Matei, un an ... aproape 2 *campanie antiabuz(2)
Raspunsuri - Pagina 2
sdcristian spune:
bizonii nu - da poate este vreo mamica care, in ciuda bizonului sef, mai are o licarire de instinct matern si poate poate...
de facut l-am facut, inca e gol, dar a zis conchita ca scrie ea prin el
il abandonam? ca nu e o problema, daca asa vreti voi.
il putem folosi in paralel cu forumul, sa fie undeva stranse cateva ganduri asa mai concis, sa nu caute cineva prin tot forumul
cum vreti voi
cellia78 spune:
Buna seara!
In primul rand, sunteti minunati! Va iubesc pe toti si pe fiecare in parte!
Desi am ceva timp de cand m-am inscris pe acest site, nu prea scriu, mai mult citesc; si va citesc zilnic; sunt mami de bebe de 10 luni si 3 saptamani, o comoara de fetita, nascuta insa cu o malformatie (ce va fi curand indreptata chirurgical); de scris, scriu mai mult in alta parte, la subiectul dedicat acestei malformatii; in fine, ideea ar fi ca pe acolo e o mamica ce are o fetita de doi ani cu acelasi tip de malformatie, mult mai severa, copil ce a depasit deja doua operatii cu brio; dar, pt ca e un copil "obraznic, neastamparat si cu tupeu" , isi primeste deja doza de educatie constand in "palmute" ca mama ei spune ca doar tipatul nu mai are efect; si mai nou, fetita a inceput sa intoarca palmutele mamei ei.........
Imi vine sa merg si sa bat pe acea mamica; macar asa poate simte cum e sa fii umilit si sa doara si fizic si psihic; dar nu as fi cu nimic mai buna decat ea.......
Am vazut ca ati ales un slogan, ca incepeti sa puneti lucrurile in miscare; va iubesc pur si simplu! As vrea sa ajut si eu la impartit fluturasi in parcuri!
Parca Laura (imi cer scuze daca gresesc) este cea care are la semnatura "Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil"; pot imprumuta si eu semnatura ta?
Va multumesc mult ca v-ati facut timp sa ma cititi si pe mine!
Numai bine si succes in aceasta campanie!
desprecopii spune:
Noi ne oferim sa sponsorizam o parte sau totalitatea costurilor de productie ale flyerelor.
Putem face si o pagina dedicata cu aceasta actiune, facem si campanie cu baner mare pe DC - e minunat cand vedem ca sunt femei vrednice care se implica intr-o actiune.
FAceti un text despre aceasta campanie, de ce etc ... si il postam si pe DC.
De asemeni, as putea sa contactez niste tatici celebri si sa ii rog sa pozeze pentru campanie cu un copil in brate - ca in posterul canadian.
Ce spuneti, ne miscam?
Trimite-mi pe pm costurile de la flyere si discutam concret.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
kay spune:
Mirela, .
nrl s-a oferit sa printeze 10000 de flyere. Cred ca sumtem mai mult decat acoperite.
Cu privire la restul, ajung acasa si vorbim.
kay spune:
Mirela, noi ne-am vazurmt ieri in parc cu Ema Dolha, portarul de la Dinamo, care este un barbat impunator si are o fetita de 1 an si 7 luni.
Cam la ce barbati te-ai gandit pt poze?
desprecopii spune:
Un barbat muschiulos e super pentru actiune - ideea este ca masculii romani trebuie sa inteleaga ca muschii lor nu trebuie niciodata sa atinga un copil.
Daca el accepta sa pozeze - e super.
Eu ma gandeam la Dragos Bucur sau Carcotasi.
kay spune:
Asta ma gandeam si eu, ne trebuie( daca alegem sa facem asa) un barbat musculos . nu stiu daca va vrea sa faca, trebuie sa vedem. Serban si Mihai, orixat de dragi mi-ar fi, sunt prea blanzi .
Fetele? Sa supunem la vot ca pana acum. Cum e ? Cautam tatic pt poza?
kay spune:
Ah, si eu zic ca aia cu flyerele sa ramana cum am discutat, iar asta sa fie separat. Hai ca va astept la discutii. Eu ma retrag 30 min, sa ajung acasa si sa ma oblojesc ca i-a scapat fiica-mii o jucarie in teasta mea, am facut un cucui mare de tot.
Ah, si mai vroiam sa zic ca putem propune liber tatici, cred ca pot sa fac rost cam de orixe nr de tel. Autohton, zic.
desprecopii spune:
Sigur, nu trebuie sa fie celebritati neaparat. Doar tatici muschiulosi. Sunt sigura ca sunt foarte multi in jurul vostru!
sdcristian spune:
pt contrast cu un copil mic, ar merge cineva gen morosanu' sau oricare altul din k1
sa fie si cunoscut, si imens, si implicat intr-un sport violent
numai nu stiu cine ar face asta gratis