FIV cu ovocite donate(4)

FIV cu ovocite donate(4) | Autor: catalina2307

Link direct la acest mesaj

FIV cu ovocite donate

De multe ori acesta este un subiect tabu datorita implicatiilor sociale, implicatiilor emotionale asupra vietii de cuplu dar si datorita faptului ca in Romania traficul de ovocite este ilegal. Conform legii, organizarea sau efectuarea prelevarii de celule umane pentru transplant, in scopul obtineri unui profit material pentru donator sau organizator constituie infractiune. Ce inseamna de fapt acest lucru? Inseamna ca poti face fertilizare in vitro in Romania dar ca trebuie sa iti gasesti o persoana care sa iti doneze ovocite fara sa accepte nici o compensatie materiala. Pentru cei care doresc sa apeleze la rude sau prieteni, varianta FIV-ului cu ovocite donate in Romania este o solutie viabila. Dar din pacate nu exista nici o posibilitate de a face fertilizare in vitro in tara cu donatoare anonima. Sau cel putin eu, nu am gasit-o. Asa ca singura varianta este cea a FIV-ului in tari in care donarea de ovocite este permisa: Cehia, Slovacia, Spania, Grecia, etc. Din pacate costurile sunt destul de ridicate si perioada de asteptare este de multe ori destul de indelungata. Aceasta sunt de multe ori motivele care ne fac sa ne fie destul de greu sa ne hotaram asupra unei clinici. Va invit sa discutam aici si sa ne impartasim experientele legate de clinicile din afara tarii care fac fiv cu donare de ovocite dar si despre posibilitatile de a face fiv cu ovocite donate (de la donator anonim) in Romania. O sa fac o lista a clinicilor pe care le-am gasit eu in cautarile mele si va astept si pe voi cu completari la aceasta lista. Asteptam si alte informatii utile precum costuri, posibilitati de cazare, transport, etc.


Capitole precedente: Cap 1,Cap 2, Cap.3Cehia


www.crmzlin.cz/en/page/100.introductory-page/" target="_blank"> Clinic for Reproductive Medicine and Gynaecology

Zlin
Telephone: 00420 725 005 219, Email: diana.chovancova@crmzlin.cz
FIV cu ovocite donate (sincronizare ciclu cu al donatoarei): 3.900 EUR, Perioada de asteptare - 3-4 luni

(Nu trebuie neaparat sa mergeti la clinica pentru consultatia preliminara. Aceasta poate fi virtuala ceea ce implica doar completarea unor documente ce se pot descarca de pe site-ul lor si trimiterea acestora prin email.)


www.reprofit.cz/page.php?id=87&rodic=71&lang=en" target="_blank"> Reprofit International

Brno
Telephone: 00420 544 527 156, Email: info@reprofit.cz
FIV cu ovocite donate (sincronizare ciclu cu al donatoarei): 3.900 EUR, Perioada de asteptare - 8-11 luni

(Nu trebuie neaparat sa mergeti la clinica pentru consultatia preliminara. Aceasta poate fi virtuala ceea ce implica doar completarea unor documente ce se pot descarca de pe site-ul lor si trimiterea acestora prin email.)


www.sanatoriumhelios.cz/index.php?lang=en&menu=16&page=16" target="_blank"> SANATORIUM HELIOS

Brno
Telephone: 00420 731 416 420, Email: helios@sanatoriumhelios.cz
FIV cu ovocite donate (sincronizare ciclu cu al donatoarei): 4.200 EUR, Perioada de asteptare - 8-12 luni
FIV cu ovocite donate (ciclu nesincronizat): 3.700 EUR, Perioada de asteptare - 4-8 luni
Ucraina


Victoria Clinic

Kiev

Telephone: 0038 044 425-51-66, Email: info@ivf-pgd.com.ua
FIV cu ovocite donate: 3.500 EURPolonia


www.invicta.pl/" target="_blank"> Invicta

Varsovia
Telephone: 0048 022 892 93 60, Email: invicta@invicta.pl

FIV cu ovocite donate: 9.000 PLN (~2.350 EUR), Perioada de asteptare - 4-6 luniGrecia


www.ivf-embryo.gr/en/" target="_blank"> emBIO Medical Center

Atena
Telephone: 0030 210 6774179
FIV cu ovocite donate: 4.500 EUR


www.fertilitycenter-crete.gr/default.aspx?id=4&lang=en" target="_blank"> Fertility Center Chania

