NU se zice "am decat un mar"!! Nici "doctora"!! -3

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

De ce , Capcaune:D, daca spui lucrurile " mai scurt" , se interpreteaza ca esti mai dur?
Apropo de nume, am obs ca la cele care se termina in vocala , de ex Silviu, vocativul tot cu -ule se formeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

"ultimile 7 zile " sau "ultimele 7 zile" ?

Eu zic ca a doua varianta e corecta, intrebarea mi-am pus-o aici pe DC, la diverse sortari de subiecte apare "Mesajele din ultimile 7 zile "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

"ultimile" pur si simplu nu exista, deci n-are cum sa fie corect, dar eu la sortari vad "ultimele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Asa spuneam si eu. Mie imi apar totusi. Ultimele dati cand l-am vazut au fost la Mesajele mele, "Mesajele din ultimile 7 zile" azi dimineata. Jur !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

ai dreptate acolo nu prea intru, ma refeream la sortarea mesajelor din sub-forumuri, unde (intamplator, se pare) e scris corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Asa spuneam si eu. Mie imi apar totusi. Ultimele dati cand l-am vazut au fost la Mesajele mele, "Mesajele din ultimile 7 zile" azi dimineata. Jur !

Cand mai vedeti faze de-astea, trimiteti-i PM lui Admin. Ca e un tip tare cumsecade si chiar e interesat de calitatea site-ului. Io i-am zis cateva care mi-au sarit in ochi si imediat le-a rezolvat.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
[size=1]Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Deni, cuvantul sansa/sanse se foloseste cand prevedem ceva pozitiv (Am sansa sa iau examenul) , iar risc/riscuri cand prevedem ceva negativ (Exista riscul sa pic examenul.).
Foarte des se face aceasta mica eroare si se foloseste "sansa" si in context negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Pe mine ma distreaza si ma intriga in acelasi timp vestita expresie: "E buna rau prajitura asta!".

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

aaa, mie imi place rau de tot expresia asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Si in engleza,in slang,bad e folosit pt a exprima ceva pozitiv,chiar excelent,in functie de accent si entuziasmul pus in exprimare.Deci se intampla si la case mai mari.

Mergi la inceput