Matei, un an ... aproape 2 *campanie antiabuz(2)
Iar ziua in care vom incepe distribuirea ae fi ok sa die ac. zi, iar durata nu e limitata.
Hai sa ne punem pe picioare si abia astept sa vb cu lumea din presa, sunt curioas cayi or sa zica DA din prima.
Raspunsuri
sdcristian spune:
sau pot sa fac blogul si apoi sa va dau parola si userul sa poata posta oricare din noi acolo
evident pe pm
in primul rand ar trebui un nume pentru blog
iubeste-ma mami merge? sau ceva gen stop abuzului...
repet - la compus nu ma pricep
Alexa Ioana spune:
felicitari pentru initiativa!
am 2 intrebari/idei:
- oare pentru campanii din astea nu trebuie autorizatii/aprobari ?
- la noi in oras, cei de la directia pt protectia copilului organizeaza tot felul de campanii pentru drepturile copilului. oare nu s'ar putea cumva colabora cu ei?
nu stiu cum e prin alte parti, dar la cluj stiu sigur ca doamnele de acolo ar fi extrem de bucuroase sa "patroneze" asa ceva. s'ar bucura enorm de implicarea mamicilor, de faptul ca "societatea" vrea sa faca asa ceva...
sdcristian spune:
ca sa dai fluturasi in parc nu iti trebuie aprobare, doar sa nu lipesti afise sau sa pui standuri/chioscuri...
kay spune:
Alexa, let's keep it simple ! Cu cat ne invartim mai mult in jurul cozii cu atat pierdem esenta mai mult. Implicare statului nu va face (in stadiul asta) decat sa ne intarzie. E o actiune a mamicilor pentru copiii abuzati.
Mai vroiam sa zic ceva... Vreti capitol nou sau il las tot asa sa curga ?
alina023 spune:
Buna dimineata!
Felicitari pentru initiativa si mult succes campaniei!
Vreau si eu tare mult sa ma alatur voua si va pot sustine cu impartire fluturasi in parcuri....si nu stiu in ce fel, dar daca va ajuta accesul (in sens de sustinator al campaniei...sau orice altceva care ar putea folosi campaniei) intr-un teatru bucurestean...dati de veste!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
desprecopii spune:
parerea mea este sa nu distribuiti fortele pentru o asemenea campanie pe un blog. Cred ca realizati mult mai mult daca spuneti ca faceti campanie din parte site-ului desprecopii.com si va organizati aici.
Una e sa spui ca vii de la un blog abia infiintat si una sa spui ca voebesti in numele DC.
parerea mea
daca aveti nevoie de ajutor - va rog sa imi spuneti.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
sdcristian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii parerea mea este sa nu distribuiti fortele pentru o asemenea campanie pe un blog. Cred ca realizati mult mai mult daca spuneti ca faceti campanie din parte site-ului desprecopii.com si va organizati aici. Una e sa spui ca vii de la un blog abia infiintat si una sa spui ca voebesti in numele DC. parerea mea daca aveti nevoie de ajutor - va rog sa imi spuneti. ************** Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu | |
mirela, ne gandisem la un blog ca sa avem unde aduna reactii. dar asta se poate realiza si aici, evindent
anca_a spune:
Neata!
Dupa cum am mai spus, cred ca existenta pe fluturasi a linkului pe desprecopii ar fi util.
E drept ca propusesem ori link pe DC ori un blog special creat in acest scop dar asta pentru ca nu stiam pozitia administratiei DC vizavi de asta.
Acum ca avem acordul Mirelei, as merge pe varianta DC.
De ce mi se pare important? Pentru ca mesajul fluturasului spune doar ce sa nu faca, iar in absenta unei alternative (gen exista solutii nonviolente, intra pe DC si te ajutam) e cam apa de ploaie.
Si pentru ca linkul sa nu fie kilometric, ar fi bine ca pe prima pagina sa fie un banner cu trimitere la forum/campanie.
Cristinico, (CristinaGoji) abia astept sa luam parcurile la rand cu astia micii dupa noi.
Si da, musai ca imparteala flyerelor sa se faca in aceeasi zi.
buli spune:
eu zic ca bizonii nu citesc bloguri despre abuzurile asupra copiilor.
deci: sa ne pastram directia.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@