vom vedea, deocamdata mergem cu vigantolul. Medicii stiu unde sa se uite la un bebelus inainte de a prescrie un supliment, au anumite repere( fontanela, picioruse, coaste, coloana, degetele ). Va doresc o zi linistita Andreea, mamica de albinuta Anastasia si ursulet Toma |
LA MULTI, MULTI ANI!!!
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
Dosita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Siuta
E cumva primul dintisor din barlog??? Felicitari bebe Stefan ! Andreea, mamica de albinuta Anastasia si ursulet Toma |
Nu-i primul, noi avem deja doi! (in sfarsit, ca tare ne-am chinuit, mai ales cu al doilea)
Mami fericita de ARON (12.11.2010)
Siuta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui heidy
LA MULTI, MULTI ANI!!! Fericita mamica de Tudor Andrei POZE |
Siuta spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Dosita
Nu-i primul, noi avem deja doi! (in sfarsit, ca tare ne-am chinuit, mai ales cu al doilea) Mami fericita de ARON (12.11.2010) |
Oau, Bravo Aron ! Scuze, inseamna ca nu am fost eu pe faza .
adipapazi spune:
noi am luat calciu 3 luni, cate 10 zile pe luna, pt ca eram prematuri. vigantol separat, calciu separat. nu l-au vrut pe cel la fiola, asa ca am dat Calciu natural de la pharco, cate 2,5ml/zi, cu lingurita. are gust de portocala si e foarte bun.
sugubina spune:
Salutare,
diana.b si noua ne-a dat si vigantol si calciu.
Frate asta cu calciu si vigantolu e la fel de controversata ca si orce alta chestie de bebei..Am invatat sa nu ma mai enervez, sa aleg sa cred in ceva ce mi se pare ok si de bun simt si sa merg inainte constant cu ce am ales. Daca tot ma intreb si ma informez, si tot ma sucesc si ma razdecid mereu am sa am indoieli si mai rau imi fac.
Ce de chestii ne invata si mamicia asta. A fi mama cred ca inseamna sa te simti vinovata. A fi mama de gemeni inseamna sa te simti cam tot timpu vinovata..
lorin7774 si noi la fel cu culcatu..desi culc ratzele la 22, eu cam la 00-1 pun capu pe perna; tre sa ma spal, sa ma mulg, sa strang haosu lasat dupa baie, sa si papam si noi uamenii umani.
Tre sa iti vie si tie indemnizatia luna asta sa stii, eu am dep pe 9feb si mi-au zis ca vine luna asta in contu cu alocatia.
Siuta la multi ani bebe Toma!
Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010