Creta
Telephone: 0030 2821090955, Email: ivfchania@gmail.com or
jacumaki@otenet.gr
FIV cu ovocite donate: 5.000 EURSlovacia


www.ferticent.com/" target="_blank"> Ferticent

Bratislava
Telephone: 0042 12 482 116 10, Email: reception@ferticent.com
FIV cu ovocite donate: 6.000 EUR, Perioada de asteptare - 10-12 luni
ASPIRANTE LA TITLUL DE PRIN FIV CU OVOCITE DONATE


mami_vreau32 ani, AMH = 0.26, FIV 1 nereusit Giulesti - Marinescu (1 embrion transferat), FIV 2 nereusit Budapesta - Kovacs (1 embrion transferat), urmeaza FIV 3 tot cu ovocite proprii tot la Budapesta - Kovacs si in caz de rezultat negativ urmeaza FIV 4 cu ovocite donate la Reprofit Brno in dec 2010


cristmAMH <0,05, 1 Ia nereusita la Timisoara; CM de 3, 4 ori pe an


misa_2145 ani, AMH = 0.18, FIV 1 nereusit - Sibiu, FIV 2 intrerupt - Biogenesis, FIV 3 cu ovocite donate la Sofia - reusit cu gemeni dar a pierdut sarcina, urmeaza transferul embrionilor congelati tot la Sofia! Bafta!


adria4242 ani, FSH = 16.8, 3 IA la Bucuresti, FIV 1 nereusit Budapesta- Kovacs, uremaza FIV 2 tot cu ovocite proprii tot la Budapesta - Kovacs. Dr. K i-a recomandat dupa primul FIV, datorita raspunsului slab la stimulare, FIV cu donatoare de ovocite.


luminika33 ani, a trecut prin mai multe interventii chirurgicale in care si-a pierdut ovarele si trompele, deci singura sansa de a deveni mamica este FIV cu donare.


flori7040 ani, se pregateste pentru primul FIV cu ovocite donate in Grecia.


kashaaspiranta la bebe prin FIV cu ovocite donate.


Tabitha34 ani, AMH=0.79, FSH=35,9; posibila aspiranta la bebe prin FIV cu ovocite donate (noi sparam sa nu fie cazul).


violeta7435 ani, AMH=0.79, FSH=18; are o sarcina obtinuta natural dar pe care a pierdut-o la 5 luni din cauza incompetentei medicilor; va incerca tratament cu DHEA si stimulare fara inhibare si daca nu va iesi asa se va indrepra spre FIV cu donatoare.


kittadupa 9 FIV-uri, anul acesta este in procedura de adoptie, dar spune ca nu prea sunt sanse asa ca intre timp incearca sa intre pe listele de asteptare si poate la inceputul anului 2011 incepe cu donatele.


naida8723 ani, diagnosticata cu menopauza precoce din cauze necunoscute; Biopsia ovariana, AMH-ul, FSH-ul (de 110), Inhibina B arata ca nu mai are ovule; urmeaza FIV cu ovocite donate la Zlin, Cehia; pe 31 august are ET.hopefull34 ani, AMH = 0,11, posesoare de endometrioza din cauza careia a ramas fara trompe si aproape fara ovare; are la activ 2 sarcini obtinute natural pe care le-a pierdut: una acum 11 ani la 3 luni si a doua acum 10 ani... dupa operatia de endometrioza nu a mai ramas insarcinata; a inceput un FIV cu ovocite proprii la ML dar a fost intrerupt din cauza lipsei de foliculi; urmeaza o monitorizare a FSH-ului si daca il va "prinde" mai mic de 15 va mai incerca o stimulare; o alta varianta este cea a fiv-ului cu ovocite donate.

Lista este deschisa celor care incearca sa obtina o sarcina prin FIV cu ovocite donateRaspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

misa, imi cer scuze ca intervin aici, referitor la dilema ta... eu as lua clexane cel putin de 0,2 in locul tau din prima zi dupa ET, plus complex de B-uri , acid folic si omega 3, aspenter si vit.C.
daca vrei sa vorbim mai multe de acest MTHFR, intra pe trombofilie sa nu fim off topic... Iti doresc multa bafta la fiv si sa fii optimista ca va fi cu ochisori, dar de data asta 9 luni de zile, da?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia69 spune:

