NU se zice "am decat un mar"!! Nici "doctora"!! -3
Raspunsuri - Pagina 19
liliana83 spune:
De ce , Capcaune:D, daca spui lucrurile " mai scurt" , se interpreteaza ca esti mai dur?
Apropo de nume, am obs ca la cele care se termina in vocala , de ex Silviu, vocativul tot cu -ule se formeaza.
Lali spune:
"ultimile 7 zile " sau "ultimele 7 zile" ?
Eu zic ca a doua varianta e corecta, intrebarea mi-am pus-o aici pe DC, la diverse sortari de subiecte apare "Mesajele din ultimile 7 zile "
mianna spune:
"ultimile" pur si simplu nu exista, deci n-are cum sa fie corect, dar eu la sortari vad "ultimele".
Lali spune:
Asa spuneam si eu. Mie imi apar totusi. Ultimele dati cand l-am vazut au fost la Mesajele mele, "Mesajele din ultimile 7 zile" azi dimineata. Jur !
mianna spune:
ai dreptate acolo nu prea intru, ma refeream la sortarea mesajelor din sub-forumuri, unde (intamplator, se pare) e scris corect.
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali Asa spuneam si eu. Mie imi apar totusi. Ultimele dati cand l-am vazut au fost la Mesajele mele, "Mesajele din ultimile 7 zile" azi dimineata. Jur ! |
Cand mai vedeti faze de-astea, trimiteti-i PM lui Admin. Ca e un tip tare cumsecade si chiar e interesat de calitatea site-ului. Io i-am zis cateva care mi-au sarit in ochi si imediat le-a rezolvat.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
[size=1]Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
inaioana spune:
Deni, cuvantul sansa/sanse se foloseste cand prevedem ceva pozitiv (Am sansa sa iau examenul) , iar risc/riscuri cand prevedem ceva negativ (Exista riscul sa pic examenul.).
Foarte des se face aceasta mica eroare si se foloseste "sansa" si in context negativ.
viviana spune:
Pe mine ma distreaza si ma intriga in acelasi timp vestita expresie: "E buna rau prajitura asta!".
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
JuliaSM spune:
Si in engleza,in slang,bad e folosit pt a exprima ceva pozitiv,chiar excelent,in functie de accent si entuziasmul pus in exprimare.Deci se intampla si la case mai mari.