Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 22
eladea2005 spune:
oana , as lua din SUA, dar n-am prin cine(astia nu vand decat in USA)..si nu stiu cat m-ar costa cu tot cu shipping si taxe.
daca ai vreun pont, please...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
mycya, mie dupa vopsirea parului, mi se intareste radacina...
bamboletta, bulgarasii au iesit bine, mie reci mi-au placut mai mult
diana, mie mi-au facut prima data anestezie cu spray, si imediat injectia (pe care n-am simtit-o), mi-a zis ca pot alapta linistita, si nu am vazut vreo reactie la Isa. mi-a zis sa clatesc la 2 ore cu apa si sare, apoi sa iau 2 paracetamol ptr durere. doar ca mie nu mi-a trecut durerea 2 zile!!!
biscuiti cu mere: Mariei nu i-am dat din acelasi motiv ptr care nu i-am dat nici cereale, dar pediatra de atunci mi-a zis sa inmoi prima data biscuitii in ceai, ca altfel se umfla si ii doare burtica pe bblushi
dragaica, robotul ala mi-a luat si mie mintile de ceva vreme, l-am pus aici pe forum si am dezbatut si pretul, e si BPA free, mie imi place. dar am renuntat, ca nu o sa-l folosesc prea mult timp. de fapt, noi suntem deja la faza cu pasatul cu furculita...
revin...
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun
eladea2005 spune:
Carmen, drum bun, distractie faina si sarbatori fericite! nu-mi imaginez cum e sa petreci Sarbatorile de iarna in plina vreme de plaja...dar cred ca mi-ar placea...
stiu cum e cu bagajul de bebe la bord...si noi am plecat anul trecut in Turcia cu un geamantan pt mine si sot si un ditamai geamantan plus genti pt Eric... noroc ca zborul a fost de 45-50 minute... dar si eu eram pregatita cu tot arsenalul daca avea nevoie Eric de ceva anume... din fericire el a dormit tot drumul, si la dus si la intors...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
katalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Eu nu mai stiu ce sa fac...inainte, cand ma uitam pe geam, vedeam minim 2 carucioare afara. Acum nu am mai vazut vreo mamica cu carucior cred ca de vreo luna. Cand ies cu Raul la plimbare, sunt singura cuc. Voi ii mai scoateti afara?Nu stau mult, uneori ma gandesc ca nu merita sa-mi tot car caruciorul sus si jos pt 30 de min, dar cred ca copilul are nevoie de aer curat.Mai ales ca acum s-a mai si incalzit un pic... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Sarbatori fericite poze sarbatori |
cind e asa rece,ies 2 ore cu portbebeul,nu ma aventurez cu caruciorul,nu-i place in carut, are ace.azi mi-am facut si vreo 2 cumparaturi miiici de tot cu el,in schimb fac niste muschi la spate
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
rodyka spune:
azi am avut o zi urata... mohorata de la vreme, a plouat torential intruna, n-am putut iesi nici sa iau paine... ba a mai tunat de cateva ori de mi-au zdranganit geamurile!! (noroc ca nu am apucat sa le spal, ca imi parea tare rau, la cat is de multe si de mari). Maria a fost in excursie chiar daca a plouat, dar la un moment dat a ramas fara bani ca i-au furat portofelul ... Isa a fost toata ziua maraita, s-a trezit de dimineata fara nici un chef, o puneam la san si mataia, a puneam sa doarma, la fel... am facut si o sedinta foto, dupa care a apucat-o somnul, asa ca o sa reluam zilele astea cand e in toane mai bune... a papat in schimb cuminte cartofiorul, inca un aliment bifat! si ca sa am ziua completa, nu am avut nici net, nici telefon, nici cablu pana acuma, de o ora, din cauza vremii!!! sa vedem ce mai urmeaza... si o veste buna: a sosit pachetul cu cadoul ptr Isa si ptr Maria (ursuletul si caruselul ce vi le-am "aratat" zilele trecute), maine merg sa le iau de la posta...
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun
katalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_Theo Am si eu o nelamurire. Am primit in cont niste bani reprezentand indemnizatia crestere copil. Eu imi verific contul prin serviciul de internet banking si nu e specificat pe ce luni am primit (pare a fi pe o luna si 1/2). Cum pot afla? Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo |
Mi-a intrat si mie prima indemnizatie in cont, si am vrut sa stiu exact ce suma, am cerut un extras de cont la banca,dar nu m-am lamurit si nu-mi arata pt ce luna ce suma samd,sunt in ceata,nu stiu cum pot afla pe ce luna e,la fel pare si la mine o luna juma.
katalina spune:
Fetele , nu investiti multi bani in oale,mixere,storcatoare.E suficient o oala sub presiune(in locul oaleleor acelea sofisticate cu abur), un storcator de fructe (pe care sigur il aveti prin casa de dinainte),si un mixer sau tocator gen Moulinex din acela mic si ieftin,sau celebra "furculita" pt pasat.
LA MULTI ANI PAUL!ce ai pregatit bun BTZ?