Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (142)
Raspunsuri - Pagina 22
![](images/user_woman.png)
danyelana spune:
Neatza si de la noi
Sunt cu bebe la ca s-a trezit de la 7 si acum e obosit cred ca va adormi.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lillo Neatza fetele! Eu fac "postuniversitara" ![]() Ai mei sunt raciti amandoi asa ca azi stam acasa si ne distram cu nurofen si eurespal. Pufuletele meu vrea sa castige premuil de alergat in 4 labute, acum il vad, in 10 secunde e in alta camera...si am numai gresie pe jos ![]() ![]() |
Vrem si noi ca ne-ar fi tare util
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui lorex ma bag sa fac cap nou dar mai intai sa va povestesc... Plateea a scapat de so_acra! ![]() ![]() ![]() nuu...n-a murit, ci s-a mutat...plateea...unde? in iaaaaaaaaaasi!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() deci pastaia se facu iesean acum e bolnavior, a racit, dar se face el bine si iesim la plimbare! ![]() si cum a fost de ziua mea...ramasesem datoare.. pai a inceput de sambata ![]() am fost la coafor, m-am tuns putin si aranjat parul am fost vazuta atata timp cu parul prins incat toata lumea m-a intrebat daca m-am vopsit ![]() but eu am par natural, ofc ![]() apoi am fost in mall sa sparg niste bani dar nu m-am putut hotari asa ca i-am luat o geaca sotului meu ![]() asaa....apoi a venit o prietena buna de-a mea care mai nou e manichiurista si face practica pe mine ![]() mi-am facut unnghiile roshu corai...care cica, am aflat mai tarziu ca e la moda anul asta...of...iar am fost cu un pas inaintea modei ![]() ![]() ![]() ![]() then am iesit cu fetele in orash, am papat si am plecat pe la 12 in club...nu toate au ramas pe baricade, ca deh, avem o varsta ![]() numai eu si cumatra mea skini am luat baietii si am fugit intr-un club...sucks...pitziponci si pitzipoance..nu mi-a placut deloc...toti stateau si se uitau cu paharele sau tigarele in mana parca asteptau sa fie agatzati...parca erau la targul de pitziponci...bleah...am plecat acasa la bobitza mea care, evident , a stat cu tati acasa ![]() ![]() ![]() apoi duminica la o praji cu toata lumea, soti si sotii...si atata! nat veri intristing ![]() ma duc sa fac cap nou _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ![]() ![]() ![]() _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) ![]() |
Super ca s-a mutat Plateea, sa se faca bine Pastaia cat mai repede.
![](pupic.gif)
![](japonez.gif)
Imi place cum te-ai sarbatorit de ziua ta.
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
![]() ![]() ![]() acum am inteles de ce fimiu nu merge in 4 labe...ii este frica sa nu-l pun la shmotru ![]() ![]() ![]() mami de ![]() ![]() asa creste Alex |
Cu siguranta
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
Uite www.click.ro/vedete/romanesti/Andra-fetita-Alma-Maria-baiat_0_1039696137.html" target="_blank">aici cateva poze Mirela si ![]() AMR 6 kg |
Merci mult
![](japonez.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
E draguta
![](olala.gif)
Charles Baudelaire
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ale1212xa/ale1212xa.jpg)
ale1212xa spune:
gata, l-am linistit
lorex te-ai apucat de capitol?
----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
danyelana spune:
citat din mesajul lui decenuela neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa astazi. zi mare MARE!!!!!!!!!!....jijelu...face astazi 9 luni...si 9 kile ( n-a luat niciun gram luna asta).... asa ca...mai servim o cafeluta ( s-a racit a alexei)....si pregatim bunatati .... un tortuletz..diplomat...cu muuulte fructe si un gratarelcu muuuulta salta...de sa fie asa dietetic...pt gazele... sa nu uit sa la zicLML...tuturor pufilor de-si serbeaza azi ziua de nastere...evident cate un pupic special pt patriotul nostru neastamparat...si moldoveanca noastra siecsoasa si frumoasa... sa aveti o zi superbaaaaaaa Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Multumim de cinste si un mare
![](birthday.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Face cineva cap nou??
Charles Baudelaire