Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Multumim de urari

Da Oana dubai, 18 zile, asa ca bagaj la greu, in avion am rezervat loc de bebelus si ne dau un patut special pt ea, in rest iau caruciorul cu mine in avion sa nu imi rupa mainile prin aeroporturi.

Sa vedem, va fi special mai ales ca suntem in plin proces de eruptie dinti si nu oricare ci caninii ne vin primii.. asta e, plus diversificare pe care o incep acolo cu borcane cumparate aici ca va fi si puseul de crestere de 6 luni. Am luat 8 cutii lapte praf, 100 scutece, borcanele hipp cu mere , caise, pere, mere si dovleac, o cutie de cereale de orez fara arome si cam atat la mancare, trusa de toaleta e mai complexa de la aparaul de curatat nasul pana la monitorul de saltea pt patut. bine macar ca sunt dotati cu patuturi de bebe si steriliztoare.

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!



concediu placut!!!si leti sa fie cuminte!!!!oricum e
ma ajuti te rog cu reteta de rata?



Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010


http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Carla ai varianta chinezeasca de rata cu portocale si miere dar iti trebuie si sos de stridii ( oister sos), si ai nevoie de vreo 4 ore ca sa iasa moale moale carnea, mierea se pune aproape de sfarsit, se da focul tare se descopera carnea sa se caramelizeze, daca nu ai sos se stridii pt dressing atunci sos de soia dar din ala usor, lapte piper, sare nu pui ca are sosul de soia, amestecu bine toate astea cu zeama de la 2 portocale si le pui la cuptor acoperite cu folie la 160 de grade pt cateva ore, dupa vreo 2-3 ore iiei folia, si lasi sa scada sucul le inrorci pe o parte si pe alta, si din cand in cand mai pui putin din sucul compus, in ultimele 20 minute adaugi 2-3 lingurite de miere in compozitie si o torni peste carne dai focul la 180 si intorci din 5 in 5 minute pana vezi ca este o pojghita caramel pe toata carnea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Scuze cam varza postul anterior
deci sos,
un pahar de lapte
3-4 linguri de ulei crud virgin
piper
sos de soia teriaki sau oister jumatate de sticluta daca nu e din cel f sarat
rozmarin
suc de la 2 portocale
poti pune o lingurita de curry pudra si chili dupa gust
unii pun si o lingurita mustar+ o lingurita de zahar (zaharul ajuta la culoare si iese mai crocanta carnea)
omogenizeaza bine tot si urmeaza cele de mai sus

aceeasi reteta si pt scaricica de port daca vrei

Garnitura doar orez steam simplu ca e prea greu


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Carla ai varianta chinezeasca de rata cu portocale si miere dar iti trebuie si sos de stridii ( oister sos), si ai nevoie de vreo 4 ore ca sa iasa moale moale carnea, mierea se pune aproape de sfarsit, se da focul tare se descopera carnea sa se caramelizeze, daca nu ai sos se stridii pt dressing atunci sos de soia dar din ala usor, lapte piper, sare nu pui ca are sosul de soia, amestecu bine toate astea cu zeama de la 2 portocale si le pui la cuptor acoperite cu folie la 160 de grade pt cateva ore, dupa vreo 2-3 ore iiei folia, si lasi sa scada sucul le inrorci pe o parte si pe alta, si din cand in cand mai pui putin din sucul compus, in ultimele 20 minute adaugi 2-3 lingurite de miere in compozitie si o torni peste carne dai focul la 180 si intorci din 5 in 5 minute pana vezi ca este o pojghita caramel pe toata carnea.

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!





Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010


http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Multumesc Carmen,

nu varianta chinezeasca imi trebuie.Eu am pulpe intregi,asa vreau sa le bag la cuptor,insa am o nelamurire: trebuie data pielea jos nu?si trebuie pusa carnea in bait(macerat cu condimente)inainte sau nu?deci de sos nu am nevoie
nu stiu daca m-ai inteles



Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010


http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Si ca sa arate bine daca ai musafiri dup ce ai fiert orezul pune-l in cescuca si rastoarna in farfurie ca sa aiba forma frumoasa. Tava de copt sa aiba cel putin 5 cm inaltime sa se coaca in sosul acela carnea practic se fierbe in aromele alea pana scade tot si tu vii si mai adaugi mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Da pulpe intregi fac asa.
fara piele.
daca le faci la gratat le macerezi in sosul acela 24 ore dar le crestezi si pe gratar initial in folie si pe urma singure ca se usuca foarte tare carnea de raa daca e la cuptor fara sos. sosul nu ramane deloc cand e gata carnea, nicio picatura nu ar trebui la reteta de mai sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Carmen-drum bun si sarbatori fericite

Mycya-sunt de mai multe feluri bubchen eu pana acum nu am avut din astea am avut din alea bleu cu capac albastru inchis..au fost bune pana a aparut dermatita..de atunci am folosit trixera...dar sper sa o inlocuim cu astea de la bubchen
da-o si pe fata


Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Carmen-drum bun si sarbatori fericite

Mycya-sunt de mai multe feluri bubchen eu pana acum nu am avut din astea am avut din alea bleu cu capac albastru inchis..au fost bune pana a aparut dermatita..de atunci am folosit trixera...dar sper sa o inlocuim cu astea de la bubchen
da-o si pe fata


Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Sarbatori Fericite !!!


pt fata inca am trixera dar dupa e se termina voi folosi astea.


Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Nici mie nu mi-a venit cm. Nici nu ma grabesc. Faza e ca nici nu ma protejez...ca nu mi-a mai venit randul sa ajung si eu la medic...
. Sper ca dupa sarbatori ajung sa-mi dea si mie niste pastilute pt moment.

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)


Pina ajungi la medic poti folosi ovule PHARMATEX ,daca alaptezi.

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

Mergi la inceput