Pufuleti de ian-feb 2010 cu ghetutele pline (176)
Raspunsuri - Pagina 20
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 care gel gingival e mai eficient? noi avem gengigel si unul din plante care mi se par apa de ploaie. nu stiu ce sa-i mai fac lui C ca se pare ca-i dau si primii dinti, roade tot si e agitat la max. |
Dani la Dentinox a reactionat cel mai bine, Calgel-ul mi s-a parut "apa de ploua"
mamidepuiuti spune:
danyelana,inca o data LML printului taumultumim de tratatie
xela
alexutzzza imi place mult limbarnitza ta
miremia,fain bradutul
eu ma tot gandesc...poate nu fac pom anul asta...stau prost cu locul unde sa-l pun(adik nici macar idee n-am)anul viitor vrem sa ne mutam,atunci va fi altceva
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui xela_07 care gel gingival e mai eficient? noi avem gengigel si unul din plante care mi se par apa de ploaie. nu stiu ce sa-i mai fac lui C ca se pare ca-i dau si primii dinti, roade tot si e agitat la max. |
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
xela trebuie sa platesc binesuper ideea cu trandafir din sugus;facut
mami de Alex si Radu
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Dani la Dentinox a reactionat cel mai bine, Calgel-ul mi s-a parut "apa de ploua" de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
da, si acela este ok, dar nu mai stiam cum se scrie.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
Am si eu o nelamurire out of topic. Daca am cumparat efect de GLow si m-am vopsit, mi-am pus titulatura, la ce-mi mai trebuie punctele ce se aduna? ca le-am cumparat deja?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui tomaca Am si eu o nelamurire out of topic. Daca am cumparat efect de GLow si m-am vopsit, mi-am pus titulatura, la ce-mi mai trebuie punctele ce se aduna? ca le-am cumparat deja? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
eu cum arat coafata? ca n-am explorer
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
lorex ... cum se simte mihaitza? cum a suportat operatia? ce mai face bobitza? da' tu? nik nu ne mai scrii?
mami de Alex si Radu
miremia spune:
Xela eu am dentinx si gengigel si am vazut clar diferenta dintre unul care repara si unul care amorteste. Pana ii sparge gingia o sa o dau numai cu dentinox, l-am si testat pe mine o data si este eficient. sa treceti cat mai usor peste!
Dece, MP problema spatiului o am si eu si hotarasem ca ii fac bradut doar la Cta unde o sa stam cateva zile. Aseara m-am gandit ca e totusi primul ei Craciun si cum o sa fie cand ne intoarcem din plimbari intr-o casa goala de brad, asa ca am reorganizat spatiul (coltul ei cu jucarii) si nu o sa moara nimeni 2 saptamani daca avem cu 1 m patrat mai putin spatiu.. Bradutul e mic, ornamentele vor fi baby-friendly si voi incerca sa-l prind cumva incat sa nu cada la prima atingere.
MP te prinde noua coafura. Magazinul ala de puncte cred ca e in proiect de muuuulta vreme, deci nu te astepta sa faci shopping prea curand.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
...dreaming of a white, perfect Christmas
miremia spune:
Pregatesc capitol nou nout.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
...dreaming of a white, perfect Christmas