Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 20
alexutzzza spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
nu-i musai amandoi parintii...la noi tati a facut hartie la notar ca ma imputerniceste pe mine sa ma ocup de tot ce inseamna pasaportul copilului si o alta hartie[tot la notar] prin care declara ca pot sa-l scot pe alex din tara in 2010[ca se face doar pe 1 an] cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
merci
de Yannis
alexutzzza spune:
la pozele Onitzei pe mine ma zapaceste mamica de o eleganta si frumusete rapitoare altceva nu mia vad...
de Yannis
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marse
N-are de ce sa nu iasa. Noi facem pe gratar cu aer cald, la de se pune pe ochi, uneori in folie. E cam acelsi lucru, doar aerul vine din alta parte. Sa aveti pofta! Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) . |
mi-au iesit, mi-au iesit ma bucur ca un copil mic la fiecare reusita culinara de-a mea, avand in vedere ca pana acum nu am mai gatit... si ce sot fericit am de cand gatesc...
Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
mi-au iesit, mi-au iesit ma bucur ca un copil mic la fiecare reusita culinara de-a mea, avand in vedere ca pana acum nu am mai gatit... si ce sot fericit am de cand gatesc... Caius (21.01.2010) www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete |
...IDEM...
si ca sa adaug ceva: SI CE FERICITA ERAM IO CAND GATEA EL
de Yannis
miremia spune:
Deci fete din Buc doritoare de intalneala spuneti cand vreti si propuneti niste locuri. Eu vin oriunde, in orice zi, dupa ora 13.
Mirela fericita de Mara Ioana
oani_2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Mda... cu pasaportul... maine mergem sa-l facem, nu e obligatoriu in judetul in care avem domiciliul DAR acolo se vor face hartiile (primite de la Bucuresti) si ca atare va dura mai mult. So... adio 1 mai pe meleaguri pline de zacusca si castraveti. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Vaaai, ce m-ai atins cu asta! Mi-e o pofta de mor, cred ca mai trebuie sa dau o raita la magazinul bulgaresc.
Noi (cat imi place mie exprimarea asta) p-aci, pe dupa cortina, ca suntem () plini de treaba. Lucas e cam miorlait dupa vaccinul de ieri si nu vrea sa doarma si mami e in plin proces de rezolvat un munte de birocratii. Ce-mi place mie in tara asta (aviz celor care vor sa emigreze, aka CRIS_DOGAREL), in afara de clima, e ca reusesc sa rezollv multe chestii birocratice pe net. Acum ma luptam cu siguranta sociala, ca nu mi-au platit concediul medical din noiembrie, decembrie si ianuarie. Inca sunt la faza de inscris pe site si-mi lipseste nº vechi de pasaport, pe care nu-l mai stiu. Am mai facut un studiu despre electricitate, daca merita sau nu sa treec la tariful bi-orar (nu merita!) si am cerut un alt certificat de nastere pt Lucas (le trebuie in ORIGINAL la ambasada pt certificatul romanesc). Din cand in cand v-am mai citit si pe voi.
XELA - ma intrebasesi mai demult despre vaccinurile de aici. Fac tot ce e in planul national de vaccinare si probabil Prevenarul, ca i l-am facut si lui Andu si sa nu fac diferente. In plus cred ca e util, avand in vedere ca intra in comunitate la 6 luni. Din plan fac parte: la nastere - BCG si vaccinul contra Hep B; la 2 luni - Infanrix penta (DTP, hemophilus b si poliomielita) si antiHep B; la 3 luni - MenC (anti Neisseria meningitidis C/meningococ C); la 4 luni - Infanrix penta a 2ª dosa; la 5 luni - MenC a 2ª doza; la 6 luni - Infanrix penta a 3ª doza si antiHepB tot a 3ª doza; la 15 luni - ROR (rujeola, oreion, rubeola) si MenC a 3ª doza. Restul le scriu mai incolo, cand ne cresc puiutii. Rotarizul nu il fac, dar vorbesc cu pediatru sa faca Prevenar-ul.
sanatate multa lui David si Mirunei, ne rugam pt ei!
LA multi ani pufuletilor de ieri si de azi!
LOREX - admirat finuta si nasica! Frumoase amandoua
LUCIA2000 - vazut multe, multe, multe poze de la botez. V-ati simtit bine, se vede.
ONITZA - vazut poze de la botez. Sunteti o familie tare frumoasa!
ANDRE_LINA - zilele astea m-am delectat si cu pozele patriotului. E asa de mare si de simpatic! As vrea sa-l aud cum rade el cu zgomot!
XELA - cum sa nu te topeasca toata asa un zambet. sa-ti traiascaa copiii, ca tare frumosi sunt!
Sigur am mai avut multe de zis, ca am citit si la schimbul 3 azi noapte, dar am uitat tot
Trimit si mai incerc sa recuperez cap asta.
pupici portughezi, adica beijinhos
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
miremia spune:
Ma apuc de capitol nou, daca matza mea tot nu vrea jos din brate.
Mirela fericita de Mara Ioana
oani_2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti mi-am amintit ceva acum...cristies...original era cornelia,mater gracchorum... suna pompos,dar e simplu:antichitatea romana,cornelia,fiica lui scipio africanul,mama de baieti[12,raman in viata doar 2 ],la o petrecere unde prietenele ei se laudau cu bijuterii si altele ,ea isi prezinta fii spunand:"ei sunt bogatiile mele"... so...cornelia sunt ... 2 baieti am... ma straduiesc si sper sa ramana ca marea realizare a vietii mele,marea mea bogatie...baietii... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Sa-ti traiasca Grachii frumosi, mami mandra ce esti!
(nu-i asa ca o sa fim soacre bune pt nurori? ca si eu mi-am pus prietena cea mai buna si sotul sa ma traga de maneca daca o iau pe aratura)
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
marse spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
mi-au iesit, mi-au iesit ma bucur ca un copil mic la fiecare reusita culinara de-a mea, avand in vedere ca pana acum nu am mai gatit... si ce sot fericit am de cand gatesc... Caius (21.01.2010) www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete |
Felicitari !
Da de unde sunteti voi de aveti placeri la scrumbitza?
Si unde ati gasit? In Bucuresti se afla mi greu aia de Dunare. Noi luam din Delta ca avem o sursa.
Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) .