Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *119*
Raspunsuri - Pagina 24
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cativ13 Buna seara! Ma mai primiti?Daca da, ma apuc sa-mi fac bagajul pt munte si sa imi pregatesc bateriile aparatului foto sa fac o mie de poze Va pupic mami de Silvia Ioana |
Aoleu, ca bine zici! Sa pun si eu acumulatorii la incarcat! Nu-sh ce e cu ei. I-am skimbat pe cei veki, ca se descarcau repede, dar vaz ca nici astia nu tin prea mult (si sunt duracell), ceea ce ma face sa cred ca problema e de la incarcator... In fine, tre sa sesizez forurile competente. Pana atunci, ma duc sa ii pun la incarcat! Ne vedem la munte!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Votati cu noi!!!
Gianina34 spune:
dyana - m-am interesat ieri un pic in legatura cu dr Munteanu (este si la Medicover) si intr-adevar e super ok doar ca am o strangere de inima cu investigatiile astea cu anestezie generala. N-as vrea deloc asa ceva pt micsunica mea macar pana la 1 an, decat daca nu am incotro. Oricum, multumesc mult de tot pt informatie. In cazul in care ne va fi tare rau si n-o mai scoatem la capat, macar sa stiu incotro sa ma indrept sa nu mai orbecaiesc atunci.
Deocamdata continuam cu medicamentele prescrise si pare sa fie un pic mai bine. A reinceput sa manance cate putin. Sper sa depasim repede si acest hop, sa-i dispara repede durerile de stomac.
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
denisamada spune:
Joanna, ce ma bucur ca ai aparut! Kiar zilele trecute ne gandeam la voi. M-a intrebat Costin daca veniti si voi la munte.
Va transmitem salutari cu totii!
Votati cu noi!!!
Gianina34 spune:
ce mult ma bucur pentru voi, excursionistelor
deabia astept sa ajungeti cu nasul in aerul rece de multe, eventual sa scuturati o cetina acoperita cu zapada
asta, pt ca stiu precis ca ne veti transmite si noua din bucuria voastra si , in felul asta, vom respira si noi un pic de voiosie
multi si sa aveti parte macar de un pic de zapada , ca de veselie sigur nu veti duce lipsa
avem 7 luni
Gianina34 spune:
cativ, joanna - ma bucur mult ca ati reaparut
avem 7 luni
denisamada spune:
citat din mesajul lui pisigri Oricum, eu repet iar si iar: pisicile mele nu intra in camera copilului si nici in living unde sta ea mai mult. Lasa par si daca e sa aiba paraziti, ii imprastie pe jucariile ei...nu mi se pare igienic. Deci noi MERGEM sa ne jucam cu pisicile, nu vin pisicile sa ne jucam cu ele. Astfel o supraveghez mereu si stiu ca nu o sa bage in gura cite un smoc de blana, si nici n-o s-o prind morfolind coada motanului... |
La fel procedam si noi. Semnam si punem parafa!
Votati cu noi!!!
provista spune:
citat din mesajul lui alina.n Asa este...defapt nici nu mai stau ei in tarc odata ce au descoperit mersul . Voi ii lasati pe gresie/parchet? parca imi e teama sa nu raceasca ... |
eu il las si pe parchet si pe gresie cu imbracaminte adecvata si totosi in picioare
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea