Dovlecei in sarbatoare *178* La multi ani TECHILA!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

TECHILA ..cu ceva intarziere iti urez si eu 8un sincer si calduros "La Multi Ani"...sa fi sanatoasa,fericita alaturi de familia ta si toate dorintele sa ti se indeplineasca ptr ca esti o fata foarte speciala...

Un brat mareeee de ptr o mamica talentata....

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Fetelor, am si eu o intrebare. Cine avea gardut dintr-ala de plastic pentru copii? De unde l-ati luat si cat a costat? Stau nazbatiosii in el? Ca atunci cand ne vom intoarce acasa nu stiu ce mai voi face cu agitatul meu mic si ma gandeam ca ar fi o varianta buna.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

buna

si eu am gardut din acela. mi l-a luat mama din dragonul rosu (nr 2, mag 474, cum stai cu fata la magazin, intri pe ultima usa din stanga, o iei pe culoarul din dreapta si magazinul e tot pe partea dreapta). il gasesti si pe net, insa, e cu 100 ron mai scump. e cea mai buna afacere, ca si leganusul electronic ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

alex, imi pare rau ca te-ai suparat ca petrecerea mea s-a tinut dincolo. si sper ca nu te-ai suparat personal pe mine. stii ca mi-esti draga si daca exista o problema vreau sa discutam chestiunea. vorbim pe mess. sa stii ca eu tot te pup

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Alex imi pare rau ca simti asa. De ce nu ai intrat dincolo la petrecere? Sau daca asta era asa imposibil, de ce nu ai inceput aici o petrecere? Eu as fi participat si aici, dupa cum bine ai vazut, am avut aseara vreo 2 sau 3 mesaje aici, nu mai stiu. Deci nu ai fi fost singura daca ai fi scris aici. Si oricum, parca ramasese ca topicul asta e unul serios, nu?

De urmarit mie nu mi se pare greu, cum zicea Lili intr-o vreme, e mult mai usor asa, stii ca distractia e intr-un loc si seriozitatea in altul . Ca numar de mesaje si capitole per total sunt aceleasi.

Ioanna de la metro covorasul sau de la proges.

Maria iti doresc din tot sufletul o vacanta minunata! Sa va simtiti bine, sa va jucati mult, sa radeti mult si sa il pozezi si pe George . De aproape...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Ufff azi asta e al treilea mesaj aici si dincolo am scris numai unu... fug sa reglementez situatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

hellau!

ma chinui de azi dimineatza sa scriu doo vorbe trei prostii si tot nu reusesc ba foame, ba somn, ba au venit astia cu gazele (nu, nu s-a terminat distractia inca ), curat dupa ei ca au intrat incaltati si tot asa

aud ca a avut loc petrecere dincolo (n-am apucat sa intru si acolo), Alex, nu era de asteptat ca toate petrecerile sa demareze acolo? pt ca exact fetele care dadeau startul s-au mutat acolo....da, nici mie nu-mi convine situatia, dar nici nu fac un capat de tara din asta si nici nu ma dau plecata de aici nici cu forta

mie nu mi se pare ca "s-a stabilit" ca aici e subiectul "serios", dar era normal ca asa o sa se intample, avand in vedere ca Uka si Hepi erau printre cele mai haioase, si gluma la gluma trage....

haideti sa nu mai lungim subiectul, asta e situatia si trebuie s-o acceptam, inapoi se pare ca nu ne mai putem intoarce...singura solutie pt asta ar fi sa se intoarca Uka si HEpi si se pare ca se tin tari pe pozitii....

revin

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
Si oricum, parca ramasese ca topicul asta e unul serios, nu?

stii ca-mi esti tare draga dar nu stiu de unde ai scos-o pe asta .. pe bune, acum .. pe mine, personal, bataia de joc fata de unele persoane m-a deranjat, nu glumele si bascalia .. astea imi plac si mie si m-ati distrat aseara cu petrecerea voastra, m-am binedispus ..

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

hai iesi de acolo si pune poze de la mare!!

cum a fost?

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Fetelor, va rog din sufletul meu, nu deschideti din nou subiectul din cauza mea, jur ca nu asta am vrut, va rog eu.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput