Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielac

Fetelor, mi pare tare rau cand vad cate necazuri exista si aici printre noi! sa stiti ca sunt alaturi de voi si numai cu incredere in Dumnezeu putem merge mai departe!

Neli imi pare tare rau ca te vad necajita, stiu ca esti o luptatoare si vei reusi! am primit de la Aldebaran hainute de fetita si daca crezi ca ai nevoie de ele pot sa ti le trimit tie imediat, doar da-mi un semn!

Selene asa cum ti-am scris ai acceptul meu sa trimiti adresa fetelor care doresc sa te ajute!

Mai am hainute de baiatel de 3-4 anisori, are cineva nevoie??

Dani,multam tare de tot ,n-am ce sa zic, sarutmana pt sustinere,sunt....varza,n-am cuvinte sa spun ce e in sufletul meu si in mintea mea acum,in ceea ce priveste hanutele Anastasiei,a mai crescut ,a iesit iar din majoritatea din ele,trebuie sa umblu iar in sifonier sa ii scot ce i-a ramas mic,mai nou am constatat ca i se potrivesc hainute cam pt 3 ani,din cauza greutatii ei , dar si a inaltimii,are 14 kg acum si 88 cm,ma mai gandesc si ca vine primavara si ca trebuie schimbata "colectia " ei de hainute, cele de iarna , pe care le are acum nu vor putea fi purtate la primavara, ii vor trebui atunci hainute de primavara,mai subtirele decat cele de iarna,iar in ceea ce priveste hainute pentru bebelina ce se va naste peste~1-2 luni,sunt suficiente zic eu,cele pentru nou-nascut,raportand si la sezonul in care se va naste si la perioada in care va fi bebe nou-nascut,va avea 0-3 luni pana prin iunie-iulie,restul, pentru mai tarziu, inca nu ma gandesc , cred ca e prea devreme acum , vom vedea la timpul potrivit.Va pup, bye,aveti grija de voi !

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Neli, sa ne spui cum sa te ajutam

Selene, maine pleaca din Bors 40 scutecele si 2 pachete servetele umede de la mine si Mercedes

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Daria,multumesc mult,mult de tot,o sa trambitez la momentul potrivit daca si cum cred ca as putea fi ajutata,acum ...nu pot sa gandesc,sunt bulversata rau,inca nu mi-s limpede la minte.Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Neli nu i se potrivesc haine de trei ani,sunt doar croite prost adica mai mic.Si fata mea are 90 cm si 14 kile si nascuta pe n14.08.2009.Sunt hainele lucrate mici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui calipso_zeus

Neli nu i se potrivesc haine de trei ani,sunt doar croite prost adica mai mic.Si fata mea are 90 cm si 14 kile si nascuta pe n14.08.2009.Sunt hainele lucrate mici.

O femeie fericita si o mama si mai si...

M-am gandit si eu, numai ca hainutele pe care le avem de purtat acum cele mai potrivite,in care se simte cel mai comod,sa n-o stranga,sunt cele pt 36 luni,de ex body-urile pt 2 ani sunt mici si la lungime si la largime.

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si bb in burtik Adelaida(Adelize) Marisa 32 sapt 1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Offff Doamne ce de necazuri! Am citit de dimineata si, sincera sa fiu, nici n-am stiut ce sa scriu! Sunt alaturi de voi, fetele mele, cu sufletul si cu gandul!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Neli, sa ne spui cum sa te ajutam

Selene, maine pleaca din Bors 40 scutecele si 2 pachete servetele umede de la mine si Mercedes

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Multumesc mult!

Eu nu stiu ce am facut, de ieri de la 4 am fost cu frisoane, putina febra si stare de greata, asta e cea mai nasoala...

Acum inca mi-e somn, sunt pleostita...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna Selene!
Am pus la posta ieri cateva scutece de unica folosinta. Sper sa ajunga repede!
Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Citat:
citat din mesajul lui Neli_ra

Daria,multumesc mult,mult de tot,o sa trambitez la momentul potrivit daca si cum cred ca as putea fi ajutata,acum ...nu pot sa gandesc,sunt bulversata rau,inca nu mi-s limpede la minte.Va pup,

Neli, as putea sa te ajut eu cu hainute de primavara pentru 3 ani (treninguri, bluzite, pantaloni, ceva pulovere mai groase, cred ca am si o geaca si niste ghete din piele intoarsa marimea 24). Da-mi um PM cand ai nevoie de ele si ti le trimit. De asemenea, cred ca si la vara o sa am ceva hainute fiindca fiica-mii nu i vor mai veni cele de anul trecut 9depinde cat va mai creste printesa ta pana atunci dar cred ca voi gasi ceva care sa i se potriveasca).
Pentru bebe as avea niste cearsafuri pentru patut, vreo 2 paturici si ma mai uit sa vad. Daca iti trebuie, anunta-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neli cand trebuie sa nasti?
Pentru cea mare ce iti trebuie?
Imi pare rau dar nu am timp sa citesc in urma si nu stiu daca ai scris asta

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput