Matei, un an ... aproape 2 *campanie antiabuz(2)
Raspunsuri - Pagina 3
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cellia78 Buna seara! Parca Laura (imi cer scuze daca gresesc) este cea care are la semnatura "Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil"; pot imprumuta si eu semnatura ta? |
Sigur !
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
kay spune:
Mirela, ne trebuie un tatic cunoscut. Musculos si cum zicea cristina, implicat intr-un sport mai mult sau mai putin dur...
Cine ar face pe gratis? Un tatic care isi iubeste copilul, are e constient cat de daunatoare e violenta fata de copii.
admin spune:
Este cineva cu talent care sa monteze o prezentatie PowerPoint sau eventual chiar un filmulet dupa acest model?
sau
Le-am putea promova foarte activ pe site-ul nostru si poate se gasesc si altii care sa le puna pe blogurile personale...
O zi buna Echipa Desprecopii.com
sdcristian spune:
florin - eu stiu sa lucrez in ppt si pps dar nu am imagini. daca le aveti si mi le trimiteti eu le procesez de oricate ori e nevoie ca sa iasa ceva sa placa tuturor
kay - ma gandeam la k1 sau box tocmai pt ca ne adresam bizonilor, si daca alegem un barbat finut riscam sa zica ca ala nu e barbat adevarat... trebuie unul de speriat
SunSmile spune:
Buna seara,
Si eu vreau sa impart fluturasi, sa port tricouri, impreuna cu fetita mea, sa spunem lumii intregi cat de nociva este violenta...de orice fel!
V-am citit si mi se pare minunat gestul vostru. O singura problema am...apropos de scrisul DC-ului pe spatele fluturasului....eu iubesc forumul asta, ii apreciez pe Mirela si Florin si apreciez tot ceea ce fac ei dar...sunt atatea subiecte cu mame care-si lasa puiutii sa planga (pt ca o fac de alintati, nu-i asa?), la scutece sunt atatea mame care pocnesc copiii peste mana, pampers, fund, fata...cu "inofensiva palmuta" (e groteasca diminutivarea asta, serios!!!) incat, ma intreb...daca un abuzator din parc totusi hotaraste sa intre pe adresa forumului si, pentru ca are copilul nascut in data x a anului y, intra la odiseea respectiva si citeste ceva gen: "astazi copilul meu si-a luat 2 palme la fund pentru ca a varsat cerealele pe covor" si apoi inca 2-3-4-etc mame care zic " hai ca doar nu-i snopim in bataie, suntem si noi oameni, ne mai pierdem cumpatul, le mai dam una la fund/peste mana, nu inseamna ca-i traumatizam"....ce gandeste si crede??? Aaaah, pai astia fac la fel ca mine, deci e normal sa-mi (mai) altoiesc copilul.Desigur, poate citi subiecte foarte frumoase unde, fete ca voi, pun atat de mult suflet si atatea cunostinte si sfaturi bune dar, dat fiind ca e o comunitate uriasa, nu pot fi doar ele (subiectele bune) in prim plan! Asa ca...eu as spune ca mai bine facem un blog sustinut de comunitatea DC sau un banner urias pe prima pagina cu trimitere la un subiect special anti-violenta, ceva care sa te faca sa dai click acolo prima data si nu in alta parte...nu stiu, e doar o idee.
In rest, Kay, cand ai vreme, da-mi si mie pe pm, te rog mult, detalii despre campania pediatrei tale! Multumesc mult si pupici Sosonicai!
Imi doresc ca macar 1 parinte sa fie sensibilizat si macar 1 copil sa scape de taisul palmei, de nesiguranta, de frica, de frustrare, de neputinta, de.....de tot ce reprezinta chiar si "banala palmuta". Mi-as dori ca, macar 1 parinte, sa se opreasca inainte sa-si loveasca micutul si sa-l stranga tare in brate si sa-i spuna ca-l iubeste....in fiecare moment, si atunci cand varsa laptele pe covor si atunci cand sta frumos in camera lui!
Copiii sunt bucati de dumnezeire! Sa-i iubim si sa-i respectam!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
kay spune:
Sun, sunt de cord cu tine ! O mediatizare a unui blog pe care sa mearga si mamicile adepte ale palmutei si sa citeasca, ar fi super !
Va rog sa pastrm totul simplu, clar si sa nu schimbam prea multe. Stiti ce s-a intamplat la ultima propunere, cea cu cartea... De atunci am pierdut-o pe Olguta12. Nu ma intelegeti gresit, orice propunere este buna, supusa discutiei si votului. Tin tare mult sa reusim si mi-e frica sa nu ne pierdem pe drum.
nrl spune:
Haideti sa facem primul pas repede daca vreti si se poate
Eu zic sa incepem cu fluturasii, pt care sa alegem o imagine, dupa ce vedem si schita cu care vine denizel + sloganul Ancai care mie pana acuma mi se pare cel mai potrivit pentru fata fluturasului. Iar pe verso sa mai punem cateva idei + extrasul din lege.
Nu vi se pare ok asa?
Astea le putem face cum spuneam saptamana viitoare si sa incepem sa le distribuim
Si aici putem continua discutia pentru dezvoltarea campaniei si in alte directii, cum spunea cineva sa facem de exemplu postere care sa le afisam in diverse locuri (ma gandeam poate chiar in maternitati, unde am nascut eu erau de exemplu postere pro alaptare in toate saloanele) etc
Iar ca sursa de informare si eu ii dau un pic de dreptate lui SunSmile, si sustin ideea ei cu
Asa ca...eu as spune ca mai bine facem un blog sustinut de comunitatea DC sau un banner urias pe prima pagina cu trimitere la un subiect special anti-violenta, ceva care sa te faca sa dai click acolo prima data si nu in alta parte...nu stiu, e doar o idee.
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
kay spune:
Nrl, ok, sa-i dam drumul cat mai repede .
Da, (ma repet) un blog separat cu banner pe DC ar fi super ! Asa toate mamicile de aici ar putea sa. Iteasca direct acolo, o informatie clara, concisa si directa. Fara sa le fuga imagine la creme de zi.
buli spune:
eu am o mare rugaminte. dar mare de tot.
sa nu ne limitam numai la campanie. ci .... ori de cite ori vedem/auzim ca un parinte (cunoscut, necunoscut, amic, prieten, coleg de birou etc) isi educa copilul cu palmuta sa luam atitudine.
campaniile vin si pleaca si e greu de crezut ca isi schimba unii comportamentul asa usor. tebuie, e absolut si neaparat necesar sa spunem ceva (fiecare cum se pricepe - blindutz/dulce, manipulator, energic) sa discutam cu parintii in cauza, sa ii facem sa inteleaga ca ceea ce fac e urit, umilitor si foarte daunator pe termen lung.
deci va rog mult de tot sa va luati inima in dinti si sa uitati de dulcea vorba romaneasca "fiecare isi educa copilul cum crede", de cele mai multe ori cei care sint agresivi cu copiii sint niste lasi in public.
cel mai important este sa priceapa si sa fie de acord.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
kay spune:
buli, toate avem ceva de invatat din acest subiect. eu una invat cum sa reactionez in situatiile in care un parinte isi abuzeaza copilul. alte mamici invata de ce nu e ok sa iti loveasca cc copiii... toate avem ceva de spus, de "prins" de la celalalte.