HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (131)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Sorina, . Hai, da detalii - ce culoare? Cum ti-ai dat seama? Dureros ori ba? Ai simtit ca l-ai pierdut sau ai vazut? Uuuuu, incep iar emotiile... Tinem pumnii sa mai stea bebelu pana la 37 de sapt, ai grija de tine...

Cristina 35+ cu

MMMM era o chestie de vreo 3 cm lungime, gelatinoasa si cu firisoare maronii prin ea, iar la cateva ore am gasit si o pata mica pe absorbantul zilnic rozalie. Asta a fost ieri, iar azi cand m-am dus la baie iar am gasit chestii gelatinoase cu maroniu. Am sunat si eu in stanga si'n dreapta si da este dopul gelatinos. o prietena a nascut dupa 4 zile de la eliminare, sora mea dupa o zi. Medicul de familie mi-a spus ca daca nu s-au rupt membranele sa stau linistita ca poate sa mai dureze dar se poate intampla oricand. In seara asta sun si gineco sa vedem ea ce zice.

36+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 3 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Salutare, burtici dragi, Maya!

Racusor si bebe Andrei bine ati venit acasa! Astept cu nerabdare poze si povestioare cand o sa te simti in puteri!

Matusa, imi pare tare rau ca aveti probleme!!! Ce a spus dl. dr. Fawaz? Daca Doamne fereste trebuie sa faci cezariana mai devreme si o faci la privat, banuiesc ca nu mai nasti cu el? Off... ma rog din suflet sa fiti bine si tu si bebe Ducu!!!

Sorina oare urmatorul delfinas iesit la lumina este al tau? Nastere usoara, dar sa mai stea la mami in burtica pana miercuri!

Despre LALALA ce vesti mai aveti?

Azi implinim si noi 31 saptamani, trebuie sa schimb semnaturica

Elena 30+ cu un cuminte

Sar'mana! si eu sper sa mai stea un pic la caldurica

36+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Sorina, iti doresc sa ai parte de un travaliu usor, de o nastere si mai usoara, de un bebel sanatos si frumos, si papacios, si cuminte, si perfect... Si tu sa ai laptic, si sa te refaci repede. Ce emotii am!!!

Cristina 35+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

citeam pe forum si nu am mai nimerit gura am varsat apa rece pe minea inceput delfinasul sa dea din picioruse

ce faza tare

sorina, le scoatem sau...

_

35+ AMR 4+ pozele noastre
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Eu zic sa mai asteptam sau cel putin asa sper. Mersic de incurajari si va tin la curent

36+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 3 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Proba de semnatura

Elena 31+ cu un cuminte

AMR 9 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Ce imi place numele!!!!!!!!

36+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 3 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Sorina, iti doresc sa ai parte de un travaliu usor, de o nastere si mai usoara, de un bebel sanatos si frumos, si papacios, si cuminte, si perfect... Si tu sa ai laptic, si sa te refaci repede. Ce emotii am!!!

Cristina 35+ cu

Sar'mana!!!! Hai ca am pus monopol pe forum!!! Important ca sunt foarte calma, fara nici un stres si astept sa vad ce o sa se intample!!!!!

36+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Pofiti la pepene galben rece de la frigider. Nu va inghesuiti am pentru toata lumea ca mi-am facut provizii.
Racusoara hai cu ceva vesti

30 + cu o de
AMR 9

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Racusor bine ai venit acasa cu bebelul!!!!asteptam poze,impresii

Matusa iti tin pumnii sa fie bine!!!

Lala asteptam vesti bune!!!

Sheri FELICITARI!!!Ce mari sunt fetitele!!!!!colul e ok la varsta asta!!!sigur nasti la termen!!!!!!

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
32+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -5 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

sorina, eu din ce am auzit de pe la prietene, daca stai cumintica la pat s-ar putea sa o mai lungesti o saptamana. hai, fi cuminte si noi iti tinem pumnii.

ramo, eu nasc la odobescu cu crisan. tu parca ziceai ca tot acolo cu bacila??? sau ma ramolesc eu? vorba bamboletei: neuronul meu gravid... cam cat te-ai pregatit cu sa dai pe la spital?

adriana, ce rau imi pare ca pe langa problema cu soacra mai ai acum problema catelusei tale. stiu ca ti-e greu, dar vezi uneori primim ceva, dam ceva. gandestete ca in curand primesti cel mai frumos cadou din viata unei femei! poate-poate te mai alina.

Ela 34+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Shery, sunt mari fetele tale. Sa mai stea in burtica putin.

36+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici si mai cersim macar 2 saptamani.

Asa zic si eu. Decat prin spital mai bine cuminte in pat. plus ca daca-s micute nu papa san, si cand cresc suficient sa suga nu mai vor ca-i mai comod la bibe.
Eh, bine c-am ajuns pana aici, zic mersi, iar ele sanatoase... cand or vrea sa vine nu ne suparam.

Shery 34 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -3

Mergi la inceput