Misa ...si eu m-am lovit la picior demult ...nu l-am pus in ghips si nu am facut nici raze . De cind am inceput sa fac tratamentele astea cu hormoni , in 4 ani de la 64kg am ajuns sa cintaresc 85kg ,sint inalta 1,68 . Au inceput sa mi se umfle si mie picioarele dar mai tarecel lovit ,si mi s-au rupt multe capilare pe ambele picioare.... doctorul mi-a spus sa slabesc... si avea dreptate. Am 3 luni de cind sint la dieta ,acum am 72 kg ,dar cu mari sacrificii , ma trezeam noaptea si imi venea sa pling de foame, dar am fost mai tare ca ea si am cistigat eu..............Misa ,scusa dar tu nu luai nici un anticoagulant ,nici macar cardioaspirina ? din cite stiu eu la femeilecar au mai mult de 40 ani dau macar asta..........Eu cu mutatia mea MTHFR ,doc. din clinica zicea ca nu e neaparat nevoie sa fac . In schimb gine. meu a insistat sa fac fraxiparina de 0,4 nu mai mare (intii faceam de 0,6 ), pt ca sint riscuri de micro hemoragii in zona genitala . Trebuie intrbat un hematolog . Nu este nici unu care raspunde la intrebari pe forum ? Trimite-mi daca nu in mes. analizele care nu sint in regula si intreb eu un doctor pe forumul italian. Lucia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

multumim de cap nou..eu sunt in pauza pana la anul care vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mona eu zic sa nu iei o pauza definitiva, investigheaza-te. Fa-ti analize.
Lucia

Citat:

Trimis la: - 13/11/2010 : 08:33:05
Miki ...eco -doppler nu am fact ,ce este ''PAI''eu am investigazii ca : tampoane vaginale, isteroscopie,pap test , Hepatita B , C , HIV ,SIFILIDE ,sa fac o lista mai bine...SOTTOPOPOLAZIONI LINFOCITARIE( natural killer) sint 12 indagini , FATTORE VIII , D DIMERO , LUPUS ANTICOAGULANT (LAC), PROTEINA C COAGULASI , PROTEINA S LIBERA , OMOCISTENIA, IgA ,G,M, TSH , ATI-TIREOGLOBINA, ANTI-TIREOPEROSSIDASI , CA125, FATTORE V LEIDEN , FATTORE II , BETA2-GLICOPROTEINA 1 IgM si IgG ,sit pozitiva numai la MTHFR -eterozigote

PAI1 este tot o mutatie genetica de trombofilie ca si fact V Leiden si MTHFR. Nu stiu ce este indagini. Cu NK cum stai? Anticopii antinucleari, anticorpii antiADN?

Misa
Citat:
Mikileana,ai atins un subiect care ma macina.Tu stii ca eu am doar A1298C,hetero.Dr a vazut analizele si mi-a zis ca nu mai imi da heparina de data aceasta.Eu,calul breaz parca as merge pe heparina totusi.M-am gandit su eu la o doza mai mare,mai ales ca bat acusi 80kg.Nu-s de speriat ca-s inalta,dar am citit ca se da si in functie de greutate.I-am scris d-nei Uscatescu ,dar nu mi-a raspuns.Probabil aconsiderat ca la virsta mea sa fac copii e prea de tot.Oricum nu inteleg de ce,dar e treaba ei.Si,sa merg pina la Fundeni acum chiar nu am chef,atita vreme cit eu sunt navetista de Sofia.
Cert este ca am sa mai vb si cu dr pe tema asta,pt. ca vreau sa il consult in toate si nu se supara daca vin cu intrebari de baraj.

Nu stiu,poate voi imi puteti da un sfat.Chestia cu heparina e singura care ma macina acum,in rest sunt ca un fulg....de macara...la 80 de kile ce vreti?

Parerea mea este ca iti tb o doza mai mare mai ales ca ti s-a umflat piciorul in sarcina care e semn de TVP. Ar tb sa faci in doppler vascular la picior dar mai sigur e un RMN. Neaparat sa nu faci ET pana nu ajungi la Fundeni, chiar dc ocolesti putin. Misule pai tu bati la cateva zile Sofia si nu poti sa faci un drum la Fundeni? Mutatiile astea pacatoase poti sa le ai si sa se activeze doar in sarcina sub efectul hormonilor. Pt MTHFR hetero ti se da doar aspenter si vitamine dar dc mai gasesti ceva cum ar fi o alta mutatie sau un deficit de o prot S te trece pe clexane. Promite-mi ca te duci la Fundeni ca de nu ma urc in tren si vin sa te bat cat esti tu de usoara la 80kg. OK? Vezi ca sunt olteanca
D-na dr U nu poate sa-ti dea tratam prin mail dc nu ai fost niciodata la ea sau dc nu-i atasezi toate analizele si sa-i spui un istoric. Piciorul ala umflat in sarcina e un mare semn de intrebare. Cele 2 sarcini oprite din evolutie si piciorul umflat te indruma catre un control hematologic amanuntit. Dc mai ai o ruda apropiata care a facut AVC, TVP, infarct miocardic... tb sa-i mentionezi d-nei dr U pt ca o ajuta sa-ti dea un grad de trombofilie.
Am fost f offtopic, ca sa nu ma traga moderatorii de urechi pe viitor vb la subiectul Trombofilia o cauza a infertilitatii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158288Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Scrisesem un msj si l-am pierdut.

Catalina,multumim pt capitol.

Ariadna,Miki,va multumesc mult pt interventie si ajutor,am scris deja la trombofile.
Miki,stiu ca e imposibil sa negociez ceva cu tine,asa ca am sa ma gandesc serios la o intilnire cu d-na dr.Ai dreptate ca sunt in Buc cel putin 2 zile pe luna insa doar intre 2 autocare spre Sofia.
Insa da-mi o luminita.AVC,banuiesc ca inseamna accident cardio-vascular,dar TVP????Sunt cam anemica la unii termeni.Si,da tatal meu a avut probleme cu inima si de AVC a si murit.

Lucia,iti trimi mail.

tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Lucia,adresa de mail????Ca nu o ai setata pe profil.Parca ai dat-o tu mai demult,da cine mai stie?

Mona,are dreptate Miki.Ar trebui sa scotocesti cauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui misa_21
Miki,stiu ca e imposibil sa negociez ceva cu tine,asa ca am sa ma gandesc serios la o intilnire cu d-na dr.Ai dreptate ca sunt in Buc cel putin 2 zile pe luna insa doar intre 2 autocare spre Sofia.
Insa da-mi o luminita.AVC,banuiesc ca inseamna accident cardio-vascular,dar TVP????Sunt cam anemica la unii termeni.Si,da tatal meu a avut probleme cu inima si de AVC a si murit.

Mi-am adus aminte de negocieri. AVC = accident vascular cerebral iar TVP= tromboza venoasa profunda. Tatal meu a decedat de AVC la 40 ani iar mama are varice si a facut TVP acum 1 an , asta e explicatia mutatiilor mele.Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Citat:
citat din mesajul lui misa_21
Miki,stiu ca e imposibil sa negociez ceva cu tine,asa ca am sa ma gandesc serios la o intilnire cu d-na dr.Ai dreptate ca sunt in Buc cel putin 2 zile pe luna insa doar intre 2 autocare spre Sofia.
Insa da-mi o luminita.AVC,banuiesc ca inseamna accident cardio-vascular,dar TVP????Sunt cam anemica la unii termeni.Si,da tatal meu a avut probleme cu inima si de AVC a si murit.

Mi-am adus aminte de negocieri.


Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)Ahha!!!!!!!!!!!!!!Vezi de aia nu ma pun cu tine,ca stiu ca nu o scot la capat

gena MTHFR A1298C-genotip heterozigot,2 ET-1 sarcina biochimica,1 sarcina cu gemeni pierduta la 5,respectiv 8 saptamini sub tratamnent fraxiparine 0.3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misa_21

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Citat:
citat din mesajul lui misa_21
Miki,stiu ca e imposibil sa negociez ceva cu tine,asa ca am sa ma gandesc serios la o intilnire cu d-na dr.Ai dreptate ca sunt in Buc cel putin 2 zile pe luna insa doar intre 2 autocare spre Sofia.
Insa da-mi o luminita.AVC,banuiesc ca inseamna accident cardio-vascular,dar TVP????Sunt cam anemica la unii termeni.Si,da tatal meu a avut probleme cu inima si de AVC a si murit.

Mi-am adus aminte de negocieri.


Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)Ahha!!!!!!!!!!!!!!Vezi de aia nu ma pun cu tine,ca stiu ca nu o scot la capat

gena MTHFR A1298C-genotip heterozigot,2 ET-1 sarcina biochimica,1 sarcina cu gemeni pierduta la 5,respectiv 8 saptamini sub tratamnent fraxiparine 0.3


e greu de negociat cu miki, iti spun din experienta! trebuie sa ai argumente-beton ca sa o clintesti!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput