NU se zice "am decat un mar"!! Nici "doctora"!! -3
Raspunsuri - Pagina 20
viviana spune:
Tocmai mi-a sarit in ochi la un topic: a eradica definitiv
E pleonasm.
A eradica = a desfiinta, a smulge din radacina, etc.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
viviana spune:
Ah, si mi-am mai amintitit una care m-a distrat.
A fost la RTV Paula Iacob, aparatoarea cainilor din curtea ADP, ce sustinea eutanasierea partiala.
Nu prea am inteles la ce se referea:
- la decimare - unu' din 10 caini face un pas inainte si este omorat
ori
- toti cainii sa fie eutanasiati partial?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Tocmai mi-a sarit in ochi la un topic: a eradica definitiv E pleonasm. A eradica = a desfiinta, a smulge din radacina, etc. |
asta-i din categoria reclamelor la raid, care omoara toti gandacii definitiv
capcaunul spune:
citat din mesajul lui viviana Ah, si mi-am mai amintitit una care m-a distrat. A fost la RTV Paula Iacob, aparatoarea cainilor din curtea ADP, ce sustinea eutanasierea partiala. |
Fizica cuantica spune ca-i posibil. Stii pisica lui Schrodinger? Cea care-i vie si moarta in acelasi timp.
Daca se poate cu pisicile, de ce nu si cu cainii? Dotam adaposturile de caini cu custi Schrodinger.
denizel spune:
Nu-i agramaticalitate , dar as zice ca e din categoria "avem decat rosii de sera" si "mi-a zis doctora". Adica deranjaaaant .
: Faruri de ceata aprinse cand nu e ceata afara .
Aoleu, urat si suparator obicei!! Iar daca obiceiul se manifesta in oras, e de-a dreptul caraghios.
Nu pot sa-mi dau seama care o fi motivul ce-i impinge pe unii sa-si transforme masina in brad de Craciun si sa si-o umble prin oras.
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
larasarit spune:
Nu ai fost atenta la reclama, ii omora definitiv = nu mai apar altii noi
de Mamica îndragostita de comoara calare pe testoasa.
Selene_Bunny spune:
http://dexonline.ro/ghid-exprimare
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
mianna spune:
citat din mesajul lui larasarit Nu ai fost atenta la reclama, ii omora definitiv = nu mai apar altii noi |
am fost cat se poate de atenta, dupa cum se vede, din moment ce asta am scris si eu ii omoara definitiv, nu doar temporar
larasarit spune:
ei pun o virgula intre omoara si definitiv
de Mamica îndragostita de comoara calare pe testoasa.