HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (131)
Raspunsuri - Pagina 8
larissa_79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_goga
MMMM era o chestie de vreo 3 cm lungime, gelatinoasa si cu firisoare maronii prin ea, iar la cateva ore am gasit si o pata mica pe absorbantul zilnic rozalie. Asta a fost ieri, iar azi cand m-am dus la baie iar am gasit chestii gelatinoase cu maroniu. Am sunat si eu in stanga si'n dreapta si da este dopul gelatinos. o prietena a nascut dupa 4 zile de la eliminare, sora mea dupa o zi. Medicul de familie mi-a spus ca daca nu s-au rupt membranele sa stau linistita ca poate sa mai dureze dar se poate intampla oricand. In seara asta sun si gineco sa vedem ea ce zice. ![]() 36+ Bogdan-Andrei AMR ~ + 3 sapt![]() |
dap...dopul este
si da poate sa mai dureze...depinde si de tine cat de cumintica stai. chiar si cu dopul pierdut daca stai in pat....poti ajunge si la 40 de sapamani...daca te ridici si umbli mult insa...nasti clar mai repede..max o saptamana in cazurile fericite. Eu as mai sta o saptamana totusi...daca bebe e mai viguros ai sanse mai mari sa traga la san.Ptr restul fetelor..cand pierdeti dopul stiti....pur si simplu.
Nu va mai stresati!Larisa
34+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Sheri FELICITARI!!!Ce mari sunt fetitele!!!!!colul e ok la varsta asta!!!sigur nasti la termen!!!!!! AMR -5 saptamani http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Merci frumos, hai ca incet-incet trecuram cu toatele de 30 sapt (adica si Dragaica), mama lor ca multe au mai fost! De-acu sunt ferite de necazuri, cu cat stau mai mult e bonus
Shery
34
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)AMR -3
carla_2008 spune:
Sorina scoatem majoretele!!!
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
32+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
AMR -5 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
ela_mm spune:
sheri, esti o norocoasa. ale tale amandoua sunt mai mari ca a mea una. asa ca eu zic ca daca esti norocoasa, esti si cu colul. sigur mai rezista el 3 saptamani.
Ela
34+ cu
Eva Maria
larissa_79 spune:
sheri, mama lui de col...da' tu stii reteta....orizonala se numeste....![]()

ramo, stiu ca e greu in pat am stat la ale 3 luni numai in pat si acu' o luna dar mai fentat asa ca situatia nu era la fel de grava...da' se merita....una e 34 si alta 36 de saptamani. Asa ca...curaj si rabdare. Mult a fost putin mai este.
de lala mai stie cineva ceva?
matusa cum esti?
si la mine baga delfinache niste coate sau ce-o fi de strig...au, au
...box...e nervos ca nu mai are loc...
alexia era mai finuta asa...asta-i barbatel se cunoaste...
Larisa
34+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
ochidut spune:
Victo, eu am facut pt streptococ B.
Bamboletta, da, 10 zile mai sunt
. Joi mergem la doctor, vedem cum suntem si atunci confirmam final data, dar in princiu asa a ramas.
Sorina,, daca stai cumintica poate mai sta bebe, oricum noi te sustinem si acum scoatem motatele!!!
Imi place tare mult de tine ca esti foarte calma, bravo!

Sherita, felicitari pentru fetite, ce mari sunt
!
36+ cu 
IT'S THE FINAL COUNTDOWN!!!!!!!!!!!!!!!!
10 zile si pupa mama pe scumpete
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorina_goga Buna gagici! Va doresc o saptamana numai de vesti bune. Am intrat sa va zic ca aseara am eliminat dopul gelatinos (chiar si azi am mai scos ceva ) ![]() , deci oricand pot naste. In seara asta o sa-mi sun doftorita sa vedem ea ce zice. Contractii nu am, doar din alea nedureroase, care sunt foarte dese. De acum cum o vrea DD. Sper sa ajung pana miercuri, atunci fac 37 se sapt. V-am pupacit si va tin la curent!!!! ![]() ![]() ![]() 36+ Bogdan-Andrei AMR ~ + 3 sapt![]() |
off iar ma iau emotiile
Sorina nastere usoara 
...desi nu stiu de ce nu va asteptati randul conform listutei

Oana
36+ Matei
AMR 25zile
ela_mm spune:
ochidut, 10 zile, uau! super. zi-mi tu atunci, ca sigur te-ai gandit, cat dai la doc? sau mergi la privat?
Ela
34+ cu
Eva Maria
puiutz_mic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_goga
Ce imi place numele!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() 36+ Bogdan-Andrei AMR ~ + 3 sapt![]() |
Multumim frumos

Elena
31+ cu un
cuminte
AMR 9 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN
puiutz_mic spune:
Ramo, sa dea DD sa mai stea bebelina la caldurica, sa fie cat mai puternica la venirea pe lume!
Vad ca se apropie multe fete de linia de start
Va
dulce pe toate si ma rog pentru travalii usoare si bebei sanatosi si vigurosi! 
Elena
31+ cu un
cuminte
AMR 9 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN